Online training

'Reis langs de Centra'

Ben je klaar voor een transformatie naar een leven vol zelfvertrouwen en richting?

Voel je een verlangen om je ware ik te ontdekken en te leven volgens je natuurlijke ritme?

‘Poorten zijn super boeiend, maar ik las online al meer over de betekenis. Je vindt op zoveel plaatsen wel uitleg, maar ik merk dat deze van jou altijd completer is of juist meer zegt.’

‘Wat een rijkdom, wat een heldere informatie, dank je wel!!!!’

Misschien heb je al wat ontdekt over jouw Human Design, maar vraag je je af hoe je dit praktisch kunt toepassen en ermee kunt experimenteren in je dagelijkse leven. 

Misschien voel je je momenteel zo, niet in staat om je leven ten volle te leven, je voelt een gebrek aan controle over je keuzes. Het gevoel dat er iets ontbreekt, maar je weet niet wat. Herken je dit?

Dan is deze online training precies wat je nodig hebt.

De online training ‘Reis langs de Centra’ is een 9 weken durende reis die je helpt te ontdekken wie je echt bent.

Met mij als je gids zullen we de verschillende centra in Human Design verkennen. We zullen ontrafelen wat het betekent als een centrum gedefinieerd, ongedefinieerd of volledig open is, en de unieke rol van elk centrum begrijpen.

Maybe the journey isn’t so much about becoming anything. Maybe it’s about un-becoming everything that isn’t really you, so you can be who you were meant to be in the first place.

– Paulo Coelho

Waarom 'Reis langs de centra'?

‘Reis langs de Centra’ is niet zomaar een training, het is een route naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Tijdens deze reis:

  • Verkrijg je diepgaand inzicht in jezelf en de bronnen van je energie. Je zult ontdekken waarom je reageert zoals je reageert en hoe je dat kunt sturen.

  • Leer je de unieke energie van elk centrum begrijpen en hoe het je dagelijks leven beïnvloedt.

  • Ontvang regelmatig e-mails van mij die betrekking hebben op het centrum van die week. Dit proces helpt je om geleidelijk meer inzicht in jezelf te krijgen en om te leven in lijn met je Human Design. En om het nu eindelijk eens vol te houden.

Na deze online training

Maar dat is niet alles…

Je komt automatisch op een mailinglijst. Ik weet hoe uitdagend het kan zijn om met het Human Design experiment bezig te zijn. De gehele 9 weken zul je dan ook regelmatig e-mails van me ontvangen die betrekking hebben op het centrum van die betreffende week.

Op deze manier kun je gefaseerd werken aan meer inzicht in jezelf en ontdek je hoe je dat in kunt zetten om zoveel mogelijk in lijn met je Human Design te leven.

Daniëlle den Uijl
Daniëlle den Uijl
Lees verder
Ik heb de training ‘Reis langs de centra’ gevolgd van Anja in haar QuantumKennisBank omdat ik altijd graag doorleer en alles vanuit verschillende oogpunten wil bekijken. Dit was dus niet mijn eerste training hierover maar wow, Anja weet het duidelijk & praktisch over te brengen door zowel de video’s als de geschreven tekst die je erbij krijgt. Ik pak het nog steeds regelmatig erbij als ik naar specifieke info op zoek ben ✨ Wat ook fijn is, is dat je de poorten uitgebreid uitgelegd krijgt. Voor mij een super fijne extra!
Sandra Gassner
Sandra Gassner
Lees verder
'Reis langs de centra' is elke keer weer helder en duidelijk. Ook de poorten zijn heel fijn uitgelegd. Ik haal er bij elk centrum weer mooie inzichten uit'.

Investering € 97,-

Veel gestelde vragen:

Nee, het is een volledige online training zonder coaching. Maar je zult zelf ervaren dat het zeer uitgebreid is en dat ik zoveel mogelijk probeer toe te lichten met eigen ervaringen.

Ja, het is wel handig dat je in ieder geval weet wat Human Design is en welke centra er bij jou gedefinieerd en ongedefinieerd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan vind je in de training ook een link hoe je daar (gratis) achter kunt komen.

Je hebt onbeperkt toegang zolang ik deze training aanbied, zodat je op een later tijdstip de training nogmaals kunt doen als je die behoefte voelt.

In deze online training worden de centra uitgebreider behandeld. Daarnaast vind je in deze training ook alle poorten uitgewerkt.

Omdat het een reis is en ik je stap voor stap mee wil nemen. Aan de ene kant omdat je er dan ook daadwerkelijk meer resultaten mee behaald door telkens op 1 centrum te focussen. Aan de andere kant loopt het vrijgeven van de delen gelijk met de e-mails die je ontvangt waardoor het nog krachtiger wordt. Ik wil voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik houd me al jaren bezig met kwantumfysica. In die hoedanigheid is het dan ook op mijn pad gekomen. Ik heb veel gelezen en video’s gekeken en het voelde zo kloppend. Toen heb ik in 2021 een training gevolgd om readings te kunnen geven. Maar het meeste heb ik geleerd door alle readings die ik heb gegeven, waardoor alle centra en de poorten nog veel meer zijn gaan leven.

Annelies van den Brande
Annelies van den Brande
Lees verder
'Reis door de centra' werd voor mij meer dan boeiend. Ik volgde het als deel van de QuantumKennisBank, maar doordat het via mail telkens verspreid werd over een week, was het erg behapbaar, nam het weinig tijd in beslag en kon ik rustig aan een dagboek bijhouden of terugdenken over verschillende situaties. Zeker ideaal als projector, die nood heeft aan rustmomentjes. De video's geven me juist die rust extra om weer energie op te doen en een uitnodiging om bij mezelf en mijn gezin te gaan voelen welke plaats ons gedefinieerd, ongedefinieerd of open zijn in een centrum juist inneemt in ons leven. De vragen gaven een mooie en handige leidraad om dit te doen. De affirmaties gaven mij, behalve dat ze echt een boost geven, ook telkens weer een gevoel van "oh, ik voel dat centrum goed aan" of "oh, door deze affirmatie ga ik echt op in hoe het centrum voor mij werkt".

Hi, mijn naam is Anja

Jaren geleden had ik last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? 

Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

In 2017 kwam ik in aanraking met de kwantumfysica en in 2020 kwam daar Human Design bij. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor me open. Ik was zo onder de indruk van alles wat ik hoorde, dat ik daarna niet kon stoppen met leren en lezen over het onderwerp. Ik vond het onbegrijpelijk dat dit niet tot de algemene kennis van de mens behoort.

Dat is ook precies de reden dat ik deze online training voor jou heb gecreëerd, zodat jij op een laagdrempelige maar super waardevolle manier inzicht krijgt in wie je bent, hoe jouw energie stroomt, waar je talenten en ook je valkuilen liggen.

Is het geen tijd om niet langer te dromen over dat leven op jouw voorwaarden, maar om het echt te gaan doen? 

Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. Tijd om op ontdekkingsreis te gaan.