Kijk hier de gratis Masterclass
'Quantum Design je leven'

Word de Quantum Designer van je leven en creëer een leven op jouw voorwaarden, vol voldoening, vrijheid en rust in je hoofd.

In mijn online training ‘Quantum Design je leven’ ontdek je hoe je kwantumfysica en Human Design in kunt zetten om je leven positief te veranderen, zodat jij je gelukkiger en vervuld voelt op alle gebieden van je leven.

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem zelf te creëren.”

De online training:

Quantum Design je leven.

Wat krijg je?

– Toegang tot een online training met 4 modules, met thema’s als kwantumfysica, Human Design, mechanisme van manifesteren en hoe jij de Quantum Designer van je leven wordt.


– Na iedere module en Q&A-formulier om me al je vragen te stellen.


– Meer dan 18 video’s die jou laten inzien hoe jij de Quantum Designer van je leven wordt, zodat je het leven meer zelf kunt sturen.


– Een krachtige visualisatie die je meeneemt naar de toekomst zodat je meer richting voelt in wat jij hier te doen hebt.


– Een transformerende meditatie die je ondersteunt alles op een dieper niveau te verankeren, zodat jij nu eindelijk een blijvende transformatie doormaakt.


Inzichtgevende documenten per energie type zodat je jezelf beter leert kennen en begrijpt wat het effect is van je energie.


Werkboeken en ondersteunende documenten zodat het niet alleen bij kennis vergaren blijft maar ook dat jij je zelfbewuster wordt.


– Een maand lang korte en motiverende e-mails om je vibratie hoog te houden en die blijvende transformatie te faciliteren.

‘Mooie inzichten! Je mails zijn leuk! En de cursus ook! Ik verheug me op meeeeeer!’

De verschillende modules:

Totale waarden is meer dan € 1.200,-

De investering voor de online training 'Quantum Design je leven' is nu maar slechts € 397,-
quantum design je leven
BONUS #1
Gratis toegang tot mijn online training 'Herprogrammeren van je brein'
BONUS #2 Gepersonaliseerd Human Design ebook voor maar slechts € 47,- i.p.v. € 127,-

Je kunt ook in 3 termijnen (€134,-) betalen. Klik op de betaalpagina hieronder om aan te geven in hoeveel termijnen je wilt betalen

Veel gestelde vragen

– Kan ik in termijnen betalen?
Natuurlijk kan dat. Mocht je het prettig vinden, is de training ook in 3 of 6 termijnen te betalen. Deze mogelijkheid zie je ook op de betaalpagina.

– Mag ik er nog wat langer over nadenken?
Dat herken ik wel hoor, maar het is eigenlijk nooit dat ik erover na wil denken, maar vaak dat ik er zeker van wil zijn dat ik de juiste keuze maak. Meestal voel je dat wel (maar tettert je hoofd er weer doorheen m.b.t. kosten, en onzekerheid over het resultaat). Ik geef je alle tools en tips om het tot een succes te maken, maar jij bent zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan.  Vertrouw op jezelf.

– Wat als ik er geen tijd voor vind?
Je krijgt toegang tot een volledig online training. Je kunt dit maken op momenten dat het jou uitkomt. Je hebt onbeperkt toegang. Maar…na de training zul je beseffen dat ‘geen tijd hebben’ niet meer in je woordenboek voorkomt, omdat je anders en slimmer gaat werken.

– Ik heb geen kennis van Human Design of kwantumfysica, is dat een probleem?
Nee, dat is geen enkel probleem. Ik leg alles in een makkelijke en begrijpbare taal uit. Het is wel fijn als je enige kennis van Human Design hebt, daarom  ontvang je ook mijn e-book ‘Wat is Human Design? waarin je de basis ontdekt en hoe je jouw bodygraph aan kunt vragen.

– Waarom een online training bij mij?
Ik verdiep me inmiddels al jaren in de kwantumfysica en Human Design. Doordat zoveel mensen mij aangaven dat ik deze moeilijke materie zo makkelijk wist uit te leggen, ben ik deze online traject gaan maken. Ik gebruik ook veel voorbeelden uit mijn eigen leven zodat je het nog beter begrijpt en toe kunt passen.

– Wat gaat deze training me opleveren?
Ik heb deze training ontwikkeld op basis van mijn eigen inzichten en ervaringen op het gebied van Human Design en kwantumfysica én op basis van wat ik bij mijn klanten heb gezien. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest. Ook mijn klanten boeken stuk voor stuk succes. Stappen die ze zetten die ze eerst niet durfden, zoals een bedrijf starten. Een klant is zelfs, als bij- effect gestopt met nagelbijten. Maar ook ontdekken ze wie ze in de kern zijn, waardoor ze inzien dat ze perfect zijn zoals ze zijn. Dit leidt weer tot meer zelfvertrouwen, betere relaties met anderen en meer rust in het hoofd. En die fijne energie is voelbaar om hen heen.

– Wat is het verschil tussen deze training en je QuantumKennisBank?
In tegenstelling tot mijn QuantumKennisBank zijn de modules in deze training een opvolgend geheel en ga je heel gericht aan de slag om een Quantum Designer te worden. Dit wordt ondersteund door werkboeken, een stappenplan en motiverende e-mails. Ook blijf je, in tegenstelling tot de QuantumKennisBank, onbeperkt toegang houden tot de training.

Is er nog iets wat ik kan doen, zodat jij volledig overtuigd bent dat je een geweldig besluit neemt?

Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien.

Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.