Word de Quantum Designer van je leven en creëer een leven op jouw voorwaarden, vol voldoening, vrijheid en rust in je hoofd.

In mijn online training ‘Quantum Design je leven’ ontdek je hoe je kwantumfysica en Human Design in kunt zetten om je leven positief te veranderen, zodat jij je gelukkiger en vervuld voelt op alle gebieden van je leven.

‘Mijn complimenten voor de heldere en inspirerende training’

Wil jij nu eindelijk ook eens dat leven gaan leven dat echt bij je past en daarmee meer vrijheid, rust en voldoening ervaren?

Je kent waarschijnlijk ook wel van die mensen waarbij het lijkt alsof alles lukt. Ze hebben van hun passie hun werk gemaakt, hebben een succesvol bedrijf, verdienen goed en lijken helemaal in balans te zijn. 

Je volgt ze op Instagram en je vindt ze super inspirerend, maar ze maken je ook jaloers omdat het ze zo moeiteloos lijkt af te gaan, terwijl jij struggelt met wat je wilt en het vaak niet krijgt. 

Sterker nog, jij lijkt wel de ene na de andere tegenvaller aan te trekken, zowel privé als in je werk. 

Deze mensen, bij wie alles vanzelf lijkt te gaan, hebben het geheim van manifesteren met de kwantumfysica en Human Design ontdekt. Soms bewust en soms onbewust.

Het goede nieuws is dat jij dit ook kunt. Je moet alleen even weten hoe. 

Er is geen ‘one-sizes-fits-all’-manier want jij bent anders dan alle anderen. Jij bent uniek en ook voor jou is een mooi leven weggelegd. Een leven dat helemaal bij jou past. Bij jouw wensen, verlangens en joy.

Kijk, en daar help ik je graag bij.

Ben je er klaar voor om de Quantum Designer van je leven te worden?

Een vleugje spiritualiteit maar vooral met concrete, makkelijk te begrijpen en wetenschappelijke taal aan de slag met kwantumfysica en Human Design zodat jij veel meer gaat aantrekken wat in lijn is met wie jij diep vanbinnen bent en hoe je daar in de praktijk meer vorm aan kunt geven.

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem zelf te creëren.”

Quantum Design je leven

Jaren geleden had ik last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik had de rol van moeder, vrouw, dochter, werknemer en nog veel meer, maar ik was mezelf een beetje kwijt.

Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

In 2017 kwam ik in aanraking met de kwantumfysica en in 2020 kwam daar Human Design bij. Er ging letterlijk en figuurlijk een wereld voor me open. Kippenvel tot en met.

Ik was zo onder de indruk van alles wat ik hoorde, dat ik daarna niet kon stoppen met leren en lezen over het onderwerp. Ik vond het onbegrijpelijk dat dit niet tot de algemene kennis van de mens behoort.

Dat is ook precies de reden dat ik deze online training voor jou heb gecreëerd, zodat jij de kennis en de tools in handen hebt om voor jezelf een fijn leven te creëren op JOUW voorwaarden. Een leven met meer voldoening, rust, succes en vrijheid. 

Het leven is echt veel meer te sturen dan dat je zelf denkt.

Het is nu tijd om de regie over je eigen leven te pakken.

Dat voel je ook aan alles, maar de praktijk is:

Je voelt je alsof je leeft met de handrem erop. Je hebt het idee dat er zoveel meer potentie in je zit maar het komt er nog niet uit. Je blijft dat knagende gevoel houden, maar je kunt de vinger er niet echt opleggen.

Je hebt het idee dat jij nog wat mist. Je hebt inmiddels een moodboard gemaakt met daarop een succesvolle vrouw, afbeeldingen van de mooiste bestemmingen en de algemene vibe is balans en relaxed.

Je mediteert, je visualiseert en nog wat andere dingen, maar op de een of andere reden shift er weinig tot niets in jouw realiteit. Sterker nog, de ene na de andere tegenvaller.

Jij krijgt jeuk van middelmatigheid. Het leven zoals heel veel mensen dat leven met een prima baan een oké relatie dat is niet voor jou weggelegd. Jij wilt maximaal. Je wilt alles uit het leven halen. Jij wil het leven creëren op jouw voorwaarden. Jij wilt overvloed en rijkdom op alle gebieden van je leven.

Je houdt van feitjes en wetenschap, maar ook van spiritualiteit. Je wilt meer de diepte in over hoe de wereld werkt en hoe je gedachten en gedraging hier van invloed op zijn.

Je hebt er genoeg van om te doen wat hoort, moet en wat anderen van je verwachten, maar je wilt nu echt je eigen pad gaan bewandelen en doen waarvoor je hier bent.

Wat mensen zeggen over mijn manier van teachen:

De online training:

Quantum Design je leven.

Wat krijg je?

– Toegang tot een online training met 4 modules, met thema’s als kwantumfysica, Human Design, mechanisme van manifesteren en hoe jij de Quantum Designer van je leven wordt.


– Meer dan 18 video’s die jou laten inzien hoe jij de Quantum Designer van je leven wordt, zodat je het leven meer zelf kunt sturen.


– Een krachtige visualisatie die je meeneemt naar de toekomst zodat je meer richting voelt in wat jij hier te doen hebt.


– Verschillende transformerende meditaties die je ondersteunt alles op een dieper niveau te verankeren, zodat jij nu eindelijk een blijvende transformatie doormaakt.


Inzichtgevende documenten per energie type zodat je jezelf beter leert kennen en begrijpt wat het effect is van je energie.


Werkboeken en ondersteunende documenten zodat het niet alleen bij kennis vergaren blijft maar ook dat jij je zelfbewuster wordt.


– Een maand lang korte en motiverende e-mails om je vibratie hoog te houden en die blijvende transformatie te faciliteren.


Een Q&A mogelijkheid. Drie maanden lang de mogelijkheid om me al je vragen te stellen (over de training😉). 

‘Mooie inzichten! Je mails zijn leuk! En de cursus ook! Ik verheug me op meeeeeer!’

De verschillende modules:

De totale waarde van de online training is meer dan € 700,- maar je kunt vandaag nog instappen voor maar slechts € 447

Je kunt ook in 3 termijnen (€149,-) betalen. Klik op de betaalpagina hieronder om aan te geven in hoeveel termijnen je wilt betalen.

Veel gestelde vragen

– Kan ik in termijnen betalen?
Natuurlijk kan dat. Mocht je het prettig vinden, is de training ook in 3 termijnen te betalen. Deze mogelijkheid zie je ook op de betaalpagina.

– Mag ik er nog wat langer over nadenken?
Dat herken ik wel hoor, maar het is eigenlijk nooit dat ik erover na wil denken, maar vaak dat ik er zeker van wil zijn dat ik de juiste keuze maak. Meestal voel je dat wel (maar tettert je hoofd er weer doorheen m.b.t. kosten, en onzekerheid over het resultaat). Ik geef je alle tools en tips om het tot een succes te maken, maar jij bent zelf verantwoordelijk voor de uitvoering ervan.  Vertrouw op jezelf.

– Wat als ik er geen tijd voor vind?
Je krijgt toegang tot een volledig online training. Je kunt dit maken op momenten dat het jou uitkomt. Je hebt onbeperkt toegang. Maar…na de training zul je beseffen dat ‘geen tijd hebben’ niet meer in je woordenboek voorkomt, omdat je anders en slimmer gaat werken.

– Ik heb geen kennis van Human Design of kwantumfysica, is dat een probleem?
Nee, dat is geen enkel probleem. Ik leg alles in een makkelijke en begrijpbare taal uit. Het is wel fijn als je enige kennis van Human Design hebt, daarom  ontvang je ook mijn e-book ‘Wat is Human Design? waarin je de basis ontdekt en hoe je jouw bodygraph aan kunt vragen.

– Waarom een online training bij mij?
Ik verdiep me inmiddels al jaren in de kwantumfysica en Human Design. Doordat zoveel mensen mij aangaven dat ik deze moeilijke materie zo makkelijk wist uit te leggen, ben ik deze online traject gaan maken. Ik gebruik ook veel voorbeelden uit mijn eigen leven zodat je het nog beter begrijpt en toe kunt passen.

– Wat gaat deze training me opleveren?
Ik heb deze training ontwikkeld op basis van mijn eigen inzichten en ervaringen op het gebied van Human Design en kwantumfysica én op basis van wat ik bij mijn klanten heb gezien. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest. Ook mijn klanten boeken stuk voor stuk succes. Stappen die ze zetten die ze eerst niet durfden, zoals een bedrijf starten. Een klant is zelfs, als bij- effect gestopt met nagelbijten. Maar ook ontdekken ze wie ze in de kern zijn, waardoor ze inzien dat ze perfect zijn zoals ze zijn. Dit leidt weer tot meer zelfvertrouwen, betere relaties met anderen en meer rust in het hoofd. En die fijne energie is voelbaar om hen heen.

– Wat is het verschil tussen deze training en je QuantumKennisBank?
In tegenstelling tot mijn QuantumKennisBank zijn de modules in deze training een opvolgend geheel en ga je heel gericht aan de slag om een Quantum Designer te worden. Dit wordt ondersteund door werkboeken, een stappenplan en motiverende e-mails. Ook blijf je, in tegenstelling tot de QuantumKennisBank, onbeperkt toegang houden tot de training.

Is er nog iets wat ik kan doen, zodat jij volledig overtuigd bent dat je een geweldig besluit neemt?

Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien.

Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.