Vakantie; pas op de plaats en terug naar de kern

kern

Heerlijk vind ik het…lezen tijdens de vroege uren in de vakantie. Ik had expres mijn laptop thuis gelaten zodat ik niet in de verleiding kwam om te werken. Daarnaast was het bereik op de camping erg slecht dus internet was er maar met vlagen. En dat was eigenlijk best wel fijn. Nu had ik tijd om meer te lezen en terug te gaan naar mijn kern.

Wat wil ik écht?

Vakantie is voor mij ook altijd weer even het moment om uit te zoomen op mijn bedrijf en te kijken waar ik sta en vooral of dat op de plek is waar ik wil staan of dat ik me te veel heb laten leiden door andere zaken en dat ik op een zijspoor zit.

Ik stel mezelf continu de vraag ‘Wat wil ik écht?’ en het eerst antwoord dat al jaren als eerste bij me opkomt is; mezelf ontwikkelen tot de best mogelijke versie van mezelf zodat ik mijn mooiste leven leef waarin ik me gelukkig, vrij, overvloedig en gezond voel en vervolgens met anderen delen hoe ik dat doe. Het eerste deel heb ik al aardig voor elkaar. Ik voel me gelukkig, vrij, overvloedig (op de meeste gebieden) en ben gezond. Al moet ik zeggen dat ik me na zo’n vakantie iets minder gezond voel door alle lekkere dingen.

Maar het laatste deel…het delen met anderen…is een beetje een ondergeschoven kindje geworden als gevolg van alle marketingactiviteiten. Mijn inzicht: er móest namelijk geld verdient worden, en juist dit geld verdienen zorgt ervoor dat ik minder geef dan dat ik zou willen. Ik was dus meer gericht op het ontvangen dan op het geven.

Terug naar de kern

Tijdens zo’n vakantie ga ik ook weer even terug naar de kern. De kern waarom ik doe wat ik doe, het antwoord op de vraag ‘Wat wil ik écht? En dat is het volgende: Teveel mensen leven hun leven op de automatische piloot. Ze hebben niet in de gaten dat ze zelf kapitein op het schip zijn en het leven kunnen leven dat ze kiezen in plaats van het leven dat ze overkomt. Ik zie het als mij missie om mensen te laten ontwaken uit de illusie van de realiteit.

Hoe ik dat doe, is mensen zich bewust te laten worden van wie ze écht zijn, en hoe ze op basis van hun energie hun eigen realiteit creëren. Ik leg het spirituele op een heldere wetenschappelijke manier uit. Hiermee zorg ik ervoor dat mensen zelf sturing aan hun leven gaan geven, zodat ze een leven van vrijheid, ontwikkeling en plezier kunnen leven.

Ik kijk dan ook altijd even terug naar de missie die ik jaren geleden voor mezelf heb opgeschreven. Niet dat deze alle jaren per se hetzelfde zou moeten zijn, maar bij mij is dat wel zo. Alleen er komt steeds meer verdieping in. Dit is wat ik jaren geleden al heb opgeschreven:

Mensen transformeren naar een buitengewoon leven, door ze op een ‘down to earth’ manier bewust te laten worden dat zijzelf degene zijn die hun transformatie in de weg staan door hun onbewuste patronen en overtuigingen. Ik help ze naar een positieve mindset en om zo hun leven naar een ‘hoger’ level te brengen, waarin Vrijheid, Ontwikkeling en Lol centraal staat.

Mezelf zijn

Tegenwoordig komen er steeds meer life coaches bij en neemt het aantal healers, lichtwerkers en spiritual teachers toe. Een teken dat er steeds meer mensen ontwaken en deze ‘functies’ dus ook nodig zijn. Ik merk aan mezelf dat ik me niet graag een coach o.i.d. noem. Het is meteen zo’n stempel en hokje waarin je dan wordt geplaatst, althans zo voelt dat voor mij. Ik heb geen functie, maar een missie. Ik wil leven vanuit mijn kern, gewoon mezelf zijn.
– Mezelf zijn en heerlijk opgaan in mijn persoonlijke groei.
– Mezelf zijn met talenten als creëren, faciliteren en motiveren.
– Mezelf zijn in flow als ik mezelf kan ontwikkelen en dit kan delen met anderen.
– Mezelf zijn en gaan kwispelen van thema’s als; kwantumfysica, onderbewustzijn, neuropsychologie en het creatieproces.
– Mezelf zijn en persoonlijke en spirituele groei vanuit een wetenschappelijke inslag benaderen, omdat ik het namelijk zelf ook altijd wil snappen.
– Mezelf zijn, al is dat soms wat onzeker en laat ik me soms leiden door anderen. En die lat mag ook wel wat naar beneden.
– Mezelf zijn en accepteren dat dit er mag zijn en dat ik nu dus weet waar ik nog aan mag werken.

Ik werk en leef vanuit zijn. Gewoon mezelf zijn en dat voelt heerlijk.

Iets voor jou?

En nu heb ik mijn werk gemaakt van hetgeen ik het liefste doe (mezelf ontwikkelen) en het beste kan (creëren, faciliteren en motiveren).
In mijn programma richt ik me met name op ondernemers, maar ik krijg de laatste tijd ook opvallend veel vragen van ‘niet-ondernemers’ dus ik ga de naam van mijn programma ‘ondernemen vanuit zijn’ komende tijd aanpassen naar ‘leven vanuit zijn’. Want of je nu ondernemer bent of niet, het principe en de stappen die ik je in mijn programma leer, zijn voor iedereen hetzelfde en op meerdere onderdelen van je leven toe te passen (carrière, gezondheid, relaties, financiën, etc).

Mijn programma is geschikt voor mensen die voelen dat ze tot meer in staat zijn dan dat ze nu laten zien. Mensen die vanuit de kern voelen dat ze de wereld willen veranderen, net als ik.

Wil je weten of mijn programma wat voor jou is? Vraag dan een gratis groeigesprek aan.

 

automatische programma's, bewustzijn, inzichten, kwantumfysica, onderbewustzijn, persoonlijke groei

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.