Wat nog belangrijker is dan het vinden van je purpose

visualiseren

In 2016 begon ik mijn talentenbureau Vitamine T. Ik hielp mensen met het ontdekken van hun talenten om er zo vervolgens achter te komen wat echt bij ze past. Ik merkte steeds vaker dat ze niet op zoek waren naar een nieuwe baan maar naar zichzelf en wat hun doel (purpose) in het leven is.
Al snel kwam ik erachter dat mijn talentenbureau niet was wat ik echt wilde. Ik voelde dat ik mezelf moest bewijzen en werkte vanuit mijn hoofd in plaats van mijn hart.

In 2018 ben ik onder mijn eigen naam verdergegaan en heb ik de traditionele loopbaancoaching losgelaten en ben me meer gaan richten op persoonlijke groei en bewustwording.

Purpose

Veel mensen komen nog steeds bij mij met de vraag wat hun purpose/missie/richting (hoe je het ook wilt noemen) is. Alleen nu heb ik een hele andere invalshoek.

Ik zie nu namelijk in dat het helemaal niet gaat om het zoeken van je purpose, maar vooral om het zoeken van jezelf. Naar wie jij diep vanbinnen bent.

Jouw purpose in je leven heeft niets met doen te maken, maar met zijn. Jij bent uniek. Wat maakt jou jou? Jij bent precies goed zoals je bent en jij hebt alles in je wat je nodig hebt (ook de antwoorden).

Van zoeken naar zijn

Het vinden van je purpose heeft niet zozeer te maken met iets dat je zoekt, maar in mijn beleving veel meer met jezelf ontdoen van allerlei laagjes en je te herinneren wie je echt bent. Pas als je op dat punt bent aangekomen, kun je voelen wat echt bij jou past.

Jij bent uniek, met een unieke vibratie. Wordt het geen tijd om die te vinden en vanuit daar je leven vol flow en glow te leven? Zodra jij dat gaat doen, openbaart jouw missie zich vanzelf. Je gaat dit voelen, en zien, want als jij op jouw unieke vibratie leeft, trek je jouw missie vanzelf aan.

Daarom ga ik deze maand ook starten met een training om online Human Design readings te kunnen geven om mensen nog beter te helpen in de zoektocht naar zichzelf. Ook heb ik mijn online traject ‘Leven vanuit zijn’ weer helemaal ge-update zodat hij nog krachtiger is. Een traject waar alles in samen komt en die helemaal is, wie ik ben. Op mijn manier.

Liever eerst laagdrempelig aan de slag. Hier vind mijn e-handboek ‘Hoe vind ik mijn missie’ + een krachtige visualisatie.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven