Mijn 1-op-1 purpose coaching

Voor een leven met meer voldoening, rust en vrijheid

In plaats van lekker te slapen, lig jij tegenwoordig steeds vaker te piekeren in je bed. De gedachte ‘is dit nu alles?’ is steeds vaker aanwezig. Je mist betekenis en voldoening in je leven.

Jij wilt meer voldoening uit het leven halen maar vooral een leven leiden met meer betekenis en OVERVLOED. Maar hoe dan?

Wat je verwachtte was een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING en PLEZIER. Wat je kreeg was een leven waarin je keihard werkt en dat voelt als een sleur.

Dit is niet het leven zoals je dat voor je had gezien. Die stip aan de horizon lijkt ineens heel ver weg.

Je hebt een moodboard gemaakt, je mediteert, je visualiseert en nog wat andere dingen, maar op de een of andere reden shift er weinig tot niets in jouw realiteit.

Ben jij klaar om te leren wat jij nodig hebt om MOEITELOOS te leven, zodat jij dat leven vol voldoening kunt gaan leven?

Ben jij klaar om te ontdekken hoe je met behulp van de kwantumfysica kunt creëren en daarmee de ALLERBESTE versie van jezelf wordt?

Dan past mijn 1-op-1 coaching perfect bij jou. Zowel voor ondernemers als niet-ondernemers.


Herken je dit?

 • Je bent een ondernemende bewuste vrouw (of man natuurlijk), maar het ‘is dit alles’-gevoel overheerst steeds vaker.

 • Je voelt je onzeker in wat jij hier te doen hebt in het leven. En je twijfelt of datgene dat je nu doet het eigenlijk wel is.

 • Je bent ook moe van al dat harde werken om je dromen na te jagen en vraag je af of dat niet makkelijker kan.

 • Je hebt het idee dat je nooit genoeg weet. Je volgt allerlei trainingen, seminars, cursussen, … maar blijvende positieve verandering blijft uit.

 • Je vertelt jezelf verhalen in de categorie “dat gaat toch nooit lukken”, “wie zit er nou op mij te wachten?”, “ik heb het niet in me”, “straks val ik door de mand”, “ik ben geen ondernemer” of “hier ben ik toch niet voor opgeleid”

 • Je voelt je onzeker en gefrustreerd; waarom lukt het bij anderen wel en bij jou niet? Daardoor ga je steeds meer aan jezelf twijfelen. 

 • Je vindt zoveel verschillende dingen leuk dat je niet weet wat je moet kiezen.

Je voelt wel diep vanbinnen dat er meer is weggelegd en daarom kijk je op social media bij anderen, die wel een leven vol overvloed en rijkdom lijken te hebben, en vraagt je af wat zij anders doen. En ergens word je onzeker waarom het jou toch nog steeds niet lukt. Dit frustreert je enorm.

Tot nu. Nu ben je er klaar mee! Het is nu echt tijd voor actie. Tijd om jouw DROOMLEVEN daadwerkelijk te leven.

Hoe gaaf zou het zijn als…


…  je je droom leeft, en het sprankelt als je denkt aan de stappen die je nog zou kunnen zetten om het nog mooier te maken? 

… je minder last had van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

… je vol zelfvertrouwen af gaat op je doel zonder je druk te maken wat een ander van je vindt of van je verwacht?

… je iedere ochtend dat gevoel van rust, geluk en vrijheid ervaart. Niet alleen in tijd, maar ook vooral in je hoofd. 

… je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid.

… je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven.

… jij, met wat je het allerliefste doet, het verschil voor anderen kunt maken en daarbij zelf ook nog iedere dag groeit.

… jij weet dat jij de creator van jouw leven bent en jij het leven kunt leiden dat je kiest i.p.v. overkomt.

… je nu eindelijk ook eens goed geld gaat verdienen.

Die stip op de horizon, stiekem ben je er al. Met een kleine aanpassing in denken en voelen laat ik je SPRONGEN maken.


Wat gaan we doen?

Je kunt je leven zoveel meer sturen dan dat je zelf denkt. En het mag geen verrassing voor je zijn dat het leven zoveel moeitelozer stroomt als je doet wat echt bij je past. Of je nu ondernemer bent of niet.

Hier gaan we in mijn 1-op-1 coaching mee aan de slag. Mijn coaching is dus vooral gericht op 3 thema’s, namelijk:

1. Wie ben ik?
2. Wat wil ik echt?
3. Hoe manifesteer ik dat?

In mijn 1-op-1 coaching ga ik met je aan de slag om in kaart te brengen hoe jouw mooiste leven eruit ziet en of je huidige functie en/of bedrijf hier in de huidige vorm bij aansluit. Vervolgens gaan we aan de slag om je onderbewustzijn (blijvend) te herprogrammeren om je huidige ik te upgraden naar de versie die nodig is om jouw mooiste leven te leven (met name bij de intensieve coaching).

In mijn coaching ligt de nadruk meer op ZIJN dan op DOEN. Waarom dat is, ontdek je in de coaching.

 BONUSSEN (t.w.v. € 111,-)
– gratis toegang tot mijn online training ‘Inzicht in jezelf’
– gratis toegang tot mijn e-handleiding ‘Hoe vind ik mijn missie’ + krachtige visualisatie

  Hoe gaan we dat doen?

  Ik bied twee verschillende mogelijkheden aan. De gesprekken zijn ongeveer 1 uur en zullen via zoom plaatsvinden. Beide varianten zijn, indien gewenst, na afloop uit te breiden met losse sessies.

  Basis coaching

  Drie 1-op-1 gesprekken
  • 1 x een Human Design reading via zoom zodat je inzicht krijgt in wie je bent en wat je valkuilen zijn (60 – 90 minuten).
  • Uitgewerkt digitaal Human Design boek dat je als naslagwerk kunt gebruiken.
  • 2 x een online 1-op-1 sessie via zoom van 60 minuten.
  • Visualisatie en meditatie.
  • Inzichtgevende opdrachten. 
  • En last but not least mijn ‘high vibe’-energie en cheerleaderskills

  € 597,-

  Nieuwsgierig of het wat voor je is? Vraag dan via onderstaande link een matchcall aan.

  Intensieve coaching

  Drie 1-op- 1 gesprekken aangevuld met transformerende trainingen
  • 1 x een Human Design reading via zoom zodat je inzicht krijgt in wie je bent en wat je valkuilen zijn (60 – 90 minuten).
  • Uitgewerkt digitaal Human Design boek dat je als naslagwerk kunt gebruiken.
  • 2 x een online 1-op-1 sessie via zoom van 60 minuten.
  • Toegang tot de online omgeving met extra tips en tools.
  • Motiverende e-mails om je in de actie stand te houden,
  • Ondersteuning via WhatsApp of per mail. Je mag me al je vragen stellen.
  • Visualisatie en meditatie.
  • Inzichtgevende opdrachten.
  • Gedurende de coaching wordt het gehele proces ondersteund met video’s over kwantumfysica, manifesteren, het vinden van je purpose, het creatieproces en over de werking van het brein.
  • Stok achter de deur. 
  • En last but not least mijn ‘high vibe’-energie en cheerleaderskills

  € 797,-

  Nieuwsgierig of het wat voor je is? Vraag dan via onderstaande link een matchcall aan.

  Hoe heeft Maike de coaching ervaren?

  Bij Anja volgde ik de cursus ” creëren met kwantumfysica”.  Ik was best onder de indruk dat 1 cursus van Anja mij meer inzichten gaven.

  Ik besloot een vrijblijvende match call te doen en merkte dat er een klik was en zij veel kennis en inzichten heeft, maar net als ik houd van een zekere nuchterheid en behoefte heeft aan wetenschappelijke onderbouwing van spiritueel gezweef.  

  De directheid van Anja sprak mij heel erg aan. Ik besloot het 1-op-1  coachingstraject te doen. Dit is een absolute aanrader, ook door de human design wat meer inzicht in mijzelf gaf wie ik mag zijn, waar mijn kracht en valkuilen liggen.  Een inzicht voor het leven wat ook essentieel was voor de 1 op 1 coaching. Ik heb veel geleerd, Anja heeft mij mooie inzichten gegeven en mij op een pad gezet waarvan ik nooit had gedacht te kunnen doe  wat ik nu doe. Onzekerheden weg genomen en veel sturing gekregen, voor mij een kers op de taart!  Met een ” Hell Yes” gevoel de coaching afgerond maar het was een bijzondere tijd en je was een cadeautje in mijn leven, dank je wel!

  Hoe heeft René de coaching ervaren?

  Ik heb geïnvesteerd in de coaching van Anja omdat ik niet goed wist of het werkveld waar ik in zit mijn eigen keuze is geweest of dat is ontstaan omdat mijn ouders dit altijd deden. Ik voelde vanbinnen dat dit niet mijn pad is.

  Ik merkte een geleidelijke verandering waar deze coaching een onderdeel van was (een geheel proces van meditatie en zoektocht naar mijn ik) en waarbij ik de rust in mijzelf heb gevonden en als bijkomstigheid dat na een leven van nagelbijten deze drang verdwenen is. Het contact met Anja voelde heel snel vertrouwt waardoor ik mijn diepste gevoelens kon verwoorden.

  Na de coaching ervaar ik meer rust in mijn hoofd, kan ik meer in het nu zijn en ben ik meer van mezelf gaan houden.

  Anja is een prettig persoon, met een brede kennis, die de juiste vragen stelt om de antwoorden in jezelf te vinden. Het heeft mij veel gebracht. 

  – René Tas

  Hoe zou het zijn als je meer succes hebt, dan dat je ooit had durven dromen?

  Wat als je door blijft gaan zoals nu? Hoe denk je dan dat je er over 10 jaar bij zit…over 20 jaar? 

  Stel je eens voor; over 20 jaar zit je thuis op de bank, uitgeput, opgebrand, teleurgesteld. Beseffende dat je iedere dag kiest voor de veilige weg. Dat je dromen altijd te groot blijven. Dat je blijft geloven in het verhaal dat je jezelf vertelt: dat hetgeen wat je echt wilt, niet voor jou is weggelegd. Het voelt alsof je hebt gefaald. Dat je niet alles uit het leven hebt gehaald wat erin zit. Iedere dag voelt als een sleur, zonder betekenis. Want je hebt je droom op moeten geven.

  Zou het niet fantastisch zijn als je terugkijkt op je leven en je er alles uit hebt gehaald wat erin zat? Waardoor het een leven vol betekenis en voldoening is geworden. Een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING, PLEZIER met meer dan genoeg GELD om te kunnen doen en laten wat je wilt. Jij bent de creator van jouw leven. Een leven met rust in je hoofd.


  • “Anja mij ontzettend goed geholpen bij het creëren van mijn ideale leven waardoor ik gerichtere acties kan ondernemen om hier daadwerkelijk naartoe te werken. Voor mij is het een ontzettend waardevol programma geweest en ik raad alle ondernemers dan ook aan om te werken aan hun mindset.”
  • “Er is nog niemand geweest die deze materie, op zo’n fijne en duidelijke manier heeft weten uit te leggen. Ze zou een boek moeten schrijven. Ik denk echt dat haar traject een must is voor iedereen”
  • “Anja is een fantastische coach en zorgt ervoor dat je blijft doorzetten onder andere door alle motiverende mails.”

  Leef jij je droom als:

  • je iedere dag de vrijheid voelt om dat werk te mogen doen waar je echt blij van wordt?

  • een ultieme vrijheid ervaart in je hoofd en helemaal jezelf kunt zijn?

  • er meer geld binnenkomt dan dat je ooit had durven dromen, terwijl je niet eens het idee hebt dat je werkt?

  • je veel meer kunt genieten van het leven omdat je meer innerlijke rust ervaart?

  • sleur een woord is uit een grijs verleden en nu plaats heeft gemaakt voor voldoening?

  • het voelt alsof alles mogelijk is, als je maar de juiste acties onderneemt?

  • je jouw droomleven hebt gemanifesteerd vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN?


  Whether you think you can, or you think you can’t…you’re right.

  Henry Ford

  Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien.

  Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.

  Ik ben ervan overtuigd dat jij grote stappen gaat zetten na deze coaching, maar de keuze is aan jou. Start vandaag nog.