Training ‘Herprogrammeren van je brein’

Jij weet eigenlijk wel wat je wilt. Maar… er is een probleem. En dat is dat er een gat zit tussen waar je nu staat en waar je graag heen wilt.

Dit gat probeer je te overbruggen door allerlei trainingen te volgen, events bezoeken, weggevers aan te vragen en misschien heb je zelfs wel een (business)coach in de arm genomen, om er eigenlijk snel weer achter te komen dat het weer niet het resultaat heeft opgeleverd dat je graag wilt zien.

Je bent zo geprogrammeerd dat als je een andere uitkomst wilt, dat je dan ook anderen dingen moet gaan doen. Maar eigenlijk is dit een beperkende overtuiging, want dit is namelijk niet geheel waar.

Jij bent zelf degene die het grootste obstakel is. In die eerste paar dagen/weken ga je op wilskracht. Echter, je bewustzijn is maar verantwoordelijk voor ongeveer 5% van jouw gedrag. De overige 95% wordt gestuurd door jouw onderbewustzijn met al zijn automatische programma’s.

Het gaat er niet om dat je anders ‘DOET’ maar het gaat erom dat je anders ‘BENT’. Daar ontstaat de transformatie, van binnen naar buiten. Vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN. Want pas als jij die persoon vanbinnen bent, zul jij het in je buitenwereld terug gaan zien

Ben jij de persoon die altijd bezig is met persoonlijke ontwikkeling en klaar om nu eens echt voor eens en voor altijd een transformatie door te maken?

Wil je weten hoe je jouw brein herprogrammeert voor succes?

Dan gaat deze training jouw leven transformeren. 

Investering in deze online training: 

€ 77,-

Na deze training heb je inzicht in:

  • Hoe jouw automatische programma’s ontstaan.
  • Wat nu het echte doel is van jouw onderbewustzijn.
  • Kom je erachter dat je brein meer bepaalt dan jij denkt.
  • Weet je hoe jij brein ervoor zorgt dat jij in je automatische gedrag blijft hangen.
  • Weet je waarom je niet moet werken aan je mindset, maar aan je brainset.
  • Weet je hoe je meer invloed kunt uitoefenen op je leven.
  • Weet je hoe je je brein kunt herprogrammeren om jouw doelen te bereiken.

Wacht niet langer en begin vandaag nog met het herprogrammeren van jouw brein.

Ben jij iemand die al lange tijd probeert te veranderen, maar lukt het op de een of andere manier niet? Begin dan vandaag nog met mijn training ‘Herprogrammeren van je brein’

Mijn online training ‘herprogrammeren van je brein’ bestaat uit drie delen.

– Het eerste deel is een video van ongeveer 15 minuten waarin ik je meer vertel over het ontstaan van automatisch gedrag.
– Het tweede deel is een video van ongeveer 26 minuten waarin ik je meer inzicht geef in de werking van je brein en waar je programma’s liggen opgeslagen.
– Het derde deel bestaat uit een video van 20 minuten waarin ik je leer hoe je nieuwe programma’s kunt aanbrengen in je brein.

Daarbij ontvang je ook een meditatie die dit proces ondersteunt.