Wat is er aan de hand in de wereld? [Human Design]

Human Design

We staan aan de vooravond van een grote shift in de evolutie, waarvan Human Design ‘zegt’ dat dit in 2027 zal zijn. We zitten in een transitie van het kruis van planning en structuur naar het kruis van de slapende Phoenix, dat staat voor het herrijzen uit de as.

De wereld is aan het veranderen. Ik zie het overal om me heen en ik voel het in iedere vezel van mijn lichaam. De natuur laat van zich horen, overstromingen, bosbranden, stormen, pandemie, de oorlog etc. Er gebeurt van alles.

Ik nam er ook een YouTube-video over op. Deze vind je hier.

Tijd voor een nieuw tijdperk in Human Design

Het oude Newtoniaanse tijdperk brokkelt af. Een tijdperk van georganiseerde systemen, logica, formules, vaste wetten, meetbare resultaten en zekerheid. Alles met als doel dat het collectief het goed heeft. Dit tijdperk is rond 1615 begonnen en eindigt in 2027.

Dit maakt plaats voor het Quantumtijdperk zoals ik het zelf noem. Een tijdperk van een nieuw gedachtengoed. Een tijdperk waar je gedachten je werkelijkheid creëren, waar we inzien dat we allemaal verbonden met elkaar zijn. Ik hoorde Bruce Lipton ooit zeggen in een video dat we van ‘mens’ naar ‘mensheid’ gaan. We zijn allen een.

Aan de andere kant zal het nieuwe tijdperk veel individualistischer zijn. Mensen gaan inzien dat ze zelf de bewust creator zijn en dat hoe zij naar de wereld kijken, de wereld om hen heen ook daadwerkelijk kan veranderen. En als dat zo is, dan is de wereld om ons heen misschien niet zo statisch en universeel als we altijd dachten.

Het gaat over het terugnemen van onze verantwoordelijkheid en minder afhankelijk zijn van elkaar. Het gaat over het vergroten van onze bewustwording dat we allemaal uniek zijn en een unieke bijdrage aan het geheel kunnen leveren.

Human Design

Ik houd me al jaren bezig met kwantumfysica en de verhalen die jij jezelf vertelt. Nu is daar enkele jaren Human Design bijgekomen. Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats.

Laat mijn incarnatiekruis ook juist het incarnatiekruis van de slapende Phoenix zijn. Ik voel het als mijn missie om mensen bewust te laten worden dat ze zelf de creator zijn en zo zelfverzekerd de nieuwe tijd tegemoet treden. Niet vanuit angst over wat nog gaan komen, maar vanuit vertrouwen.

Jij bent de creator en om een fijn en vrij leven te kunnen leven, mag jij eerst in lijn komen met wie je echt bent. Je Human Design.

Identiteit

Karen Curry Parker zei het laatst tijdens een challenge ook het mooi.

Het kost heel veel energie om een identiteit aan te nemen van iemand die niet in lijn is met wie je echt bent:
– Telkens als we ‘ja’ zeggen tegen iets waar je echt ‘nee’ tegen wil zeggen
– Om iemand te zijn die we niet zijn
– Voor iets kiezen wat verkeerd voelt (ook al zegt je logische mind wat anders)
– Je droom of verlangen opgeven
– Met iedereen rekening houden behalve met jezelf
– Met de verkeerde dingen bezig zijn die je geen plezier geven.

Als jouw verhaal je realiteit creëert, vraag je dan ook eens af wie je bent en wat je verhaal is.

QuantumKennisBank

Dit is ook exact de reden dat ik mijn kennisbank begonnen ben. Om mensen de kennis en de tools te bieden om de regie over hun eigen leven terug te nemen.

Om ze meer te laten ontdekken over kwantumfysica, Human Design en de verhalen die jij jezelf vertelt en waarom dat zo van toegevoegde waarde is. Hier ben ik jaren geleden al mee begonnen omdat ik dit onbewust al voelde, maar toen waren er nog niet zoveel mensen klaar voor als nu.

Op naar een wereld met meer vertrouwen, liefde en respect naar elkaar.

Wil je meer weten over mijn QuantumKennisBank? Klik dan hier voor meer informatie.
Wil je meer weten over jouw Human Design? Klik dan hier voor meer informatie

Human design, kwantumfysica, nieuwe tijd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.