Let’s go Quantum

Transformeer jezelf van binnen naar buiten naar een leven met meer vrijheid en voldoening

Jij bent ondernemer geworden omdat je GROTE DROMEN had. Jij hebt hier iets te doen, wil meer voldoening uit het leven halen maar vooral een leven leiden met meer betekenis. 

Wat je verwachtte was een leven vol VRIJHEID, ONTWIKKELING en PLEZIER. Wat je kreeg was een leven waarin je keihard werkt en waarin je met moeite voldoende omzet draait om je hoofd boven water te houden.

‘Heb ik wel het juiste gekozen?’ vraag jij jezelf steeds vaker af.

Maar je ziet wel dat sommige andere ondernemers, die eigenlijk hetzelfde werk doen, zoveel geluk lijken te hebben en dat het ze allemaal zo gemakkelijk lijkt af te gaan, terwijl jij worstelt met wat je wilt en het vaak niet krijgt. 

Dit maakt je klein en onzeker en je gaat er nog harder aan trekken om klanten te krijgen.

Om dit voor elkaar te krijgen, bezoek je diverse events, volg je allerlei online trainingen over hoe je een funnel bouwt, hoe je klanten aantrekt, welke marketing je in moet zetten, vraagt veel weggevers aan (en word vervolgens moe van alle funnels van een ander), je probeert (soms tegen je gevoel in) veel zichtbaar te zijn.

Maar telkens, na een aantal dagen vol goede moed en hoge energie, kom je er eigenlijk snel weer achter dat het wederom niet het resultaat heeft opgeleverd dat je zo graag wilde zien.

Been there, done that. Inmiddels weet ik dat het niet echt draait om wat je DOET, maar om wie je BENT en dat heeft echt wat meer voeten in aarde dan alleen positief denken en visualiseren zoals je vaak leest. 

In mijn online traject ga je ervaren dat jij de creator bent en dat jij je leven zoveel meer kunt sturen dan dat je in eerste instantie denkt. Manifesteren kun je leren.

Ik laat je, vanuit een meer wetenschappelijke invalshoek, zien hoe jij met jouw energie en je brein je leven creëert en meer kunt sturen, zodat jij ook die krachtige creator wordt die een leven vol rust, vrijheid, voldoening en plezier leeft.

En je bedrijf? Die groeit gewoon met je mee op een manier die in lijn ligt met wie jij bent.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een online traject die je (onbeperkt) op elk moment kunt volgen, of 4 keer per jaar in groepsverband. Het traject bestaat uit 11 modules ondersteunt door uitgebreide video’s. Je vindt er daarnaast ook werkboeken, extra ondersteunende video’s, meditaties, een visualisatie en boekentips. Ga je voor het groepstraject, ‘You’re in for a treat’ (zie ‘diverse vormen’). 

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT?

Het traject neemt ongeveer 4 maanden in beslag. Per module is de tijdsinvestering verschillend. Sommige modules hebben meerdere video’s. De video’s variëren in duur tussen de 5 tot 22 minuten. Ook de tijdsinvestering voor de opdrachten wisselt.
Daarbij wil ik graag dat jij grote stappen gaat zetten en een klantmagneet wordt. Daar horen ook inzichtgevende en transformerende opdrachten bij. Het is aan jou of je dat doet en hoeveel tijd je daarvoor neemt. 

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Voor de ondernemende bewuste vrouw (of man) die klaar is met het getrut en een intens verlangen heeft om te gaan knallen met haar bedrijf en impact te maken op het leven van vele anderen. Voor de ondernemende bewuste vrouw die moeiteloos en vanuit flow wil ondernemen en zo voor zichzelf een fijn en gelukkig leven creëert.

Dit zegt Meike Hendriks over het traject:

(Review voor de update)

Als ondernemer had ik dagelijks last van gedachten zoals: Kan ik dit wel? Wie zit er op mij te wachten? Wie denk ik dat ik ben om anderen iets te leren? Ben ik er wel klaar voor?

Door bij Anja het traject te volgen heb ik geleerd om met deze gedachten om te gaan. Ik heb geleerd hoe belangrijk een juiste mindset is. Door grip te krijgen op mijn gedachten en me voor te stellen hoe ik mijn ideale leven zou willen leven is het me gelukt om dit stemmetje in mijn hoofd los te laten. Hierdoor begin ik mijn dag veel positiever en krijg ik meer voor elkaar. Ik heb duidelijk waarom ik bepaalde dingen doe en kan gerichtere keuzes maken, omdat ik weet waar ik naartoe wil werken. 

Anja is een hele fijne coach die ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft om de aanpassingen in je leven daadwerkelijk te blijven volhouden. Door de motiverende e-mails blijf je hier bewust mee bezig. Ze weet precies welke valkuilen er bij komen kijken en weet hier op het juiste moment op in te spelen. De werkboeken vol met tips en opdrachten zijn hierbij ontzettend waardevol.

Dit traject is een aanrader voor elke ondernemer die wel eens twijfelt aan zichzelf. Door dit traject besef je hoeveel invloed je eigenlijk zelf hebt op je acties en resultaten en ga je hier veel bewuster mee om. Had ik dit maar eerder geweten!

Herken je dit:

 • Je voelt dat er meer in je zit, maar het komt er nog niet uit. Je blijft dat knagende gevoel houden, maar je kunt de vinger er niet echt opleggen.

   

 • Je voelt je onzeker en gefrustreerd; waarom lukt het bij anderen wel en bij jou niet? Daardoor ga je steeds meer aan jezelf twijfelen.

   

 • Het voelt alsof je tegen je eigen grenzen aanloopt, en daardoor niet verder groeit als persoon. Dat getetter in je hoofd houdt je tegen.

 • Je hebt het idee dat je nooit genoeg weet. Je koopt zelfhulpboeken, volgt allerlei trainingen, seminars, et cetera … maar blijvende positieve verandering blijft uit.

   

 • Je weet wat je te brengen hebt, maar je durft er nog niet voor te gaan staan. Er is veel meer uit je bedrijf en jezelf te halen, maar hoe doe je dat in vredesnaam?

   

 •  Je vertelt jezelf verhalen in de categorie “dat gaat toch nooit lukken”, “wie zit er nou op mij te wachten?”, “ik heb het niet in me”, “straks val ik door de mand” en “ik ben geen ondernemer”.

   

‘Shine bright like a diamond’

Hi, mijn naam is Anja

Jaren geleden had ik ook last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

Waar was dat kleine meisje van vroeger toch gebleven die zo heerlijk kon fantaseren en grote dromen voor later had?

Leef jij jouw droom? Of ben je door de sleur van alledag en invloeden van buitenaf steeds verder van je droom afgeraakt?  Als jij jouw bedrijf helemaal naar jouw wens zou kunnen inrichten, hoe zou jouw bedrijf er dan uitzien? Welke impact zou jij in de wereld hebben? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Is het geen tijd om er niet meer over te dromen, maar om het echt te gaan doen? Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. Tijd om op te staan. Ik help je graag.

Ben jij er helemaal klaar voor om:

 • te ontdekken welke superkrachten jij hebt en hoe je hiermee je droomleven kunt manifesteren?

 • uit de sleur te komen en die bewuste creator te worden zodat jij je leven van binnen naar buiten kunt gaan transformeren?

 • je trots en vol zelfvertrouwen te voelen omdat je eindelijk krijgt wat jij graag wilt i.p.v. je gefrustreerd te voelen omdat je resultaten uitblijven?

 • het leven van je dromen te gaan leiden?


 • “Anja heeft mij ontzettend goed geholpen bij het creëren van mijn ideale leven waardoor ik gerichtere acties kan ondernemen om hier daadwerkelijk naartoe te werken. Voor mij is het een ontzettend waardevol programma geweest en ik raad alle ondernemers dan ook aan om te werken aan hun mindset.”

 • “Dankzij Anja heb ik mijn eigen keuzes durven maken. Keuzes die ik normaal niet zomaar zou maken. Ik liep zo ontzettend vast in mijn leven, vond mijn baan niet meer leuk en merkte dat ik me steeds vaker afvroeg of dit het nou was.”

 • “Er is nog niemand geweest die deze materie, op zo’n fijne en duidelijke manier heeft weten uit te leggen. Ze zou een boek moeten schrijven. Ik denk echt dat haar traject een must is voor iedereen”


  Hoe gaaf zou het zijn als:

  … je iedere dag de vrijheid voelt om dat werk te mogen doen waar je echt blij van wordt?

  … een ultieme vrijheid ervaart in je hoofd en helemaal jezelf kunt zijn?

  … er meer geld binnenkomt dan dat je ooit had durven dromen, terwijl je niet eens het idee hebt dat je werkt?

  … je minder last had van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

  … je vol zelfvertrouwen af gaat op je doel zonder je druk te maken wat een ander van je vindt of van je verwacht?

  … je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid?

  … je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven?

  … het voelt alsof alles mogelijk is, als je maar de juiste acties onderneemt?

  … je jouw droombedrijf en daarmee jouw droomleven hebt gemanifesteerd vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN?

  Die stip op de horizon, stiekem ben je er al. Met een kleine aanpassing in denken en voelen laat ik je QUANTUMSPRONGEN maken.

  Wat gaan we doen:

  • Fase 1 Van dromen naar doelen* (module 1, 2, 3 & 4)

   In de eerste weken neem ik je o.a. mee in de wereld van de kwantumfysica en laat ik je zien hoe jij grip hebt op de wereld om je heen. Je leert hoe je gedachten dingen creëren en hoe je met behulp van universele wetten je leven meer kunt sturen. Ook ga je aan de slag met jouw missie in het leven en stel je concrete doelen om daar te komen op een manier die je ook daadwerkelijk vol kunt houden. 

  • Fase 2 Van identiteit naar realiteit* (module 5, 6 & 7)

   In deze weken ga je aan de slag met je niet helpende gedachten en beperkende overtuigingen. Je krijgt inzicht in hoe jij jezelf tegen hebt gehouden en je leert jezelf nieuwe krachtige verhalen vertellen. Je gaat leren wie je mag zijn om jouw droomleven te leven. Deze weken zijn magisch, want je gaat ervaren hoe jij de creator bent en dit begint zijn vruchten af te werpen. Je wordt een magneet. 

  • Fase 3 Van forceren naar flow (module 8, 9, 10 & 11)

   In deze laatste weken leer je hoe je dat getetter in je hoofd tot bedaren brengt en rust in je hoofd creëert. Je gaat leren hoe je kun leven in het nu en waarom dat juist zo belangrijk is. Je gaat ontdekken hoe je jouw ‘vibe’ blijvend kunt verhogen zodat jij een klantmagneet wordt en jouw mooiste leven leeft. Waarom dat belangrijk is heb je eerder in het traject al geleerd. Je leert veel praktische hacks om in de high vibe te blijven. 

   * na deze fase zit een rustweek.

  Verschillende vormen traject:

  € 397,- (ex BTW) vanaf 19 april gaat de prijs naar € 777,-

  Online traject

  Geheel online traject

  • ✔ Toegang tot alle video’s
  • ✔ Toegang tot alle werkboeken en ondersteunende documenten
  • ✔ Visualisatie
  • ✔ Meditatie
  • ✔ Motiverende e-mails om je in focus en flow te houden

  Direct toegang tot module 1

  € 797,- (ex BTW) vanaf 19 april gaat de prijs naar € 1.111,-

  Groepstraject

  Geheel online groepstraject. Hetzelfde als het online traject, maar dan uitgebreid met:

  • ✔ Kick-off sessie met de groep op 31 mei (t.w.v. € 97,-)
  • ✔ Online live breathworkshop (t.w.v € 88,-)
   (van Ice Queen Linde Jelena)
  • ✔ 2 x online live hypnosesessie (t.w.v. € 294,-)
   (van Hypnose Queen Anne Neijnens)
  • ✔ Toegang tot besloten facebookgroep
  • ✔ De mogelijkheid om me al je vragen te stellen in de besloten groep.
   ✔ 2 x een online groeps-‘get together’ om te connecten en successen te delen (t.w.v. € 194,-)
  • ✔ Human Design Reading (t.w.v. € 97,-)* 

  * alleen voor de 1e 5 aanmeldingen

  Start 30 mei (ook in 3 termijnen van € 371,- te betalen of 5 termijnen van € 223,-)

  Wanneer is dit traject een MUST voor jou?

  • Je bent ondernemer en je wilt alleen het allerbeste.
  • Je droomt groot en wilt echt een KWANTUMJUMP maken.
  • Je bent klaar met het ‘is dit het nu?’-gevoel.
  • Je wilt het ALLERBESTE uit jezelf en uit je bedrijf halen.
  • Je wilt voor de volle 100% zelf kunnen bepalen hoe jij je leven richting geeft.
  • Persoonlijke groei belangrijk voor jou is.
  • Je wilt leren hoe je creëert met behulp van de kwantumfysica.
  • Je wilt voor jezelf een leven in OVERVLOED en RIJKDOM creëren. 
  • Je durft uit je comfortzone te gaan en ziet in dat investeren in je persoonlijke groei (en niet alleen in geld) essentieel is.
  • Moeiteloos wilt ondernemen vanuit ZIJN in plaats van vanuit DOEN.

  Een groot en succesvol bedrijf vergt namelijk een GROTERE EN SUCCESVOLLERE versie van jou.

  Wanneer wil je vooral niet met het traject beginnen?

  • Als je niet binnen 3 maanden een wezenlijke verandering van je leven wilt doormaken.
  • Wanneer je niet aan gaat op woorden als alignment, wet van aantrekking, en kwantumfysica.
  • Als je denkt dat jouw lot al vast ligt en je maar gewoon hebt te dragen wat dat voor je in petto heeft.
  • Wanneer je niet vanuit je diepe binnenste voelt dat er meer voor jou is weggelegd dan er nu uitkomt
  • Als je klankschalen, tarotkaarten en wierrooklucht verwacht tijdens het traject (tenzij je deze zelf inzet)
  • Als je een coach zoekt die je helpt bij je ideale klant, marketingstrategie, omzetdoelen en salestechnieken.
  • Wanneer je eigenlijk wel oké bent met je leven zoals het er nu uitziet.

  Is het geen tijd dat je het leven gaat leiden dat je écht wilt? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. 
  Investeer in jezelf en het bereiken van jouw bestemming.


  • “Helderheid en enthousiasme zijn de kernwoorden voor Anja, zowel in stem en houding als in uitleg over de werking van kwantumfysica. Met passie weet ze mij te ondersteunen bij het vinden en bereiken van mijn missie in werk en leven.”

  • “Ik ging steeds meer in mezelf geloven en in de plannen die ik had. Doordat de drempel laag is, durfde ik mezelf te zijn bij haar. Super fijn. Ook de uitleg die ze geeft over het kwantumfysica is erg interessant. Op een fijne en duidelijke manier legt ze uit hoe het werkt en hoe alles met elkaar in verbinding staat.” 

  • “Een inkijkje in haar eigen ervaringen concretiseert de lastige materie en vergemakkelijkt daarmee de toepasbaarheid voor mijn dagelijkse leven. Vertrouwen dat het mij echt verder gaat helpen is met Anja vanzelfsprekend. Een cadeau voor mezelf in dit bijzondere jaar.”


   “Quit hiding your magic. The world is ready for you.”


   Whether you think you can, or you think you can’t…you’re right.

   Henry Ford

   Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien. Zeg ja tegen jezelf,  jij bent het toch waard om je droomleven te leven.

   Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.

   Ik ben ervan overtuigd dat jij grote stappen gaat zetten ‘tijdens en na mijn traject, maar de keuze is aan jou. Start vandaag nog.