Voel je ook dat je veel meer in je hebt, dan dat je nu laat zien? 

Herken je dit?

Je vraagt je af of je wel het maximale uit jezelf en uit je leven haalt. Er moet toch meer zijn?! Iedere dag voelt een beetje als een sleur. Maar je hebt jezelf er inmiddels van overtuigd dat je niet zo moet zeuren, want zo is het leven nou eenmaal…bovendien zo slecht is het nu toch ook niet.

Eigenlijk gaat het best goed met je, maar je hebt het idee dat het veel beter kan. Jij wilt meer, meer betekenen, meer voldoening. Misschien wel voor jezelf beginnen. Hier droom je over, maar je hebt je ervan overtuigd dat dit niet voor jou is weggelegd. Als je jouw dromen deelt met je omgeving hoor je vaak ‘keep on dreaming’, of ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Toch blijft het kriebelen. Maar in de praktijk blijf je nu al een tijdje zitten waar je zit. Je hebt het gevoel dat je gevangen zit in een situatie, ook wel bekent als ‘sleur’. Toch zet je de eerstvolgende stap niet.

Je hebt nog niet helemaal helder wat je precies wilt, daarbij heb je vaak last van beperkende gedachten en ziet op voorhand al alle obstakels die er zouden kunnen zijn. Je hebt continu dat stemmetje in je hoofd. Je hebt gedachten als; wie zit er nu op mij te wachten? kan ik dit wel? wat zullen anderen niet zeggen? 

Herken je het stemmetje al? Zo ken je er zelf ongetwijfeld ook nog wel een aantal. Dit maakt je onzeker en zorgt dat je niet in actie komt. Je hart wil de ene kant op, maar je hoofd de andere kant. Dit begint je op te breken.

Nu ben je er klaar mee! Nu is het tijd voor actie. Tijd om jouw leven om te draaien van wie je denkt te zijn, naar wie je kiest te zijn.

Whether you think you can, or you think you can’t…you’re right.

Henry Ford

De weg ernaartoe

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Ik weet hoe het is om voor je gevoel vast te zitten. Je wilt wel, maar het lukt niet. Je leest veel, maar krijgt het niet toegepast.

Jaren geleden zat ik in precies dezelfde situatie. Ik voelde me gevangen in een situatie waarin mijn belemmerende patronen de tralies waren. Ook wel bekend als comfortzone.

Voor mijn gevoel leefden andere mensen wel dat leven vol voldoening waarbij ze het beste uit zichzelf haalde, terwijl ik mijn leven maar middelmatig vond.

Ik ben de afgelopen jaren als persoon ontzettend hard gegroeid. Ik ben uit de loop gestapt van het hercreëren van mijn leven en zie nu in hoe ik zelf mijn realiteit vorm kan geven. Het leven is net een boek, alleen nu zie ik in dat ik zelf de schrijver ben. Alleen een bestseller is goed genoeg.

Dat is voor jou ook weggelegd. Trust me!

Ik deel graag mijn kennis, strategieën en technieken die mede mogelijk hebben gemaakt, dat ik nu een V.O.L. leven mag leven.

Na dit 1-op-1 traject heb je:

Een plan om erachter te komen:

 • wat je écht wilt. Hoe jouw droomleven eruit ziet,
 • welke acties je moet nemen om daar te komen,
 • hoe je dat stemmetje in je hoofd eens wat vaker z’n mond kan laten houden,
 • hoe je dit keer wél resultaten gaat zien,
 • hoe jij een leven kunt leiden waarin je het gevoel hebt vrij te zijn en zelf de regels kunt bepalen,
 • hoe je het beste uit jezelf haalt.

Na dit traject voel jij je krachtiger dan ooit en zie je in dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om het bereiken van je dromen. Je weet welke stappen je moet zetten en hebt handvatten, zodat je hier iedere dag zelf mee aan de slag kunt.

Voel je dat ik jou kan helpen met het schrijven van jouw bestseller? Van ‘Er was eens…’ naar ‘…nog lang en gelukkig’.

 


De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren. 

Peter F. Drucker

Wanneer is dit traject een MUST voor jou?

 • Je bent klaar met het ‘is dit alles’-gevoel.
 • Je wilt het beste uit jezelf en uit het leven halen.
 • Je wilt je eigen leven 100% zelf kunnen bepalen.
 • Je wilt (misschien wel) voor jezelf beginnen.
 • Je veel waarde hecht aan je persoonlijke groei.

Investering

De investering voor het individueel traject (ongeveer 3 maanden) bedraagt € 497*

Aan bod komt:

 • wat wil ik nu écht?
 • hoe kom ik daar?
 • wat houdt me tegen?
 • hoe houd ik het vol? 

Hoe we dit gaan doen:

Je krijgt hiervoor vier 1-op-1 gesprekken (duur 1 á 1,5 uur). Via Skype of in real life.
Tussen de sessies door extra e-mails met video’s en aanvullende opdrachten.

Ik geef je concrete tips en handvatten die je iedere dag kunt gebruiken om zo van alle opgedane informatie ook echt naar de gewenste transformatie te gaan.

Je krijgt technieken aangereikt waarmee je nieuwe krachtige gewoontes gaat integreren in je onderbewustzijn, je houding en je non-verbale communicatie. Je leert korte metten te maken met de zelf-sabotages die je tegenwerken, zodat je jouw dromen ook daadwerkelijk gaat leven.

Is het geen tijd dat je het leven gaat leiden dat je écht wilt? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. 

Stel jezelf eens de eerlijke vraag: Waar wil ik binnen 6 maanden staan?
Is dat nog steeds op de plaats waar je nu staat of wil je op weg zijn naar een leven vol betekenis? Diep van binnen weet je dat je de investering waard bent. 

Kies jij nu eens voor jezelf? De beste investering die je kunt doen is in jezelf. De keuze is aan jou.

Als er nog vragen zijn, mag je me altijd bellen. Ook ‘s avonds.

* Uiteraard is er ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

Meest gestelde vragen

Hoelang doe ik over een traject?

Dat is per persoon afhankelijk. De trajecten zijn erop ingericht dat iedereen het in zijn of haar eigen tempo kan volgen. De een heeft meer tijd nodig dan de ander. Een traject duurt minimaal 2 maanden.

Kan ik meer individuele gesprekken aan het traject toevoegen?

Ja, dat kan zeker. In overleg kunnen we hier afspraken over maken.

Kan ik ook alleen toegang krijgen tot een online programma, zonder de individuele coaching?

Op dit moment ben ik bezig met de online variant. Wil je hier gebruik van maken, laat het me dan weten dan houd ik je op de hoogte.

Hoe zit het met mijn privacy?

Jij hebt toegang tot jouw deel van het online programma. Ik kan niet inzien waar je bent en welke antwoorden je hebt gegeven. Voor meer informatie hoe ik met gegevens omga, verwijs ik je graag naar mijn algemene voorwaarden en privacy. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Hier kun je in termijnen betalen.