Wat is Human Design?

Human Design

Durf jij ongegeneerd jezelf te zijn?

Ik had daar wel wat (veel 😊) moeite mee, want op veel vlakken had ik het idee ‘te veel’ te zijn.

Dat ik:
– te gevoelig was dat ik
– te veel informatie deelde
– te stellig een standpunt innam,
– te veel aan het woord was,
– te veel ruimte innam, et cetera.

Niet dat dit nu overigens helemaal weg is, maar sinds ik meer en meer in mijn Human Design duik, merk ik dat dit een van de grootste valkuilen is van mijn design. De angst om ‘te veel’ te zijn.

Human Design als energetische blauwdruk

We zijn allemaal geboren met een bepaalde energetische blauwdruk. Deze blauwdruk is als het ware een soort van handleiding waarom jij de dingen doet zoals je ze doet, waar je talenten en ook je valkuilen liggen.

Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats wordt er een bodygraph bepaald (zie afbeelding). Deze bestaat uit negen centra, 36 kanalen en 64 poorten. Ik, als wetenschapper, vond dit in het begin wat zweverig. Mijn horiscoop klopt bijvoorbeeld ook nooit, maar de afgelopen jaren heb ik zoveel mooie inzichten mogen ontvangen die zo ‘spot on’ zijn, dat ik er eigenlijk niet meer omheen kan.

Het is een unieke blauwdruk die laat zien wie je altijd al geweest bent en welke kwaliteiten en talenten je vanaf het moment dat je geboren bent met je meedraagt. Maar ook hoe jouw unieke energie stroomt en waar je openstaat voor beïnvloeding van buitenaf. Er is niet één bepaalde manier van leven zoals ons dat eigenlijk wel is aangeleerd van jongs af aan.

Het Human Design Systeem bestaat uit vier oude esoterische wetenschappen:

-Westerse astrologie,
-Chinese I’Chin,
-Chakra Systeem,
-Joodse Kaballah “the tree of life”

én vier nieuwe moderne wetenschappen:

-Genetica,
-Biochemica,
-Astronomie,
-Kwantum Mechanica.

Jouw bodygraph

Jouw persoonlijke bodygraph (vraag hier gratis aan: https://www.jovianarchive.com/get_your_chart) geeft jouw inzicht in hoe jouw energie werkt, wat je eigenschappen en valkuilen zijn, hoe je het best keuzes kunt maken, waar jij beïnvloed wordt door de buitenwereld en nog zoveel meer.

Hoe meer jij gaat leven volgens jouw design, hoe makkelijker de dingen je afgaan. Ik spreek uit ervaring.

Nu benoem ik het dus ook gewoon in gezelschap, maar ook tijdens een reading bijvoorbeeld. Als ik het gevoel heb dat ik continu aan het woord ben en mijn hoofd me verhalen begint te vertellen dat ik te veel praat en daarmee ook te veel informatie deel, pols ik even bij de ander of dit prettig is.

Eigen ervaring

Ik hoor altijd terug dat het juist superfijn is dat ik zoveel informatie deel omdat ze er ook echt iets mee kunnen en dat het juist heel herkenbaar is. Daarnaast ervaart men dit juist als toegevoegde waarde dat ik zoveel spreek over mijn eigen ervaringen en de concrete tips die ik daaruit heb opgedaan. En dat is dan weer mijn 3/5 profiel.

Het is voor mij energetisch correct om me uit te spreken, om mijn ervaringen te delen, om concrete tips te delen.

Sinds ik dat doe stroomt het zoveel makkelijker. En dat is ook voor jou weggelegd. Wil je weten hoe?

Vraag dan hier een Human Design reading aan: www.anjazerrouk.nl/human-design-reading

bewustzijn, conditioneringen, Human design, kwantumfysica, persoonlijke groei

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.