Wat is Human Design? Leef authentiek en optimaliseer je leven!

wat is Human Design

Ben je klaar om te stoppen met pleasen en te leven vanuit je ware potentieel? Human Design is de sleutel tot het ontgrendelen van je unieke blauwdruk en het creëren van een leven dat moeiteloos stroomt.

Herken je de gedachten dat je:

  • Te gevoelig zou zijn
  • Te veel informatie deelt
  • Te stellig een standpunt inneemt
  • Te veel aan het woord bent
  • Te veel ruimte inneemt

Ik herkende ze allemaal. Niet dat dit nu overigens helemaal weg is, maar sinds ik meer en meer in mijn Human Design duik, merk ik dat dit een van de grootste valkuilen is van mijn design. De angst om ‘te veel’ te zijn.

Wat is Human Design?

Human Design is een revolutionaire methode die jouw energetische blauwdruk onthult. Gebaseerd op je geboortedatum, -tijd en -plaats, geeft het een diepgaand inzicht in:

  • Jouw unieke talenten en valkuilen
  • De manier waarop je energie stroomt
  • Hoe je beïnvloed wordt door de buitenwereld
  • Jouw optimale manier van keuzes maken en leven

Human Design is geen zweverige horoscoop (zoals anderen vaak denken), maar een wetenschappelijk onderbouwde methode. Het combineert oude wijsheid (astrologie, I Ching, chakra’s) met moderne wetenschap (genetica, biochemie, astronomie, kwantummechanica).

Jouw bodygraph

Jouw persoonlijke bodygraph (vraag hier gratis aan: https://www.jovianarchive.com/get_your_chart) geeft jouw inzicht in hoe jouw energie werkt, wat je eigenschappen en valkuilen zijn, hoe je het best keuzes kunt maken, waar jij beïnvloed wordt door de buitenwereld en nog zoveel meer.

Hoe meer jij gaat leven volgens jouw design, hoe makkelijker de dingen je afgaan. Ik spreek uit ervaring.

Nu benoem ik het dus ook gewoon in gezelschap, maar ook tijdens een reading bijvoorbeeld. Als ik het gevoel heb dat ik continu aan het woord ben en mijn hoofd me verhalen begint te vertellen dat ik te veel praat en daarmee ook te veel informatie deel, pols ik even bij de ander of dit prettig is.

Eigen ervaring

Ik hoor altijd terug dat het juist superfijn is dat ik zoveel informatie deel omdat ze er ook echt iets mee kunnen en dat het juist heel herkenbaar is. Daarnaast ervaart men dit juist als toegevoegde waarde dat ik zoveel spreek over mijn eigen ervaringen en de concrete tips die ik daaruit heb opgedaan. En dat is dan weer mijn 3/5 profiel.

Het is voor mij energetisch correct om me uit te spreken, om mijn ervaringen te delen, om concrete tips te delen.

Sinds ik dat doe stroomt het zoveel makkelijker. En dat is ook voor jou weggelegd.

Vraag hier mijn gratis ebook ‘Wat is Human Design?’ aan.

[activecampaign form=3]

Delen:

meer zoals dit:

human design

Download mijn gratis ebook ‘Wat is Human Design?

Hoe fijn zou het zijn om een soort van handleiding voor het leven te hebben?