Heb jij inzicht in jezelf?

Ontdek je talenten

Herken je dit?

Je twijfelt of je wel op de juiste plek zit en of je op dit moment wel écht het beste uit jezelf haalt. Je gevoel zegt namelijk van niet.

Je hoort mensen regelmatig praten over het volgen van je passie en werk maken van je talenten. Iedere keer als je dat hoort, vraag jij je af of je wel talenten en kwaliteiten (of een passie) hebt. En zo ja, hoe kom je er dan achter wat je talenten zijn?

Beetje bij beetje voel je je steeds onzekerder worden en daarnaast baal je ook omdat je maar niet in actie komt. Je bent voor je gevoel al jaren aan het ploeteren en wil nu eindelijk dat het eens gemakkelijk en als vanzelf gaat.

Je weet niet goed wat je missie, purpose of richting in het leven nu is. Je weet eigenlijk alleen maar wat je niet wilt.

Je wilt een functie of misschien wel eigen bedrijf met meer betekenis, meer voldoening. Je wilt meer impact maken, maar je weet niet goed waarmee precies.

Je hebt al vaker gedacht ‘en nu ga ik het helemaal anders doen!’, maar toch heb je de stap niet gezet en kan je er niet de vinger op leggen wat je nou eigenlijk tegenhoudt.

Investering in deze online training: 

€ 97,-

Het inzicht dat ik kreeg

Ik ben jarenlang HR-adviseur geweest. In deze functie heb ik veel mensen geholpen met o.a. hun loopbaan. Wat me opviel was dat mensen zich te vaak liet leiden door verwachtingen.  Verwachtingen van hun ouders/omgeving, leidinggevende, maar vooral verwachtingen van zichzelf. Verwachtingen die gebaseerd zijn op het sociaal wenselijke. Bijvoorbeeld dat je na jaren een hogere functie wordt aangeboden en dat je deze aanneemt omdat het voor je gevoel eenmaal zo hoort. 

Ik maakte me er zelf ook vaak schuldig aan hoor. Ik verwachtte vooral heel veel van mezelf. Daarnaast was ik ook heel goed in het ‘alvast invullen wat de ander denkt’-principe. Nu is dat minder, omdat ik nu veel meer inzicht heb in mezelf. Ik weet nu wie ik ben en vooral ook wat ík wil. 

Het is zo belangrijk om te weten wat je zelf nu écht wilt. Om daar achter te komen moet je eerst meer inzicht krijgen in wie je bent. Zo kun je namelijk de regie terugnemen over je leven. Je kunt dan bepalen wat goed voor je is en wat juist niet. Op basis daarvan kun je een keuze maken (om er ‘ja’ of ‘nee’ tegen te zeggen).

Ervaringen:

 • ‘De opdrachten zijn heel waardevol. Ik ben hier al langere tijd mee bezig dus ik weet hoe het voelt om te ontdekken dat er bepaalde patronen zijn en dat je die kunt doorbreken. Nu weet ik hoe dat moet.’

 • ‘Een duidelijke training dat heel veel waarde heeft voor veel mensen’

 • ‘Heel inspirerend om te lezen hoe jouw missie en jouw doelen gericht zijn op het geven van inzichten aan een ander m.b.t. al hun (onbewuste) mogelijkheden. Zo positief.’

 • ‘Het is een goede (tot handelen aanzettende) training.’

Ontdek je talenten

Als je je bewust wordt van je talenten en ze ook gaat benutten gebeuren er geweldige dingen. Omdat je iets doet wat écht bij jou past. Werk dat je op het lijf geschreven is. Werk waarin jij het verschil maakt.

Creëer daarbij een mindset die je nog verder brengt dan je ooit had durven dromen. Ze zeggen wel eens: ‘Je kunt nooit groter worden dan de gedachten die je hebt’. Daarmee wordt bedoeld dat je gedachten je grootste beperking zijn. Maar wat als je nu wist wat de gevolgen zijn van je gedachten en de gevoelens die daaruit ontstaan. En wat als je nu wist hoe je deze gedachten kunt ombuigen zodat ‘the sky the limit’ is. 

Waarom ook jij werk van je talent moet maken:

 •  je wordt er gelukkiger van
 •  je voelt je prettig en tevreden
 •  je krijgt meer energie
 •  je zelfvertrouwen groeit
 •  je werk wordt leuker

Moet ik nog even doorgaan..?

Jij bent zelf de kapitein op jouw schip. Welke koers wil jij varen?

“De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren”.

Ben je er klaar voor om zelf de regie over je toekomst te nemen? Meld je dan nu aan voor mijn training ‘Inzicht in Jezelf’. De investering bedraagt maar slechts: € 97

Na deze training heb jij:

 • Inzicht in waar je energie van krijgt en wat dat over jou zegt.

 • Inzicht in jouw talenten.

 • Inzicht in de kernkwaliteiten die bij jou horen.

 • Inzicht in wat voor jou de meest belangrijke waarden en motieven zijn om te werken.

 • Inzicht in wanneer jij nu echt vanuit flow werkt.

 • Inzicht in je mindset en hoe je deze aan kunt passen.

 • Een concreet actieplan om aan de slag te gaan.

Vraag hier het programma ‘Inzicht in Jezelf’ aan.