Creëer het leven dat je kiest in plaats van het leven dat je overkomt.

Voor een leven met meer vrijheid, zelfvertrouwen en rust in je hoofd.

Je hoort anderen wel eens praten over positief denken en de Wet van de Aantrekkingskracht. Maar jij gelooft daar inmiddels niet meer zo in. Je hebt dit misschien geprobeerd en bent tot de conclusie gekomen dat dit voor jou niet werkt.

Je ziet op social media allemaal krachtige creators voorbij komen die een leven vol vrijheid, plezier en overvloed leven en jij wilt dit ook.

Als zij dit kunnen, kun jij dat toch ook? Ergens weet je dat ook wel, maar op de een of andere manier lukt het je niet. Je kunt moeilijk de focus houden op je doel, je voelt je onzeker en je vraagt je af waar ze toch de tijd (en het geld) vandaan halen om zo hard aan zichzelf te werken.

Je hebt een moodboard gemaakt, je mediteert, je visualiseert en nog wat andere dingen, maar op de een of andere reden shift er weinig tot niets in jouw realiteit.

Toch blijf je diep vanbinnen dat gevoel houden dat er meer voor je is weggelegd, waardoor je toch blijf zoeken naar een andere of betere manier.

Deze zeer effectieve manier heb je hier gevonden. In mijn online training laat ik je namelijk zien wat kwantumfysica nu precies is en wat de cruciale (en vaak vergeten) stappen zijn. Ik laat je vanuit een meer wetenschappelijke invalshoek zien hoe jij met jouw energie en je brein je leven meer kunt sturen, zodat jij ook die krachtige creator wordt die een leven vol rust, vrijheid, voldoening en plezier leeft.

Investering in deze online training:

 197,- 

* Prijzen zijn exclusief BTW. Ben je (nog) geen ondernemer maar heb je wel interesse? Neem dan even contact met me op.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een online training die je (onbeperkt) op elk moment kunt volgen, bestaande uit 5 verschillende lessen ondersteunt door uitgebreide video's. Je vindt er daarnaast ook werkboeken, extra ondersteunende video's, een visualisatie en boekentips.

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT?

Dit is per les verschillend. De video's variëren in duur tussen de 10 tot 22 minuten.
Daarbij wil ik graag dat jij grote stappen gaat zetten en dat leven vol vrijheid en rust in je hoofd gaat creëren. Daar horen ook inzichtgevende en transformerende opdrachten bij. Het is aan jou of je dat doet en hoeveel tijd je daarvoor neemt. 

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Voor de ondernemende bewuste vrouw (of man) die voelt dat er meer uit zichzelf en het leven te halen valt en daar nu eindelijk eens écht mee aan de slag wil gaan.

Dit zegt Anne over de training:

Wow, supergoed en uitgebreid verteld. Je moet echt je aandacht erbij houden om alles te begrijpen, het gaat echt diep. Niet zomaar; 'alles is energie', maar echt van alle kanten bekeken en uitgelicht. Mega goed gedaan!

'Je bent hier niet om middelmatig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je hier op aarde bent om te groeien, te creëren, te inspireren en te doen wat jij het allerliefste doet en daarmee voor anderen (en voor jezelf) het verschil te maken. Je bent hier voor een leven vol rijkdom en overvloed op alle gebieden.'

In de online training komt aan bod:

 • wat kwantumfysica nu precies is.

 • termen als o.a. kwantumveld, manifesteren, creatie, synchroniciteit, alles is energie, (onder)bewustzijn, het brein en persoonlijkheid.

 • welke wetten er op dit niveau van toepassing zijn en hoe deze in te zetten. Bijvoorbeeld Wet van de Aantrekkingskracht.

 • welke bijzonderheden er op dit kleinste niveau zijn.

 • hoe je deze kennis kunt inzetten om te manifesteren wat jij graag wilt.

 • vanuit welk verouderd denkkader we denken en wat we anders zouden mogen gaan doen.

 • hoe je deze kennis kunt inzetten om te manifesteren wat jij graag wilt.

 • een plan van aanpak hoe jij jouw leven kunt transformeren.

Ben jij iemand die al lange tijd probeert te veranderen, maar lukt het op de een of andere manier niet? Meld je vandaag nog aan bij mijn training 'Creëren met behulp van de kwantumfysica'

Ik vind het super interessant. Je hebt een hele fijne stem en je legt het duidelijk uit. De presentatie is heel overzichtelijk. Ik word er blij van.

'Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren. Je legt alles heel goed en duidelijk uit. Daarnaast fijne sheets die je verhaal goed ondersteunen'.

De theorie is pittig, maar je legt het heel goed uit. De voorbeelden uit jouw persoonlijke leven en metaforen zijn heel erg leuk. Daardoor blijft de stof nog beter plakken.

'De online training over kwantum Fysica is heel erg leerzaam. De stof wordt duidelijk uitgelegd en ik vond de tips voor extra achtergrond informatie en filmpjes ook heel fijn'.

Ben jij er helemaal klaar voor om:

 • te ontdekken welke superkrachten jij hebt en hoe je hiermee je droomleven kunt manifesteren?
 • uit de sleur te komen en die bewuste creator te worden zodat jij je leven van binnen naar buiten kunt gaan transformeren?
 • je trots en vol zelfvertrouwen te voelen omdat je eindelijk krijgt wat jij graag wilt i.p.v. je gefrustreerd te voelen omdat je resultaten uitblijven?
 • het leven van je dromen te gaan leiden?