De Quantum KennisBank

De magische schatkist voor een fijner en vrijer leven.

Ben je op zoek naar diepgaand begrip van hoe de wereld en jijzelf functioneren? Verlang je naar een leven dat volledig in lijn is met wie je werkelijk bent? Welkom bij mijn Quantum Kennisbank, jouw one-stop bestemming voor persoonlijke transformatie en groei.

Wat is de QuantumKennisBank?

De Quantum Kennisbank is een levendige online bibliotheek vol met waardevolle video’s over Human Design, creatie, neuroplasticiteit en kwantumfysica.

Het is dé plek waar wetenschap en zelfontdekking elkaar ontmoeten, verweven in praktische, toegankelijke content.

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem zelf te creëren.” 

Peter F. Drucker

Klik hier voor een korte rondleiding:

Ben je klaar om…

  • De geheimen van Human Design te ontgrendelen en écht te begrijpen wie jij bent?

  • Te duiken in de fascinerende wereld van kwantumfysica en te ontdekken hoe jij jouw realiteit kunt vormgeven?

  • Te leren hoe je een leven kunt creëren dat volledig in lijn is met jouw ware zelf?

  Dan is de Quantum Kennisbank dé plek voor jou!

Transformeer je leven met de kracht van kennis

In de Quantum Kennisbank ontdek je niet alleen de principes van de wereld om je heen, maar ook de diepere lagen van jezelf.

Heb je ooit het gevoel gehad dat er meer in je zit dan je nu laat zien? Dat je een ongekend potentieel hebt dat wacht om ontketend te worden? Met mijn kennisbank open je de deur naar een wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Ik geloof dat kennis macht is. Maar niet zomaar kennis – kennis die geworteld is in diepgaand begrip en praktische toepasbaarheid. Of je nu nieuw bent in de wereld van persoonlijke groei of al verder op je pad, mijn kennisbank biedt je de tools en inzichten om je leven actief vorm te geven.

Wat ben ik blij met een leraar zoals jij dat voor me bent. Ik slurp werkelijk alles in me op en ben blij met de kennisbank van en door jou”

Wat kun je verwachten?

 1. Diepgaande inzichten: Leer hoe de wereld werkt op een kwantumniveau en ontdek de unieke blauwdruk van jouw persoonlijkheid.

 2. Praktische tools: Van meditatie tot visualisatie, van alter ego document tot doelenoverzicht. Alles ontworpen om je direct toepasbare technieken te bieden.

 3. Continu vernieuwde content: Jouw groeiproces stopt nooit, net als mijn stroom aan nieuwe inzichten en kennis.

  Waarom wil je lid worden?

  • Ontsluit je potentieel: Begrijp jezelf op een dieper niveau en leer hoe je jouw realiteit actief kunt vormgeven.

  • Verbind met gelijkgestemden: Sluit je aan bij de community waar je ervaringen kunt delen (premium leden).

  • Toegang tot expertise: Profiteer van de nieuwste inzichten op het gebied van quantumfysica en Human Design.

  Genoeg van die ‘zie-je-wel’-momenten?

  Je wilt veranderen, maar hoe? Met kwantumfysica & Human Design ga je begrijpen dat je geen slachtoffer bent van je omstandigheden.

  Het ligt niet aan je wilskracht of pech. Nee, je zit vast in je eigen ‘zie-je-wel’-loop. Een soort hamsterwiel van negativiteit en zelftwijfel, maar weet je wat? Je kunt eruit stappen.

  Vandaag nog.

  Word wakker, je bent niet de enige!

  Velen raken het spoor bijster, voelen dat ‘is-dit-nu-alles’-gevoel of zijn op weg naar een burn-out. Je bent niet alleen, maar jij kunt het patroon doorbreken.

  Jij ziet om je heen namelijk jouw ‘zie je wel’-momenten. Alles wat jij over jezelf en de wereld waarin je leeft gelooft, ga je terugzien in je realiteit.

  Dit heeft te maken met je onbewuste identiteit en de filter waardoor jij naar de wereld kijkt.

  Stap uit het hamsterwiel

  Misschien heb je ook wel dat gevoel dat het leven je overkomt en dat je meer ‘pech’ hebt dan je omgeving. Weet dat jij de regie over jouw leven kunt terugpakken. En dat kan al met behulp van kleine aanpassingen.

  Met de QuantumKennisBank heb je toegang tot zowel de kennis als de concrete tools om deze regie terug te pakken en uit het hamsterwiel te stappen om zo voor jezelf een fijn en vooral vrij leven te creëren.

  Je gaat ontdekken hoe jij effectief je denken, je gedrag en je ‘vibe’ kunt inzetten om voor jezelf een fijner en vrijer leven te creëren.

  Dus ben jij iemand die er helemaal klaar mee is om vast te zitten en je boos, gefrustreerd en/of teleurgesteld te voelen?

  Ben jij iemand die:

  – Vastzit in een routine waar je u tegen zegt?

  – Boos, gefrustreerd of teleurgesteld is en daar verandering in wil brengen?

  – Flexibel en laagdrempelig aan persoonlijke ontwikkeling wil werken?

  Dan is de QuantumKennisBank jouw startpunt.

  Wat vind je in de QuantumKennisBank:

  • Overzichtelijke en toegankelijke kennisbank die jij kunt raadplegen over verschillende thema’s zodat jij toe kunt werken naar een fijner en vrijer leven.

  • Al mijn kennis en inzichten op het gebied van kwantumfysica, Human Design, purpose, het brein, gewoontegedrag, manifesteren en nog veel meer.

  • Video’s met tips en tricks om voor jezelf een fijner en vrijer leven te creëren.

  • Veel concrete tools die je in kunt zetten zodat je voor jezelf ook een fijner en vrijer leven kunt creëren.

  • Alles uitgelegd op een nuchtere en wetenschappelijke manier, maar dan wel in ‘Jip en Janneke’-taal. Althans, dat hoor ik heel vaak terug van mijn klanten.

  • Een groep van gelijkgestemden, zodat we met elkaar kunnen groeien, successen kunnen delen en verbinden met mensen die wél begrijpen waar je mee bezig bent.*

  • Kortingen op mijn online trainingen, coaching en Human Design readings.

  • Masterclasses van derden op diverse thema’s, zoals ademwerk, zelfliefde en hypnose.*

  *Alleen voor de premiumleden

  Welkom bij de QuantumKennisBank

  Dé toolkit voor een fijner en vrijer leven

  Lidmaatschap

  BASIS

  Lidmaatschap

  € 27,- p/m


  • Toegang tot tientallen video’s over thema’s als kwantumfysica, Human Design, werking van het brein, jouw rol als creator.

  • Toegang tot alle video’s van mijn succesvolle training ‘Reis langs de centra’, zodat je niet alleen leert maar ook kunt gaan toepassen en experimenteren.

  • Toegang tot alle video’s van mijn online training ‘De kracht van gewoonten’, zodat je blijvend kunt veranderen.

  • Tools die je helpen het leven veel meer zelf te sturen, zoals een krachtige nieuwe zelf meditatie en visualisatie voor een machtig mooie toekomst.

   • Toegang tot alle e-books en boekentips die jou helpen meer te leren over kwantumfysica zodat jij helemaal begrijpt hoe jij jouw droomleven kunt gaan vormgeven.

  • Korting op producten zoals een Human Design reading en 1-op-1 coaching met mij waarin ik je help om die krachtige creator te worden.

  • Toegang tot mijn Ultieme Gidsen van de energie typen, zodat je ontdekt hoe je meer in lijn met je Human Design kunt leven.

  • Toegang tot mijn online training ‘Herprogrammeren van je brein’

  • Toegang tot mijn online training ‘Meer rust in je hoofd’

  • Toegang tot besloten Quantum Community

  • Toegang tot live online masterclasses

  • Replays terugkijken online masterclasses

  PREMIUM

  Lidmaatschap

  € 47,- p/m


  • Toegang tot tientallen video’s over thema’s als kwantumfysica, Human Design, werking van het brein, jouw rol als creator.

  • Toegang tot alle video’s van mijn succesvolle training ‘Reis langs de centra’, zodat je niet alleen leert maar ook kunt gaan toepassen en experimenteren (t.w.v € 97).

  • Toegang tot alle video’s van mijn online training ‘De kracht van gewoonten’, zodat je blijvend kunt veranderen (t.w.v. € 222).

  • Tools die je helpen het leven veel meer zelf te sturen, zoals een krachtige nieuwe zelf meditatie en visualisatie voor een machtig mooie toekomst.

   • Toegang tot alle e-books en boekentips die jou helpen meer te leren over kwantumfysica zodat jij helemaal begrijpt hoe jij jouw droomleven kunt gaan vormgeven.

  • Korting op producten zoals een Human Design reading en 1-op-1 coaching met mij waarin ik je help om die krachtige creator te worden.

  • Toegang tot mijn Ultieme Gidsen van de energietypen, zodat je ontdekt hoe je meer in lijn met je Human Design kunt leven (t.w.v. € 120).

  • Toegang tot mijn online training ‘Herprogrammeren van je brein’, zodat je de transformatie op een diep niveau kunt integreren (t.w.v. € 77).

  • Toegang tot mijn online training ‘Meer rust in je hoofd’, zodat je minder last krijgt van al die negatieve en beperkende stemmen in je hoofd (t.w.v. € 77). 

  • Toegang tot besloten Quantum Community, zodat je met gelijkgestemden o.a. jouw successen kunt delen en elkaar kunt motiveren.

  • Toegang tot online live masterclasses met diverse thema’s allemaal gericht op het transformeren van jou als iemand die het waard is een fijn en vrij leven te leiden.

  • Replays terugkijken online masterclasses, zodat je geen waardevolle en transformerende informatie mist.

  Wat anderen zeggen over mijn video’s en content:

  “Wat ben ik blij met een leraar zoals jij dat voor me bent. Ik slurp werkelijk alles in me op en ben blij met de kennisbank van en door jou”.

  Alles wat je nodig hebt om een fijner en vrijer leven voor jezelf te creëren zit al in je. Ik help je ontdekken hoe je daar bij kunt komen.

  Klaar voor een leven 2.0?

  Jij verdient het toch ook om een fijn leven te leven, waarin je minder last hebt van beperkte verhalen in je hoofd en meer vrijheid voelt om te doen wat je echt leuk vindt

  Steeds meer mensen houden zich bezig met persoonlijke groei en bewustwording. Dit kan ik alleen maar toejuichen. 

  Maar met deze ontwikkeling zie ik ook een opkomende trend van high-end coaching, next level masterminds en ga zo maar even door. En daarmee samenhangende prijzen die door het dak gaan.

  Ik wil daar een tegengeluid in laten horen. Zeker in deze tijd vind ik dat meer mensen toegang moeten hebben tot kennis en tools die ze in staat stelt het leven veel meer te sturen. Niet meer leven vanuit angst maar vanuit enthousiasme en opwinding over wat nog gaat komen.

  Jij bent de creator!

  Met mijn QuantumKennisBank kun jij tegen een low-end prijs instappen in high-end content. Of in gewoon Nederlands; tegen een laag bedrag per maand krijg jij toegang tot mijn kennisbank met retegoede content die je ook echt verder gaat helpen. Lekker overzichtelijk, praktisch en in ‘Jip en Janneke’-taal zodat het voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar is.

  Transformeer jezelf, transformeer je leven

  Inmiddels neem ik deel aan de QuantumKennisBank die Anja heeft opgericht en absorbeer ik haar kennis, doe ik mee aan de challenges in de besloten groep en blijf ik daarmee in contact met Anja. En ik leer op een persoonlijke wijze steeds meer over mijn design en hoe dat te leven; wat een eye-opener, wat een rust… Lieve Anja Zerrouk: Dank Je Wel!

  – Marjolein Langen

  Hi, mijn naam is Anja

  Jaren geleden had ik last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

  Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

  In 2017 kwam ik in aanraking met de kwantumfysica en in 2020 kwam daar Human Design bij. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor me open. Ik was zo onder de indruk van alles wat ik hoorde, dat ik daarna niet kon stoppen met leren en lezen over het onderwerp. Ik vond het onbegrijpelijk dat dit niet tot de algemene kennis van de mens behoort.

  Dat is dan ook meteen de reden dat ik de QuantumKennisBank ben gestart. Op deze manier kan ik anderen op een laagdrempelige en betaalbare manier kennis laten maken met kwantumfysica, het manifestatieproces, Human Design en nog veel meer. En de tools aanreiken om het ook daadwerkelijk toe te passen.

  Het is mijn intentie om van de QuantumKennisBank dé grootste en inhoudelijk beste online omgeving te maken waar je alles vindt met betrekking tot het thuiskomen bij jezelf en het manifesteren van je droomleven, zodat jij een fijner en vrijer leven kunt leiden. 

  En jij kunt daar als een van de eerste bij zijn.

  Is het geen tijd om niet langer te dromen over dat fijner en vrijer leven, maar om het echt te gaan doen? Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. Tijd om op te staan. Ik help je graag.


  Wat is de investering per maand?

  Je hebt toegang tot de QuantumKennisBank vanaf € 27,- per maand. Dit wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven. 

  Is het lidmaatschap opzegbaar?

  Uiteraard. Na 3 maanden is het abonnement opzegbaar. 

  Zit er 1-op-1 begeleiding in de QuantumKennisBank?

  Nee, er zit geen 1-op-1 begeleiding bij. Ik zal dan ook geen inhoudelijke vragen beantwoorden. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om een 1-op-1 sessie met me in te plannen.

  Zit er een online community bij de QuantumKennisBank?

  Ja, ik heb een Quantum Community op Facebook. Deze is alleen toegankelijk voor leden met een Premium lidmaatschap. In deze community kunnen gelijkgestemden met elkaar verbinden. Deze leden zullen ook mee gaan in mijn eigen experimenten. 

  Als ik mijn lidmaatschap opzeg en ik wil later weer lid worden, hoe zit dat dan?

  Altijd welkom om je weer opnieuw aan te melden. Echter, dit zal dan wel tegen het dan geldende tarief zijn.