[membership_protected_content plan_id=”5511″]

Super dat je er bent!

Je bedrijf kan nooit groter worden dan dat jij in je mind bent. Daarom richt ik me ook op persoonlijke ontwikkeling om zo jezelf en dus ook je bedrijf te laten groeien.

Je persoonlijke ontwikkeling is een proces. Omdat ik je heel graag wil ondersteunen dit proces te doorlopen, maar ook vooral resultaten wil laten behalen, heb ik er  voor gekozen het traject in delen vrij te geven. Er is nagedacht over de opbouw van het traject en we leggen eerst de basis. Vanuit daar gaan we verder bouwen (of eigenlijk afbouwen 😉 )

Voordat je begint, wil ik je vragen het document onder de button ’ter voorbereiding’ door te nemen.

Ter voorbereiding


Over de affirmaties

Toegang tot de sessies


Van dromen naar doelen.

In het eerste deel (voorbereiden) gaan we de basis leggen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat kennis macht is.

Hoe meer je weet, hoe meer je ‘ziet’. Ik deel graag veel kennis, zodat jij het totaalplaatje ziet. Stel je voor dat je naar een schilderij kijkt. Je ziet alleen maar vlekken en vraagt je af wat het betekent. Als er dan iemand naast je komt staan en geeft je uitleg over het schilderij dan zie je ineens wel wat er is. Kijk de video’s ook meerdere malen. Je zult zien dat je telkens andere dingen oppikt. Je brein filtert namelijk een hele hoop uit als je de video’s maar één keer kijkt. 

Ik wens je veel inzichten toe!


Van identiteit naar realiteit

In de afgelopen weken heb ik vooral veel kennis gedeeld en je het grote plaatje laten zien.

Maar het draait natuurlijk om jou. In de komende lessen ga je jezelf o.a. oriënteren op alle verhalen die jij je vertelt en gewoonten die je hebt en ga je een ‘nieuwe jij’ met nieuwe verhalen en gewoonten ontwikkelen.


Van forceren naar flow

In deze laatste weken gaan we aan de slag met het samenbrengen en toepassen van hetgeen je de afgelopen weken hebt geleerd.

Na deze weken kun jij echt leven vanuit zijn.

[/membership_protected_content]
[membership_protected_content user=”guest”]

Je dient ingelogd te zijn om de inhoud te zien.

[loginform]
[/membership_protected_content]