De Quantum KennisBank

Dé toolkit voor een fijner en vrijer leven

Een fijner en vrijer leven zonder dure en langlopende coachtrajecten, maar laagdrempelig, in eigen tijd en tempo, werken aan jezelf.

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem zelf te creëren.”  

Peter F. Drucker

Jij kunt met je denken en met je gevoelens de wereld om je heen veel meer sturen. Wil je weten hoe?

Dan is de QuantumKennisBank voor jou gemaakt!
Wat ik veel in mijn omgeving zie, is dat mensen vaak (nog) niet weten hoeveel invloed ze eigenlijk op hun eigen leven kunnen hebben. Met je denken en emoties creëer je namelijk de wereld om je heen.

Ook zie ik dat mensen steeds een beetje verder verwijderd raken van wie ze echt zijn, waardoor ze vastlopen en ze last krijgen van het ‘is dit nu alles’-gevoel of richting een burn-out gaan.

Misschien heb je ook wel dat gevoel dat het leven je overkomt. Weet dat jij de regie over jouw leven kunt terugpakken. En dat kan al met behulp van kleine aanpassingen.

Met de QuantumKennisBank heb je toegang tot zowel de kennis als de concrete tools om deze regie terug te pakken en uit het hamsterwiel te stappen om zo voor jezelf een fijn en vooral vrij leven te creëren.

Dus ben jij iemand die op een laagdrempelige manier wil werken aan je persoonlijke groei en bewustwording, en op momenten dat het jou uitkomt werken aan thema’s die op dat moment spelen?
Dan is de QuantumKennisBank geschikt voor jou.Welkom bij de QuantumKennisBank

Dé toolkit voor een fijner en vrijer leven
  • Overzichtelijke en toegankelijke kennisbank die jij kunt raadplegen over verschillende thema’s zodat jij toe kunt werken naar een fijner en vrijer leven.

  • Al mijn kennis en inzichten op het gebied van kwantumfysica, Human Design, purpose, het brein, gewoontegedrag, manifesteren en nog veel meer.

  • Video’s met tips en tricks om voor jezelf een fijner en vrijer leven te creëren.

  • Veel concrete tools die je in kunt zetten zodat je voor jezelf ook een fijner en vrijer leven kunt creëren.

  • Alles uitgelegd op een nuchtere en wetenschappelijke manier, maar dan wel in ‘Jip en Janneke’-taal. Althans, dat hoor ik heel vaak terug van mijn klanten.

  • Een groep van gelijkgestemden, zodat we met elkaar kunnen groeien, successen kunnen delen en verbinden met mensen die wél begrijpen waar je mee bezig bent.

  • Kortingen op mijn online trainingen, coaching en Human Design readings.

  • Daarnaast wil ik in de toekomst graag ook experts op andere gebieden uitnodigen om masterclasses te geven.

Ik heb nog zoveel gave ideeën met wat ik allemaal in de QuantumKennisBank wil gaan delen. 
Deze kennisbank ligt helemaal in lijn met wat ik hier te doen heb en ik nodig je graag uit deel uit te maken van mijn proces.

Wat anderen zeggen over mijn video’s en content:

Alles wat je nodig hebt om een fijner en vrijer leven voor jezelf te creëren zit al in je. Ik help je ontdekken hoe je daar bij kunt komen.

Word ook een bewuste creator

Jij verdient het toch ook om een fijn leven te leven?
Steeds meer mensen houden zich bezig met persoonlijke groei en bewustwording. Dit kan ik alleen maar toejuichen. 
Maar met deze ontwikkeling zie ik ook een opkomende trend van high-end coaching, next level masterminds en ga zo maar even door. En daarmee samenhangende prijzen die door het dak gaan.
Ik wil daar een tegengeluid in laten horen. Zeker in deze tijd vind ik dat meer mensen toegang moeten hebben tot kennis en tools die ze in staat stelt het leven veel meer te sturen. Niet meer leven vanuit angst maar vanuit enthousiasme en opwinding over wat nog gaat komen.

Jij bent de creator!

Met mijn QuantumKennisBank kun jij tegen een low-end prijs instappen in high-end content. Of in gewoon Nederlands; tegen een laag bedrag per maand krijg jij toegang tot mijn kennisbank met retegoede content die je ook echt verder gaat helpen. Lekker overzichtelijk, praktisch en in ‘Jip en Janneke’-taal zodat het voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar is.

Wat vind je in de QuantumKennisBank:

Diverse thema’s

Je vindt in de QuantumKennisBank diverse thema’s die zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen. 

Handige toolkit

In de toolkit vind je diverse tools die je helpen met het creëren van een fijner en vrijer leven.

Masterclasses

Hier vind je alle masterclasses die ik tot nu toe heb gegeven. 

E-books

Hier vind je alle e-books die gemaakt zijn met thema’s zoals Human Design, mindset, missie en kwantumfysica.

Boekentips

Hier vind je alle boekentips van boeken die mij geholpen hebben in mijn persoonlijke groei.

Quantum Community

Een online community van gelijkgestemden waar je kunt verbinden, ervaringen en successen kan delen.

Transformeer jezelf, transformeer je leven

Inmiddels neem ik deel aan de QuantumKennisBank die Anja heeft opgericht en absorbeer ik haar kennis, doe ik mee aan de challenges in de besloten groep en blijf ik daarmee in contact met Anja. En ik leer op een persoonlijke wijze steeds meer over mijn design en hoe dat te leven; wat een eye-opener, wat een rust… Lieve Anja Zerrouk: Dank Je Wel!

– Marjolein Langen


Hi, mijn naam is Anja

Jaren geleden had ik last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

In 2017 kwam ik in aanraking met de kwantumfysica. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor me open. Ik was zo onder de indruk van alles wat ik hoorde, dat ik daarna niet kon stoppen met leren en lezen over het onderwerp. Ik vond het onbegrijpelijk dat dit niet tot de algemene kennis van de mens behoort.

Dat is dan ook meteen de reden dat ik de QuantumKennisBank ben gestart. Op deze manier kan ik anderen op een laagdrempelige en betaalbare manier kennis laten maken met kwantumfysica, het manifestatieproces, Human Design en nog veel meer. En de tools aanreiken om het ook daadwerkelijk toe te passen.

Het is mijn intentie om van de QuantumKennisBank dé grootste en inhoudelijk beste online omgeving te maken waar je alles vindt met betrekking tot het thuiskomen bij jezelf en het manifesteren van je droomleven, zodat jij een fijner en vrijer leven kunt leiden. 

En jij kunt daar als een van de eerste bij zijn.

Is het geen tijd om niet langer te dromen over dat fijner en vrijer leven, maar om het echt te gaan doen? Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. Tijd om op te staan. Ik help je graag.


Investering

Als je inmiddels tot hier bent gekomen, ben je wellicht ook nieuwsgierig naar de investering.
Onderstaande investering is een bedrag dat per maand automatisch van je rekening wordt afgeschreven. 
Op dit moment ben ik de kennisbank aan het vullen. Naarmate de kennisbank meer content bevat, zal de investering ook omhoog gaan. Uiteraard zal dit voor nieuwe leden zijn en niet voor jou. Echter, besluit je het lidmaatschap op te zeggen en je wordt vervolgens later opnieuw lid, zullen op jou de dan geldige tarieven van toepassing zijn.
€ 14,95 p/m 

Veel gestelde vragen

alles wat je nog wil weten over de QuantumKennisBank
Wat is de investering per maand?

Je hebt toegang tot de QuantumKennisBank voor € 14,95 per maand. Dit wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven.

Is het lidmaatschap opzegbaar?

Uiteraard. Na 6 maanden in de QuantumKennisBank is het maandelijks opzegbaar.

Zit er 1-op-1 begeleiding in de QuantumKennisBank?

Nee, er zit geen 1-op-1 begeleiding bij. Ik zal dan ook geen inhoudelijke vragen beantwoorden. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om een 1-op-1 sessie met me in te plannen.

Als ik mijn lidmaatschap opzeg en ik wil later weer lid worden, hoe zit dat dan?

Altijd welkom om je weer opnieuw aan te melden. Echter, dit zal dan wel tegen het dan geldende tarief zijn.

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven