Traject 'Leven vanuit Zijn'


In plaats van lekker te slapen, lig jij tegenwoordig steeds vaker te piekeren in je bed. De gedachte 'is dit nu alles?' is steeds vaker aanwezig. Je mist betekenis en voldoening in je leven.

Vroeger had je GROTE DROMEN. Jij hebt hier iets te doen, wil meer voldoening uit het leven halen maar vooral een leven leiden waarin jij je gelukkig voelt. 

Wat je verwachtte was een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING en PLEZIER. Wat je kreeg was een leven waarin je keihard werkt en dat voelt als een sleur.

Dit is niet het leven zoals je dat voor je had gezien. Die stip aan de horizon lijkt ineens heel ver weg.

Je hebt een moodboard gemaakt, je mediteert, je visualiseert en nog wat andere dingen, maar op de een of andere reden shift er weinig tot niets in jouw realiteit.

Ben jij klaar om te leren wat jij nodig hebt om MOEITELOOS te leven, zodat jij dat leven vol voldoening kunt gaan leven?

Ben jij klaar om te leren hoe je met behulp van de kwantumfysica kunt creëren en daarmee de ALLERBESTE versie van jezelf wordt?


 • "Anja mij ontzettend goed geholpen bij het creëren van mijn ideale leven waardoor ik gerichtere acties kan ondernemen om hier daadwerkelijk naartoe te werken. Voor mij is het een ontzettend waardevol programma geweest en ik raad alle ondernemers dan ook aan om te werken aan hun mindset."
 • "Er is nog niemand geweest die deze materie, op zo’n fijne en duidelijke manier heeft weten uit te leggen. Ze zou een boek moeten schrijven. Ik denk echt dat haar traject een must is voor iedereen"
 • "De werkboeken zijn heel erg duidelijk en fijn. Je legt alles heel helder uit. Ik merk dat ik het hele fijne oefeningen vind om hiermee bezig te zijn. De e-mails die ik om de dag van haar ontving, hielden me echt in de actiemodus. Dankjewel voor je fijne tips (en eye-openers)."
 • "Anja is een fantastische coach en zorgt ervoor dat je blijft doorzetten onder andere door alle motiverende mails."

  Herken je dit?

  • Je bent een ondernemende bewuste moeder, maar het 'is dit alles'-gevoel overheerst steeds vaker.

  • In je hoofd ben je altijd bezig met morgen of gisteren maar nooit in het NU. Je wordt vaak moe van je eigen gedachten. 

  • Het voelt alsof je tegen je eigen grenzen aanloopt, en daardoor niet verder groeit als persoon. Dat getetter in je hoofd houdt je tegen.

  • Je hebt het idee dat je nooit genoeg weet. Je volgt allerlei trainingen, seminars, cursussen, ... maar blijvende positieve verandering blijft uit.

  • Je vertelt jezelf verhalen in de categorie "dat gaat toch nooit lukken", "wie zit er nou op mij te wachten?", "ik heb het niet in me", "straks val ik door de mand" en "ik ben geen ondernemer". 

  • Je voelt je onzeker; waarom lukt het bij anderen wel en bij jou niet? Daardoor ga je steeds meer aan jezelf twijfelen.  

  • Diep van binnen voel je dat er veel meer voor je is weggelegd; jij voelt dat je tot meer in staat bent dan dat er nu uit komt.
   
  Tot nu. Nu ben je er klaar mee! Het is nu echt tijd voor actie. Tijd om jouw DROOMLEVEN daadwerkelijk te leven.

  Hoe gaaf zou het zijn als...


  ...  je je droom leeft, en het sprankelt als je denkt aan de stappen die je nog zou kunnen zetten om het nog mooier te maken? 

  ... je minder last had van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

  ... je vol zelfvertrouwen af gaat op je doel zonder je druk te maken wat een ander van je vindt of van je verwacht?

  ... je iedere ochtend dat gevoel van rust, geluk en vrijheid ervaart. Niet alleen in tijd, maar ook vooral in je hoofd. 

  ... je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid.

  ... je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven.

  ... jij, met wat je het allerliefste doet, het verschil voor anderen kunt maken en daarbij zelf ook nog iedere dag groeit.

  ... jij weet dat jij de creator van jouw leven bent en jij het leven kunt leiden dat je kiest i.p.v. overkomt.

  Die stip op de horizon, stiekem ben je er al. Met een kleine aanpassing in denken en voelen laat ik je KWANTUMSPRONGEN maken.

  Leef jij je droom als:

  • je iedere dag de vrijheid voelt om dat werk te mogen doen waar je echt blij van wordt?

  • een ultieme vrijheid ervaart in je hoofd en helemaal jezelf kunt zijn?

  • er meer geld binnenkomt dan dat je ooit had durven dromen, terwijl je niet eens het idee hebt dat je werkt?

  • je veel meer kunt genieten van het leven omdat je meer innerlijke rust ervaart?

  • sleur een woord is uit een grijs verleden en nu plaats heeft gemaakt voor voldoening?

  • het voelt alsof alles mogelijk is, als je maar de juiste acties onderneemt?

  • je jouw droomleven hebt gemanifesteerd vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN?


  Mijn traject


  Jij wilt meer en je wilt het nu!

  In 14 weken tijd gaan we samen aan de slag om jouw mooiste leven in kaart te brengen en een actieplan opstellen om daar te komen. We beginnen met jouw nieuwe stip op de horizon...jouw grootste droom. Wat als alles mogelijk zou zijn? Wat wil je echt?

  "Dream big, or go home".

  Je gaat leren hoe je met behulp van de kwantumfysica creëert (wat je in alle vlakken van je leven in kunt zetten). Je gaat leren te ondernemen vanuit ZIJN in plaats van vanuit DOEN.

  Je komt erachter dat je dromen ineens doelen worden en je voelt ook echt dat je ze gaat halen.

  Hoe? Je krijgt bijna wekelijks een video's met een thema uit het creatieproces en uitgebreide werkboeken waarin ik mijn kennis en inzichten deel.

  Je krijgt o.a. een geleide meditatie, een visualisatie en andere handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je jouw droomleven kunt gaan leven. Je krijg ook bijna om de dag een motiverende e-mail om je in de actiemodus te houden. 

  Onderwerpen die we behandelen:

  Sessie 1: wat jouw allergrootste droom is.

  Sessie 2: wat kwantumfysica inhoudt en hoe je dat effectief inzet.

  Sessie 3: welke gedachten en gedragingen jou tegenhouden in je groei.

  Sessie 4: hoe jouw persoonlijkheid is ontstaan en wat het effect hiervan is op jouw realiteit.

  Sessie 5: wie je moet zijn om te krijgen wat je wilt.

  Sessie 6: herprogrammeren van je brein om je dromen te halen.

  Sessie 7: concrete tips en tools om het te integreren in je dagelijks leven en het ook daadwerkelijk vol te houden.


  • "Als ondernemer had ik dagelijks last van gedachten zoals: Kan ik dit wel? Wie zit er op mij te wachten? Wie denk ik dat ik ben om anderen iets te leren? Ben ik er wel klaar voor? Door bij Anja het 1- op- 1 traject te volgen heb ik geleerd om met deze gedachten om te gaan."
  • "De eerste maand van het traject, had ik meteen mijn hoogste omzet ooit. Het ene inzicht na het andere."
  • "Ik heb geleerd hoe belangrijk een juiste mindset is. Door grip te krijgen op mijn gedachten en me voor te stellen hoe ik mijn ideale leven wil leven is het me gelukt om dit stemmetje in mijn hoofd los te laten. Hierdoor begin ik mijn dag veel positiever en krijg ik meer voor elkaar. Ik heb duidelijk waarom ik bepaalde dingen doe en kan gerichtere keuzes maken, omdat ik weet waar ik naartoe wil werken."
  • "De werkboeken zijn heel erg duidelijk en fijn. Anja legt alles heel helder uit. Ik merk dat ik het hele fijne oefeningen vind om hiermee bezig te zijn. De e-mails die ik om de dag van haar ontving, hielden me echt in de actiemodus. Dankjewel voor je fijne tips (en eye-openers)."
  • "Anja is een hele fijne coach die ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft om de aanpassingen in je leven daadwerkelijk te blijven volhouden. Door de motiverende e-mails blijf je hier bewust mee bezig. Ze weet precies welke valkuilen er bij komen kijken en weet hier op het juiste moment op in te spelen. De werkboeken vol met tips en opdrachten zijn hierbij ontzettend waardevol."
  • "Het verhaal van de visualisatie is echt mega mooi. Alsof ik naar een sprookje luister van vroeger. Echt gaaf. Ze heeft zo'n fijne stem om naar te luisteren, ik vond het echt heel fijn!"
  • " Dit traject is een aanrader voor elke ondernemer die wel eens twijfelt aan zichzelf"

   Trajectvormen

   Online traject

   Volledig online zonder persoonlijk contact

   Dat spreekt voor zich. Maar, vergis je niet. Ook al is er geen persoonlijk contact, de content is bijzonder waardevol en transformerend. 

   Investering € 497

   Groepstraject

   In een groep

   Iedere twee weken met de groep een live meeting via Zoom waarin je me al je vragen kunt stellen. Daarnaast is er een besloten Facebookgroep waar we elkaar motiveren en inspireren onze stoutste dromen werkelijkheid te laten worden en om natuurlijk je successen te delen, want die komen er zeker.

   Investering € 777 (gesloten)

   1-op-1 traject

   Individueel

   Naast alle online content zijn er vier 1-op-1 sessies (in real life of Skype). Daarnaast is er de mogelijkheid om mij (via mail op whatsApp) al je vragen te stellen. 

   Investering € 997


   Wanneer is dit traject een MUST voor jou?

    

   • Je droomt groot en wilt echt een KWANTUMSPRONG maken.

   • Je bent klaar met het ‘is dit het nu?’-gevoel.

   • Je wilt het ALLERBESTE uit jezelf halen.

   • Je wilt voor de volle 100% zelf kunnen bepalen hoe jij je leven richting geeft.

   • Persoonlijke groei belangrijk voor jou is.

   • Je wilt leren hoe je creëert met behulp van de kwantumfysica.

   • Je wilt voor jezelf een leven in OVERVLOED en RIJKDOM creëren. 

   • Je durft uit je comfortzone te gaan en ziet in dat investeren in je persoonlijke groei (en niet alleen in geld) essentieel is.

   • Moeiteloos wilt leven vanuit ZIJN in plaats van vanuit DOEN.

   Een groot en succesvol leven vergt namelijk een GROTERE EN SUCCESVOLLERE versie van jou.

   Wanneer wil je vooral niet met dit traject beginnen?

   • Als je niet binnen 4 maanden een wezenlijke verandering van je leven wilt doormaken.

   • Als je uitsluitend op zoek bent naar een onpersoonlijk, volledig online programma.

   • Wanneer je niet aan gaat op woorden als alignment, wet van aantrekking, en kwantumfysica.

   • Als je denkt dat jouw lot al vast ligt en je maar gewoon hebt te dragen wat dat voor je in petto heeft.

   • Wanneer je niet vanuit je diepe binnenste voelt dat er meer voor jou is weggelegd dan er nu uitkomt.

   • Als je klankschalen, tarotkaarten en wierrooklucht verwacht tijdens de sessies.

   • Als je een coach zoekt die je helpt bij je ideale klant, marketingstrategie, omzetdoelen en salestechnieken.

   • Wanneer je eigenlijk wel oké bent met je leven zoals het er nu uitziet.

   Is het geen tijd dat je het leven gaat leiden dat je écht wilt? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. 

   Stel jezelf eens de eerlijke vraag: Waar wil ik binnen 6 maanden staan?

   Ben je daar nu al, of wil je dan op weg zijn naar een leven vol betekenis? Diep vanbinnen weet je het antwoord al.

   Investeer in jezelf en het bereiken van jouw bestemming.


   Online traject

   Volledig online zonder persoonlijk contact

   Dat spreekt voor zich. Maar, vergis je niet. Ook al is er geen persoonlijk contact, de content is bijzonder waardevol en transformerend. 

   Investering € 497

   Groepstraject

   In een groep

   Iedere twee weken met de groep een live meeting via Zoom waarin je me al je vragen kunt stellen. Daarnaast is er een besloten Facebookgroep waar we elkaar motiveren en inspireren onze stoutste dromen werkelijkheid te laten worden en om natuurlijk je successen te delen, want die komen er zeker.

   Investering € 777 (gesloten)

   1-op-1 traject

   Individueel

   Naast alle online content zijn er vier 1-op-1 sessies (in real life of Skype). Daarnaast is er de mogelijkheid om mij (via mail op whatsApp) al je vragen te stellen. 

   Investering € 997

   Whether you think you can, or you think you can't...you're right.

   Henry Ford