[membership_protected_content plan_id=”5511″]

Je persoonlijkheid

Hoe je persoonlijkheid je persoonlijke realiteit creëert.

We willen veranderen en wat gaan we doen? Harder werken om onze doelen te behalen.

Ik was daar ook een van hoor, hard aan het werk om die doelen te behalen. We begeven ons als het ware met onze wilskracht richting ons doel. Maar dat werkt vaak niet. Alles is energie en je weet inmiddels dat je in je leven zichtbaar maakt waar jij mee resoneert.

Met andere woorden, jij ziet de dingen die matchen met de frequentie waarop jij zit. Deze frequentie wordt bepaald door je persoonlijkheid (je gedachten, je gevoelens en je gedragingen). Met alleen iets anders doen kom je er dus niet.

We komen in actie, want we denken dat we moeten werken om onze doelen te halen. Ook wel het Newtoniaanse model van de realiteit genoemd. Deze gaat uit van oorzaak en gevolg. Als ik eerst dit, dan dat. Dus je wilt ergens komen en je gaat stappen ondernemen om daar te komen.

Inmiddels weten we al dat er een meer efficiënte manier is om je doelen te behalen en dat is vanuit het Kwantummodel van de realiteit gekeken. Het gaat niet om oorzaak en gevolg, maar om het veroorzaken van het gevolg. Je trekt als het ware het gevolg naar je toe door ermee te resoneren. De vraag die jij je mag gaan stellen is dan ook: ‘Wie moet ik zijn om de dingen te doen die ik moet doen om de dingen te krijgen die ik graag wil hebben’?

Over 2 weken ga je uitgebreid aan de slag met je nieuwe zelf, maar eerst wil ik je meer inzicht geven in het ontstaan van je persoonlijkheid en het effect daarvan. Ook heb ik in het werkboek leuke opdrachten voor je die je inzicht geven in hoe vast je in je automatische gedrag zit.

Ik heb Anne Neijnens gevraagd om een krachtige hypnose op te nemen om meer te gaan vertrouwen in jezelf en je bedrijf. Deze vindt je ook in deze module.

Deze week heb ik maar één video voor je. 

Affirmatie van de week

Werkboek week 4

Krachtige hypnose voor meer vertrouwen


Video

[/membership_protected_content]
[membership_protected_content user=”guest”]

Je dient ingelogd te zijn om de inhoud te zien.

[loginform]
[/membership_protected_content]