Online trainingen

Het feit dat jij op deze website bent beland, betekent dat jij iemand bent die persoonlijke ontwikkeling serieus neemt en niet zomaar bij Jan en alleman wil investeren.

Ik geloof niet in toeval, dus je bent niet voor niets op mijn website terecht gekomen. Waarschijnlijk omdat je voelt dat ik je kan helpen.

Ben jij iemand die het beste uit zichzelf wil halen, maar op dit moment niet wil of kan investeren in een duur coachingstraject?

Dan heb ik nu de oplossing voor jou. Op deze pagina vind je de online trainingen die ik aanbied. Van diverse thema’s uit mijn traject heb ik laagdrempelige trainingen gemaakt, zodat jij op basis van jouw behoefte en ontwikkeling kunt werken aan de onderwerpen die er op dit moment spelen.

Training: Quantum Design je leven

Ontdek de kracht van de combinatie van kwantumfysica en Human Design

Dit is de ge-upgrade versie van mijn succesvolle training ‘Creëren met de kwantumfysica’ De training is uitgebreid met Human Design. In de training ‘Quantum Design je leven’ ontdek je alles over hoe de wereld er op het kleinste niveau uitziet (kwantumfysca) én hoe jij daar met jouw unieke energieveld (Human Design) invloed op hebt.

Training: Reis langs de centra

In 9 weken op reis langs alle centra in Human Design

Het is tijd om de sprong te wagen met ‘Reis langs de Centra’, een boeiende online training die je, op een laagdrempelige manier, door de intrigerende wereld van de centra in Human Design leidt en ervoor zorgt dat je met de kennis kunt gaan experimenteren.

Training: De kracht van gewoonten

Hoe je gedrag voorgoed verandert zonder al te veel wilskracht.

Ken je dat? Vol goede moed begin je aan een nieuwe gewoonte, vol overtuiging dat het deze keer écht gaat lukken. Maar dan, na een tijdje, lijkt het weer alsof alles in duigen valt. Frustrerend, toch? Nier meer na deze training.

Training: Creëren met behulp van de kwantumfysica?

Wat is kwantumfysica en hoe zet ik deze kennis effectief in

Je voelt dat er meer uit het leven te halen is; dat je jezelf veel gelukkiger kunt voelen. Echt in actie komen doe je niet. Je hoort anderen wel eens praten over positief denken en de Wet van de Aantrekkingskracht. Maar jij gelooft daar niet zo in. Je hebt dit misschien geprobeerd en tot de conclusie gekomen dat dit voor jou niet werkt.

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het wel werkt. Je bent zelf in staat je droomleven te creëren. 

Training: Herprogrammeren van je brein

Verander je leven van binnen naar buiten

Jij weet eigenlijk wel wat je wilt. Maar… er is een probleem. En dat is dat er een gat zit tussen waar je nu staat en waar je graag heen wilt.

Dit gat probeer je te overbruggen door allerlei trainingen te volgen, events bezoeken, weggevers aan te vragen en misschien heb je zelfs wel een (business)coach in de arm genomen, om er eigenlijk snel weer achter te komen dat het weer niet het resultaat heeft opgeleverd dat je graag wilt zien.

Perfecte aanvulling op de training ‘Creëren met de kwantumfysica’.

Training: Meer rust in je hoofd

Om dat getetter in je hoofd tot bedaren te brengen

Merk je ook dat je dromen veel groter zijn dan wat je op dit moment doet? En merk je ook dat je zelf je grootste obstakel bent in het bereiken van deze dromen?

Heel herkenbaar hoor. Steeds vaker besefte ik me dat mijn gedachten in een soort van loop zaten. Altijd maar hetzelfde rondje. Als een rotonde zonder afslag, terwijl alles in me schreeuwde dat ik eraf wilde.

Training: Inzicht in Jezelf

Om te weten wat je wilt moet je eerst weten wie je bent.

Heb je het idee dat er meer in het leven zit dan dat je er nu uithaalt? Je weet vooral wat je níet wilt, maar niet wat je wél wilt. Je weet niet goed wat jij de wereld te bieden hebt. Waar kun jij echt het verschil mee maken en het leven van anderen raken? Of misschien weet je diep van binnen al wel wat je echt wilt, maar denk je dat dit niet mogelijk is. Je hebt last van beperkende overtuigingen die je tegenhouden om die stap nu echt te zetten.