De Quantum KennisBank

De magische schatkist voor een fijner en vrijer leven.

Ontdek de verborgen schatten die je nodig hebt voor een vervullend en vrij leven, zodat jij ‘s ochtends weer met een grote glimlach wakker wordt omdat er weer een nieuwe dag begint.
Zonder dure en langlopende coachtrajecten, maar laagdrempelig, in eigen tijd en tempo, werken aan je persoonlijke groei en bewustwording.

Laat je verwonderen!

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem zelf te creëren.” 

Peter F. Drucker

Jij kunt met je denken en met je gevoelens de wereld om je heen veel meer sturen. Jij hebt veel meer invloed op wat er gebeurt dan dat je denkt.

Dat betekent dat jij met je denken en je gevoelens invloed hebt op onder andere:
 • Hoe je relaties zijn met de mensen om je heen, zodat jij je kunt omringen met mensen die je helpen groeien.
 • Het succes in je werk of bedrijf, zodat je de erkenning krijgt die je verdient.
 • Hoe je dag eruit ziet, zodat je de regie over je leven terug kunt nemen.
 • Je eigen gevoel van geluk, zodat je vaker een traantje van dankbaarheid kunt wegpinken.
 • Het bedrag dat je verdient, zodat je geld overhoudt aan het eind van de maand.
Hoe geweldig zou het zijn als je ‘s ochtends trots voor de spiegel staat op wat je al bereikt hebt en dat je zin in de dag hebt omdat je weet wat er nog gaat komen?

Je verlangt naar iets nieuws, naar iets anders, maar hoe hard je ook probeert en hoopt te veranderen, in de praktijk gebeurt er zomaar weinig. Je blijft het gevoel houden dat je tekortschiet…

Dat een ander wel alle geluk van de wereld lijkt te hebben, helpt je ook niet echt.

Jij bent de creator van je eigen leven

Wat ik veel in mijn omgeving zie, is dat mensen vaak (nog) niet weten hoeveel invloed ze eigenlijk op hun eigen leven kunnen hebben. Met je denken en emoties creëer je de wereld om je heen.

Jij ziet om je heen namelijk jouw ‘zie je wel’-momenten. Alles wat jij over jezelf en de wereld waarin je leeft gelooft, ga je terugzien in je realiteit.

Dit heeft te maken met je onbewuste identiteit en de filter waardoor jij naar de wereld kijkt.

En je bent niet de enige die verlangt naar verandering. Veel mensen raken steeds een beetje verder verwijderd van wie ze echt zijn, waardoor ze vastlopen en last krijgen van het ‘is dit nu alles’-gevoel of richting een burn-out gaan.

Stap uit het hamsterwiel

Misschien heb je ook wel dat gevoel dat het leven je overkomt en dat je meer ‘pech’ hebt dan je omgeving. Weet dat jij de regie over jouw leven kunt terugpakken. En dat kan al met behulp van kleine aanpassingen.

Met de QuantumKennisBank heb je toegang tot zowel de kennis als de concrete tools om deze regie terug te pakken en uit het hamsterwiel te stappen om zo voor jezelf een fijn en vooral vrij leven te creëren.

Je gaat ontdekken hoe jij effectief je denken, je gedrag en je ‘vibe’ kunt inzetten om voor jezelf een fijner en vrijer leven te creëren.

Dus ben jij iemand die er helemaal klaar mee is om vast te zitten en je boos, gefrustreerd en/of teleurgesteld te voelen?

Ben je iemand die op een laagdrempelige manier wil werken aan je persoonlijke groei en bewustwording en op momenten dat het jou uitkomt wil werken aan thema’s die op dat moment spelen?

Dan is de QuantumKennisBank geschikt voor jou, zodat jij je leven kunt transformeren van binnen naar buiten.

Kwantumfysica en Human Design

A match made in heaven
In mijn QuantumKennisBank ligt de nadruk op mijn twee grootste passies en dat zijn kwantumfysica en Human Design.
In mijn YouTube-video ontdek je waarom ik het zo krachtig vind om deze twee thema’s samen te pakken bij het transformeren van mijn en jouw leven.

Welkom bij de QuantumKennisBank

Dé toolkit voor een fijner en vrijer leven
 • Overzichtelijke en toegankelijke kennisbank die jij kunt raadplegen over verschillende thema’s zodat jij toe kunt werken naar een fijner en vrijer leven.

 • Al mijn kennis en inzichten op het gebied van kwantumfysica, Human Design, purpose, het brein, gewoontegedrag, manifesteren en nog veel meer.

 • Video’s met tips en tricks om voor jezelf een fijner en vrijer leven te creëren.

 • Veel concrete tools die je in kunt zetten zodat je voor jezelf ook een fijner en vrijer leven kunt creëren.

 • Alles uitgelegd op een nuchtere en wetenschappelijke manier, maar dan wel in ‘Jip en Janneke’-taal. Althans, dat hoor ik heel vaak terug van mijn klanten.

 • Een groep van gelijkgestemden, zodat we met elkaar kunnen groeien, successen kunnen delen en verbinden met mensen die wél begrijpen waar je mee bezig bent.*

 • Kortingen op mijn online trainingen, coaching en Human Design readings.

 • Masterclasses van derden op diverse thema’s, zoals ademwerk, zelfliefde en hypnose.*

 • Daarnaast staan er ook nog een aantal experimenten op de planning, zoals het starten van een Mastermind en het in groepjes werken aan intenties.*

*Alleen voor de premiumleden

Abonnementsvormen

BASIS

Lidmaatschap

€ 14,95 p/m


 • Toegang tot tientallen video’s over thema’s als kwantumfysica, Human Design, werking van het brein, jouw rol als creator.

 • Tools die je helpen het leven veel meer zelf te sturen, zoals een krachtige nieuwe zelf meditatie en visualisatie voor een machtig mooie toekomst.

  • Toegang tot alle e-books en boekentips die jou helpen meer te leren over kwantumfysica zodat jij helemaal begrijpt hoe jij jouw droomleven kunt gaan vormgeven.

 • Korting op producten zoals een Human Design reading en 1-op-1 coaching met mij waarin ik je help om die krachtige creator te worden.

 • Toegang tot mijn online training ‘Herprogrammeren van je brein’

 • Toegang tot mijn online training ‘Meer rust in je hoofd’

 • Toegang tot besloten Quantum Community

 • Toegang tot live online masterclasses

 • Replays terugkijken online masterclasses

 • Experimenten met Mastermind en intentie-effect

PREMIUM

Lidmaatschap

€ 37,95 p/m


 • Toegang tot tientallen video’s over thema’s als kwantumfysica, Human Design, werking van het brein, jouw rol als creator.

 • Tools die je helpen het leven veel meer zelf te sturen, zoals een krachtige nieuwe zelf meditatie en visualisatie voor een machtig mooie toekomst.

  • Toegang tot alle e-books en boekentips die jou helpen meer te leren over kwantumfysica zodat jij helemaal begrijpt hoe jij jouw droomleven kunt gaan vormgeven.

 • Korting op producten zoals een Human Design reading en 1-op-1 coaching met mij waarin ik je help om die krachtige creator te worden.

 • Toegang tot mijn online training ‘Herprogrammeren van je brein’, zodat je de transformatie op een diep niveau kunt integreren.

 • Toegang tot mijn online training ‘Meer rust in je hoofd’, zodat je minder last krijgt van al die negatieve en beperkende stemmen in je hoofd.

 • Toegang tot besloten Quantum Community, zodat je met gelijkgestemden o.a. jouw successen kunt delen en elkaar kunt motiveren.

 • Toegang tot online live masterclasses met diverse thema’s allemaal gericht op het transformeren van jou als iemand die het waard is een fijn en vrij leven te leiden.

 • Replays terugkijken online masterclasses, zodat je geen waardevolle en transformerende informatie mist.

 • Experimenten van mijn met o.a. Mastermind en intentie-effect zodat het aanbod goed blijft aansluiten bij jou.

Wat anderen zeggen over mijn video’s en content:

“Wat ben ik blij met een leraar zoals jij dat voor me bent. Ik slurp werkelijk alles in me op en ben blij met de kennisbank van en door jou”.

Alles wat je nodig hebt om een fijner en vrijer leven voor jezelf te creëren zit al in je. Ik help je ontdekken hoe je daar bij kunt komen.

Word ook een bewuste creator

Jij verdient het toch ook om een fijn leven te leven, waarin je minder last hebt van beperkte verhalen in je hoofd en meer vrijheid voelt om te doen wat je echt leuk vindt
Steeds meer mensen houden zich bezig met persoonlijke groei en bewustwording. Dit kan ik alleen maar toejuichen. 
Maar met deze ontwikkeling zie ik ook een opkomende trend van high-end coaching, next level masterminds en ga zo maar even door. En daarmee samenhangende prijzen die door het dak gaan.
Ik wil daar een tegengeluid in laten horen. Zeker in deze tijd vind ik dat meer mensen toegang moeten hebben tot kennis en tools die ze in staat stelt het leven veel meer te sturen. Niet meer leven vanuit angst maar vanuit enthousiasme en opwinding over wat nog gaat komen.

Jij bent de creator!

Met mijn QuantumKennisBank kun jij tegen een low-end prijs instappen in high-end content. Of in gewoon Nederlands; tegen een laag bedrag per maand krijg jij toegang tot mijn kennisbank met retegoede content die je ook echt verder gaat helpen. Lekker overzichtelijk, praktisch en in ‘Jip en Janneke’-taal zodat het voor iedereen begrijpelijk en toepasbaar is.

Wat vind je in de QuantumKennisBank:

Diverse thema’s

Je vindt in de QuantumKennisBank diverse thema’s zoals kwantumfysica, Human Design, werking van het brein, manifesteren en purpose. 

Handige toolkit

In de toolkit vind je diverse tools die je helpen met het creëren van een fijner en vrijer leven.

Masterclasses

Hier vind je alle masterclasses die ik tot nu toe heb gegeven, zoals ‘manifesteren met de kwantumfysica’. Premium leden hebben ook toegang tot eerder gegeven live masterclasses en groepshypnoses.

E-books

Hier vind je alle e-books die gemaakt zijn met thema’s zoals Human Design, mindset, missie en kwantumfysica.

Boekentips

Hier vind je alle boekentips van boeken die mij geholpen hebben in mijn persoonlijke groei.

Quantum Community

Een online community van gelijkgestemden waar je kunt verbinden, ervaringen en successen kan delen.

Transformeer jezelf, transformeer je leven

Inmiddels neem ik deel aan de QuantumKennisBank die Anja heeft opgericht en absorbeer ik haar kennis, doe ik mee aan de challenges in de besloten groep en blijf ik daarmee in contact met Anja. En ik leer op een persoonlijke wijze steeds meer over mijn design en hoe dat te leven; wat een eye-opener, wat een rust… Lieve Anja Zerrouk: Dank Je Wel!

– Marjolein Langen

Hi, mijn naam is Anja

Jaren geleden had ik last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

In 2017 kwam ik in aanraking met de kwantumfysica en in 2020 kwam daar Human Design bij. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor me open. Ik was zo onder de indruk van alles wat ik hoorde, dat ik daarna niet kon stoppen met leren en lezen over het onderwerp. Ik vond het onbegrijpelijk dat dit niet tot de algemene kennis van de mens behoort.

Dat is dan ook meteen de reden dat ik de QuantumKennisBank ben gestart. Op deze manier kan ik anderen op een laagdrempelige en betaalbare manier kennis laten maken met kwantumfysica, het manifestatieproces, Human Design en nog veel meer. En de tools aanreiken om het ook daadwerkelijk toe te passen.

Het is mijn intentie om van de QuantumKennisBank dé grootste en inhoudelijk beste online omgeving te maken waar je alles vindt met betrekking tot het thuiskomen bij jezelf en het manifesteren van je droomleven, zodat jij een fijner en vrijer leven kunt leiden. 

En jij kunt daar als een van de eerste bij zijn.

Is het geen tijd om niet langer te dromen over dat fijner en vrijer leven, maar om het echt te gaan doen? Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. Tijd om op te staan. Ik help je graag.


Veel gestelde vragen

alles wat je nog wil weten over de QuantumKennisBank
Wat is de investering per maand?

Je hebt toegang tot de QuantumKennisBank vanaf € 14,95 per maand. Dit wordt automatisch van je bankrekening afgeschreven. 

Is het lidmaatschap opzegbaar?

Uiteraard. Na 3 maanden is het premium abonnement opzegbaar en na 6 maanden is het basis abonnement opzegbaar. 

Zit er 1-op-1 begeleiding in de QuantumKennisBank?

Nee, er zit geen 1-op-1 begeleiding bij. Ik zal dan ook geen inhoudelijke vragen beantwoorden. Uiteraard is er wel de mogelijkheid om een 1-op-1 sessie met me in te plannen.

Zit er een online community bij de QuantumKennisBank?

Ja, ik heb een Quantum Community op Facebook. Deze is alleen toegankelijk voor leden met een Premium lidmaatschap. In deze community kunnen gelijkgestemden met elkaar verbinden. Deze leden zullen ook mee gaan in mijn eigen experimenten. Zelf denk ik nu aan een Mastermind en intentie-experimenten.

Als ik mijn lidmaatschap opzeg en ik wil later weer lid worden, hoe zit dat dan?

Altijd welkom om je weer opnieuw aan te melden. Echter, dit zal dan wel tegen het dan geldende tarief zijn.