Van twijfels naar transformatie

Ik voel een traan over mijn wang rollen. Het is een gewone doordeweekse dag en ik heb zojuist de kinderen naar school gebracht. Ik fiets naar huis langs het park, de zon schijnt op mijn gezicht en ik hoor de vogels fluiten. 

Die traan…? Die is er omdat ik me zo intens gelukkig voel. Mijn ogen zien, meer dan anders, de schoonheid van de wereld.  Sinds ik in 2016 voor mezelf begonnen ben en steeds meer ontdek wie ik nu eigenlijk ben, heb ik momenten als deze best vaak.

Dit is weleens anders geweest. Persoonlijke ontwikkeling is altijd een centraal thema in mijn leven geweest, maar met de komst van onze kinderen (2011 en 2013) kwam dit op een laag pitje te staan. Moeder, partner, dochter, vriendin en werknemer; aan alles gaf ik meer prioriteit dan aan mezelf. Eerlijk? Het voelde als overleven. Maar omdat ik niet wist wie ik was, lukte het me ook niet om daar een draai aan te geven.

Is dit het nou? Nee, het kan zoveel meer zijn!

Halverwege de dertig begon ik te twijfelen. Is dit het wel? Niet dat ik ongelukkig was, er moest toch meer zijn? Dit middelmatige gevoel was voor mij echt niet goed genoeg. Op papier had ik niks te klagen, maar het voelde niet alsof ik het beste uit mezelf haalde. Ik stond stil. Want ik had toch niks te zeuren? Daar suste ik mezelf maar mee. Zo hobbelde ik van baalmoment naar baalmoment.

Op een gegeven moment was ik er echt helemaal klaar mee.

Ik werd moe van mijn eigen geklaag en slachtoffergedrag en maakte met mezelf de afspraak dat ik er óf iets aan ging doen óf moest stoppen met klagen.

Ik koos ervoor om er iets aan te gaan doen. Het roer ging om, ik zegde mijn baan, vaste inkomen en de bijbehorende zekerheid op en ging mijn hart volgen. Mijn hart dat zo graag iets wilde gaan doen wat echt paste bij wie ik ben, maar mijn hoofd dat steeds maar besloot te doen wat er van me verwacht werd.

Ik begon mijn eerste bedrijf. In die periode kwam ik er al snel achter wat voor type mindset ik had (met al z’n voors en tegens), hoeveel belemmerende overtuigingen er in mijn hoofd zaten en dat de stem die dagelijks in mijn oor riep (o.a. ‘wie zit er op jou te wachten’, ‘jij kunt dit toch niet’, ‘je valt straks door de mand’) me te vaak tegenhield in wat ik echt wilde doen.

Je bedrijf kan nooit groter worden dan dat jij bent

Al had ik nog zo gezocht naar oorzaken buiten mezelf; er was maar 1 obstakel dat mij tegenhield in mijn groei en dat was ik zelf. Daarom heb ik alle pijlen gericht op mijn persoonlijke groei; je bedrijf kan namelijk nooit groter worden dat jij als persoon bent. 

En ik kwam tot de conclusie dat ik mezelf maar erg klein vond. Ik kwam op het pad van de kwantumfysica en later Human Design terecht.

Hoe meer klanten ik hielp, hoe minder die gedachte me in de weg zat. Tot het moment dat ik besloot dat ik ook Talentenbureau Vitamine T was ontgroeid en onder mijn eigen naam ging werken. Zo dicht bij mezelf was ik nog nooit geweest.

Schrijf je in voor mijn gratis masterclass

En ontdek hoe jij met kennis van kwantumfysica en Human Design je leven veel meer kunt sturen.

Kijk meteen of kies een passende datum/tijd

I consent to receiving emails and/or text message reminders for this event.

Wat kun je van mij verwachten?

Enkele kenmerken van mijn werkwijze

Wat je niet zo snel bij mij zult vinden

Waarom ik doe wat ik doe?

Zelf zie ik het als mijn missie om dit proces van groei en transformatie te doorlopen, en dit met anderen te delen. Ik ben er, door me te verdiepen in de kwantumfysica, achtergekomen dat de wereld ander is dan dat ik altijd dacht. Nu ik dit weet, kan in mijn leven veel meer sturen. 

Human Design heeft me weer inzicht gegeven in wie die ‘ik’ dan is. Dit gun ik iedereen. 

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is zijn of haar eigen realiteit vorm te geven. Op manieren waar je je nu misschien nog niet van bewust bent. Een leven op basis van jouw voorwaarden en in lijn met wie je écht bent. Het leven is net een boek; het duurde alleen even voor ik inzag dat ik zelf de schrijver ben.

Ik ben hard op weg om van mijn leven een bestseller te maken. Ik voel me vrij, gelukkig en intens dankbaar voor het leven dat ik leid. Last but not least; ik heb nu het gevoel dat ik echt mezelf ben.

Dit zeggen mijn klanten

"

"

"