Ook enthousiast geworden van de masterclass?

Dat was nog maar het topje van de ijsberg

Als je enthousiast bent geworden van mijn gratis masterclass, dan is mijn online training ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ zeker geschikt jou. 

In deze online training ga ik nog veel dieper in op de materie, dus maak je borst maar nat. 

In de eerste les neem ik je nog verder mee in wereld van de kwantumfysica en een MINDBLOWING wetenschappelijk experiment.

Vervolgens neem ik je nog uitgebreider mee in de WETTEN die er op kwantumniveau gelden. Je maakt kennis met nog meer wetten dan dat ik heb benoemd in de masterclass. Je zult zien dat jij er, met behulp van concrete opdrachten, al meteen een aantal kunt gaan TOEPASSEN om jouw leven meer te sturen.

In les drie staan we stil bij het kwantumveld en de rol van BEWUSTZIJN. Je krijgt een fijne VISUALISATIE om in te tappen op het kwantumveld en contact te maken met je TOEKOMSTIGE ZELF.

In de vierde laat ik je zien hoe jij als persoon INVLOED hebt op jouw realiteit en wat je concreet kunt doen om jouw leven meer naar jouw hand te zetten.

Tot slot gaan we in les vijf aan de slag om die KRACHTIGE CREATOR te worden. Je krijgt een MEDITATIE om je nieuwe zelf te integreren zodat jij ook dat leven vol OVERVLOED en rijkdom op alle gebieden kunt gaan leven.

Maar deze online training is niet voor iedereen. Het is bedoeld voor de mensen die serieus zijn in het transformeren van hun leven, want je moet er wel wat voor doen.

Investering in deze online training is maar slechts:

147,-* 

(in plaats van € 197,-)

* Gebruik daarvoor de kortingscode die je in de e-mail ontvangen hebt. Deze is maar beperkt geldig.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een online training die je (onbeperkt) op elk moment kunt volgen, bestaande uit 5 verschillende lessen ondersteunt door uitgebreide video’s. Je vindt er daarnaast ook werkboeken, extra ondersteunende video’s, een visualisatie en boekentips.

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT?

Dit is per les verschillend. De video’s variëren in duur tussen de 10 tot 22 minuten.
Daarbij wil ik graag dat jij grote stappen gaat zetten en dat leven vol vrijheid en rust in je hoofd gaat creëren. Daar horen ook inzichtgevende en transformerende opdrachten bij. Het is aan jou of je dat doet en hoeveel tijd je daarvoor neemt. 

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Voor de ondernemende bewuste vrouw (of man) die voelt dat er meer uit zichzelf en het leven te halen valt en daar nu eindelijk eens écht mee aan de slag wil gaan.

Dit zegt Anne over de training:

Wow, supergoed en uitgebreid verteld. Je moet echt je aandacht erbij houden om alles te begrijpen, het gaat echt diep. Niet zomaar; ‘alles is energie’, maar echt van alle kanten bekeken en uitgelicht. Mega goed gedaan!

‘Je bent hier niet om middelmatig te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat je hier op aarde bent om te groeien, te creëren, te inspireren en te doen wat jij het allerliefste doet en daarmee voor anderen (en voor jezelf) het verschil te maken. Je bent hier voor een leven vol rijkdom en overvloed op alle gebieden.’

In de online training komt aan bod:

 • wat kwantumfysica nu precies is.

 • termen als o.a. kwantumveld, manifesteren, creatie, synchroniciteit, alles is energie, (onder)bewustzijn, het brein en persoonlijkheid.

 • welke wetten er op dit niveau van toepassing zijn en hoe deze in te zetten. Bijvoorbeeld Wet van de Aantrekkingskracht.

 • welke bijzonderheden er op dit kleinste niveau zijn.

 • hoe je deze kennis kunt inzetten om te manifesteren wat jij graag wilt.

 • vanuit welk verouderd denkkader we denken en wat we anders zouden mogen gaan doen.

 • hoe je deze kennis kunt inzetten om te manifesteren wat jij graag wilt.

 • een plan van aanpak hoe jij jouw leven kunt transformeren.

Ben jij iemand die al lange tijd probeert te veranderen, maar lukt het op de een of andere manier niet? Meld je vandaag nog aan bij mijn training ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’

Ik vind het super interessant. Je hebt een hele fijne stem en je legt het duidelijk uit. De presentatie is heel overzichtelijk. Ik word er blij van.

Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren. Je legt alles heel goed en duidelijk uit. Daarnaast fijne sheets die je verhaal goed ondersteunen.

De theorie is pittig, maar je legt het heel goed uit. De voorbeelden uit jouw persoonlijke leven en metaforen zijn heel erg leuk. Daardoor blijft de stof nog beter plakken.

De online training over kwantum Fysica is heel erg leerzaam. De stof wordt duidelijk uitgelegd en ik vond de tips voor extra achtergrond informatie en filmpjes ook heel fijn.

Ben jij er helemaal klaar voor om:

 • te ontdekken welke superkrachten jij hebt en hoe je hiermee je droomleven kunt manifesteren?
 • uit de sleur te komen en die bewuste creator te worden zodat jij je leven van binnen naar buiten kunt gaan transformeren?
 • je trots en vol zelfvertrouwen te voelen omdat je eindelijk krijgt wat jij graag wilt i.p.v. je gefrustreerd te voelen omdat je resultaten uitblijven?
 • het leven van je dromen te gaan leiden?