Workshop ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’

Voor het leven dat je kiest in plaats van overkomt

Ben jij toe aan meer rust in je hoofd?  Aan een leven waarin je moeiteloos leeft vanuit ZIJN in plaats van DOEN? Een leven waarin je VERWACHTINGEN van anderen makkelijker naast je neerlegt en kiest voor wat JIJ wilt? 

Wat ik je ga leren, zal je kijk op de wereld op z’n kop zetten.

Je hoort anderen wel eens praten over positief denken en de Wet van de Aantrekkingskracht. Maar jij gelooft daar niet zo in. Je hebt dit misschien geprobeerd en bent tot de conclusie gekomen dat dit voor jou niet werkt. Waarschijnlijk mis je wat ik ook lange tijd niet zag. Wat dat is, ga ik je in deze workshop leren.

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het wel werkt. Je bent zelf in staat je leven in positieve zin te veranderen.

De workshop

In deze interactieve workshop laat ik je zien dat je veel meer invloed hebt op je leven dan dat je zelf denkt. We gaan aan de slag met je dromen en ik laat je zien hoe jij jezelf kunt afstemmen op succes. 

Locatie: Buutvrij (tegenover het centraal station van Tilburg)
Datum:  nader te bepalen i.v.m. coronavirus
Tijd:       9.30 tot 12.00/12.30 (inloop vanaf 9.15)
Maximaal 15 personen

Investering:    € 47,- 

Dit zegt Joyce over de workshop:

“Anja heeft een passie voor kwantumfysica en dit enthousiasme straalt echt in de hele workshop door. Ze legt ingewikkelde materie op een heldere en praktische manier uit, waardoor ik meer betekenis kan geven aan wat ik al wist. Ze zet een fijne sfeer neer, waardoor ik me gemakkelijk voel en vrij om te delen. Geïnspireerd naar huis gegaan.”

Dit zegt Shirley over de workshop:

“Het was een hele interessante workshop. Goede balans tussen het informatieve gedeelte en het actieve gedeelte. De meditatie was super, ik kwam hierdoor dicht bij mezelf. En het opende weer mijn ogen voor alles wat ik graag wil bereiken in mijn leven. Alles is mogelijk, zolang je er maar in geloofd!”

Dit zegt Zaina over de workshop:

“Wat een gave workshop ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica”. Ik vond het ontzettend interessant en inspirerend. Een fijne combinatie van Anja’s persoonlijke ervaringen, de wetenschappelijke uitleg over kwantumfysica en hoe zelf toe te passen in jouw dagelijkse leven. De interactie en mooie visualisatie oefening zorgde voor een goede afwisseling. Ik ging met veel energie, inspiratie en ideeën naar huis, kortom deze workshop is een échte aanrader!!”

Dit zegt Veronique over de workshop:

“Ik heb de workshop creëren met behulp van kwantumfysica ervaren als zeer waardevol. Anja weet de informatie op een fijne en goed te begrijpen manier uit te leggen en inspireert de groep. Ze spreekt vanuit haar hart en dat merk je! Ze laat je inzien dat alles mogelijk is, als je de juiste dingen maar aandacht geeft 🙂 Bedankt”

Dit zegt Katrien over de workshop:

“Wat een fijne workshop! Als Anja gaat praten over kwantumfysica dan weet ze je meteen van de eerste letter te boeien. Haar energie en enthousiasme spat er vanaf waardoor ze je mee neemt en het je niet meer los laat. De workshop is een goede combinatie tussen theorie, interactie en samenwerken. Het is boeiend van begin tot eind en brengt zoveel duidelijkheid. Absoluut de moeite waard! Dat er nog maar vele mogen volgen.”

Dit zegt Mandy over de workshop:

“Ik heb de workshop van Anja als heel positief ervaren! Ik vind persoonlijke ontwikkeling vaak wat zwaar, maar dit was heel positief en ‘uplifting’. De theorie moest voor mij even bezinken, maar gaandeweg vallen de principes op z’n plaats als je er bewust mee bezig bent.”