Wat is de Manifesting Generator in Human Design? | Dit is jouw unieke kracht

Wat is de Manifesting Generator in Human Design

Als je mij vraagt ‘Wat is de Manifesting Generator in Human Design?’, dan zou ik zeggen; een bliksemschicht gevangen in een potje. Dat is wel hoe ik mezelf namelijk lange tijd voelde. Ik had zoveel energie in me, maar op de een of andere manier kwam het er niet uit.

Ik ben een Manifesting Generator die enkele jaren geleden geen idee had wat dat inhield. Maar sinds ik dat wel weet, zijn er zoveel puzzelstukjes op hun plaats gevallen. In deze blog neem ik je dan ook mee in het energietype van de Manifesting Generator.

De Manifesting Generator in Human Design

De Manifesting Generator is een hybride type en een mix tussen de Manifestor en de Generator. Maar daar waar het voor een Manifestor correct is om te initiëren (dingen te starten), moet een Manifesting Generator wachten op de juiste response wat maakt dat hij onder het energietype van de Generators valt. En ik kan je vertellen dat dat best een uitdaging kan zijn want wij, als Manifesting Generators, willen hard, snel en het liefst gisteren.

De Manifesting Generators (ongeveer 30% van de wereldbevolking) zijn hier om aan anderen te laten zien dat je ook succes en geluk kunt behalen door verschillende dingen tegelijk te doen of in meerdere dingen tegelijkertijd geïnteresseerd te zijn. Eigenlijk het grenzeloos zijn.

Krachtige combinatie tussen Manifestor en Generator

Een Manifesting Generator is niet gemaakt om zich op 1 ding te focussen en daar expert in te worden dat is meer weggelegd voor de Generators. Dit was voor mij echt zo’n eye-opener. De Manifesting Generator is dan ook een krachtige combi van de Generator en de Manifestor binnen Human Design. Dit type combineert de kwaliteiten van zowel de Generator als de Manifestor en creëert een zeer krachtig individu dat een breed scala aan talenten en vaardigheden heeft. Dat omschrijft mij wel zo’n beetje

Nee hoor, zo voel ik me niet. Je hebt namelijk te maken met nature (wie je van nature bent) en nurture (je conditioneringen) en daarom leven maar heel weinig mensen in lijn met hun Human Design, maar dat hebben we wel allemaal gedaan. Namelijk in je eerste levensjaren toen we nog relatief vrij van conditioneringen waren.

wat is de manifesting generator in Human DesignMeer weten over de unieke kracht van de Manifesting Generator?

Bestel hier de Ultieme Gids voor de Manifesting Generator en ontvang deze digitale gids van meer dan 40 pagina’s + video +audiobestand + inzichtgevende vragen en oefeningen + affirmaties + en een krachtige gewoontetracker.
>> Vraag hier aan

Wat is de Manifesting Generator in Human Design?

Zoals ik hierboven al schreef is de Manifesting Generator een krachtige combinatie tussen de Generator en de Manifestor. Maar wat kenmerkt beide type dan?

Generator:
Dit energietype is de meest voorkomende en heeft de capaciteit om grote hoeveelheden energie en kracht te genereren vanuit hun sacrale centrum. Ze zijn gefocust op het vinden van werk dat hen voldoening geeft en hun energie op een positieve manier gebruikt.

Manifestor:
Dit energietype heeft de kracht om actie te ondernemen en verandering te creëren. Ze hebben de gave om dingen in beweging te zetten en hebben een sterke wilskracht.

De Manifesting Generator combineert deze twee kwaliteiten, waardoor ze de capaciteit hebben om op een zeer unieke manier te manifesteren. Ze hebben een sterk verlangen om actie te ondernemen en hun energie te gebruiken, maar ze hebben ook de kracht om verandering te creëren en dingen in beweging te zetten. Het beste van twee werelden.

Kenmerken van een Manifesting Generator

Ook een Manifesting Generator heeft een aantal specifieke kenmerken. Uiteraard heeft de Manifesting Generator, net als de Generator een gedefinieerd sacrale centrum wat ze van consistente levensenergie kán voorzien als men volgens de juiste strategie door het leven beweegt. Hieronder lees je nog er een aantal andere kenmerken:

 1. Snelheid:
  Manifesting Generators zijn vaak erg snel in het nemen van beslissingen en het handelen. Ze hebben de neiging om hun intuïtie te volgen en te handelen op basis van wat goed voelt.
 2. Niet lineair:
  Daarmee bedoel ik dat een Manifesting Generator vaak niet van A naar B naar C naar D gaat, maar probeert van A naar C en D te gaan. Ze slaan vaak een stapje over. Wat overigens niet altijd sneller is. Soms missen ze een essentiële stap en moeten ze weer terug naar B.
 3. Multitasking:
  Ze zijn vaak in staat om meerdere taken tegelijk uit te voeren en hebben een natuurlijk vermogen om efficiënt te werken. Ik ben Queen multitasken. Ik raak mega snel verveeld als ik lange tijd hetzelfde moet doen.
 4. Passie:
  Manifesting Generators hebben vaak veel passie en energie voor hun werk en interesses. Ze kunnen zich volledig inzetten voor wat hen interesseert en gedreven zijn om te slagen. Het feit dat je op zondagmiddag deze blog schrijft zegt genoeg denk ik
 5. Onafhankelijkheid:
  Ze hebben een sterke behoefte aan onafhankelijkheid en autonomie in hun werk en leven.
 6. Onvoorspelbaarheid:
  Manifesting Generators hebben soms de neiging om onvoorspelbaar te zijn in hun acties en beslissingen. Dit kan soms verwarrend zijn voor anderen, maar het komt voort uit hun vermogen om snel te handelen en hun intuïtie te volgen. In deze video ontdek je nog meer over de Manifesting Generator.

Hoe kunnen Manifesting Generators hun potentieel benutten?

Om hun potentieel te benutten, kunnen Manifesting Generators het beste hun passies en interesses volgen. Ze moeten de tijd nemen om te ontdekken wat hen drijft en wat hen energie geeft. Daarna is het belangrijk te wachten totdat er iets van buitenaf komt waar ze met hun sacrale centrum op kunnen reageren. Op deze manier weten ze of ze voldoende sacrale energie kunnen genereren om het tot een goed resultaat te brengen.

Zodra ze dat doen, worden ze echt een magneet voor anderen. Het is vooral heel belangrijk voor Manifesting Generators om te begrijpen dat ze niet alles alleen hoeven te doen en dat het oké is om hulp te vragen. Het is ook belangrijk voor hen om hun acties en beslissingen te communiceren met anderen, zodat ze geen verwarring veroorzaken.

Een ander belangrijk aspect voor Manifesting Generators is om te weten wanneer ze moeten stoppen en pauzeren om hun energie te herladen. Omdat ze zoveel energie hebben, hebben ze soms de neiging om door te gaan en hun energiereserves uit te putten. Het is daarom belangrijk dat ze leren hoe ze hun energie effectief kunnen beheren en hun rustmomenten kunnen nemen.

Ten slotte is het voor Manifesting Generators belangrijk om hun unieke krachten en talenten te omarmen. Ze hebben een bijzondere combinatie van kracht en energie die hen in staat stelt om op een zeer unieke manier te manifesteren. Door deze krachten te omarmen en te gebruiken, kunnen ze hun potentieel volledig benutten.

Dus op de vraag ‘Wat is de Manifesting Generator in Human Design?’

De Manifesting Generator is een zeer krachtige en unieke combinatie van de Generator en de Manifestor energie typen in Human Design. Ze hebben de kracht om snel te handelen, efficiënt te multi-tasken en hun passies en interesses na te streven. Om hun potentieel volledig te benutten, moeten Manifesting Generators leren hoe ze hun energie effectief kunnen beheren, hun krachten en talenten omarmen en communiceren met anderen over hun acties en beslissingen.

Als jij een Manifesting Generator bent, is het belangrijk om je unieke krachten te omarmen en te gebruiken om je dromen en doelen te bereiken. Inzicht in hoe mijn energietype werkt heeft me zoveel gegeven. Ik weet nu dat ik mijn lichaam kan gebruiken als geleide systeem en maak krachtigere keuzes die echt bij míj passen i.p.v. wat ik denk dat anderen van me verwachten. Een van mijn klanten verwoordde het als ’thuiskomen bij jezelf’ en dat vat het heel mooi samen.

Hoe je dat ook doet, ontdek je in de Ultieme Gids voor de Manifesting Generator:

wat is de manifesting generator in Human Design>>Vraag hier de Ultieme Gids voor de Manifesting Generator aan.

Nu TIJDELIJK van € 47,- voor maar slechts € 27,- 
en ontvang deze digitale gids van meer dan 40 pagina’s + video + inzichtgevende vragen en oefeningen + affirmaties + en een krachtige gewoontetracker.

Nog niet zo thuis in Human Design? Vraag dan mijn gratis ebook ‘Wat ik Human Design?’ aan. Dit kun je via het formulier op deze pagina doen.

Delen:

meer zoals dit:

human design

Download mijn gratis ebook ‘Wat is Human Design?

Hoe fijn zou het zijn om een soort van handleiding voor het leven te hebben?