Ontdek de kracht van gewoonten

Hoe je gedrag voorgoed verandert zonder al te veel wilskracht.

Ken je dat? Vol goede moed begin je aan een nieuwe gewoonte, vol overtuiging dat het deze keer écht gaat lukken. Maar dan, na een tijdje, lijkt het weer alsof alles in duigen valt. Frustrerend, toch?​

Waarom kiezen voor de kracht van gewoonten

01

Wetenschappelijk onderbouwd

Leer hoe je gedrag voorgoed kunt veranderen met technieken die gebaseerd zijn op de nieuwste inzichten in neuroplasticiteit en gewoontevorming.

02

Praktische toepasbaarheid

Ontvang concrete stappen en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven om nieuwe, positieve gewoonten te vormen en te behouden.

03

Minimale wilskracht nodig

Ontdek strategieën om met minimale wilskracht maximale veranderingen te realiseren, zodat je consistent en gemotiveerd blijft op je pad naar persoonlijke groei.

Je voelt je vastzitten,

Je begint vol goede moed aan nieuwe gewoonten, maar na een tijdje val je terug in oude patronen. Je voelt je gefrustreerd omdat je ondanks je inspanningen de gewenste veranderingen niet kunt vasthouden. Het lijkt alsof je steeds vastloopt en niet verder komt, hoe hard je ook probeert.

 • Terugval in oude patronen: Het lukt je niet om nieuwe gewoonten vol te houden en je vervalt telkens in je oude gedrag.
 • Gebrek aan motivatie: Je begint enthousiast, maar verliest snel de motivatie en discipline om door te zetten.
 • Overweldigd door veranderingen: Het aanleren van nieuwe gewoonten voelt als een enorme opgave en je weet niet waar te beginnen.

Maar die tijd is nu voorbij. Start vandaag nog met de training ‘De kracht van gewoonten’ en ontdek hoe je je gedrag voorgoed kunt veranderen.

We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is daarom geen daad, maar een gewoonte.

kracht van gewoonten

Ben je klaar om je gedrag voorgoed te veranderen zonder te veel wilskracht?

In mijn online training ‘De kracht van gewoonten’ leer je de geheimen van neuroplasticiteit en hoe je hiermee je gewoonten blijvend kunt veranderen.

Deze training biedt:

 • Wetenschappelijk onderbouwde technieken: Leer hoe gewoonten werken en hoe je je brein kunt herprogrammeren voor blijvende verandering.
 • Praktische oefeningen: Ontvang tools en strategieën die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.
 • Minimale wilskracht nodig: Ontdek hoe je met kleine aanpassingen grote resultaten kunt bereiken.

Start vandaag nog en transformeer je leven stap voor stap!

'maandag begin ik écht'

Hoe vaak ik dat in het verleden niet tegen mezelf heb gezegd. Niet alleen dat ik maandag zou beginnen, maar ook dat ik het dit keer wel vol gingen houden. Maar je raadt het al, niets was minder waar.

Die frustratie ken ik maar al te goed. Al die pogingen, alle energie die je erin steekt, en toch lukt het maar niet om die gewoonten vast te houden.

Toen ik me verdiepte in de geheimen neuroplasticiteit, zag ik in waarom het zo moeilijk is om die patronen te doorbreken. 

Onze hersenen zijn geprogrammeerd om het bekende te volgen, zelfs als dat bekende niet goed voor ons is. Maar het mooie is, we kunnen die programmering veranderen.

kleine aanpassingen. Groot resultaat

Dat inzicht was een gamechanger voor mij. Ik ontdekte dat ik niet alleen mijn gewoonten kon veranderen, maar ook de hele manier waarop ik mijn leven beleefde. 

En dat is wat ik jou ook wil leren. Op een manier die je niet veel wilskracht kost.

NEEM AFSCHEID VAN…

Terugval in oude gewoonten

Stop met telkens terugvallen in je oude gedragspatronen, zelfs na meerdere pogingen om ze te veranderen.

Gebrek aan motivatie

Voorkom dat je na de eerste paar dagen of weken je enthousiasme verliest en je nieuwe gewoonten weer laat varen.

Onvoldoende resultaten

Vermijd de frustratie van hard werken zonder de gewenste vooruitgang te zien in je persoonlijke en professionele leven.

Overweldigd door veranderingen

Geen gevoel meer van overweldiging bij het proberen aan te leren van nieuwe gewoonten en het niet weten waar te beginnen.

EN JE krijgt...

Blijvende gewoonten

Je zult leren hoe je duurzame, positieve gewoonten kunt vormen die je helpen je doelen te bereiken.

Extra motivatie ervaren

Ontdek hoe je gemotiveerd blijft door te begrijpen hoe je brein werkt en je nieuwe gewoonten vast te houden.

Effectief omgaan met veranderingen:

Je zult jezelf niet meer overweldigd voelen en leren hoe je geleidelijk en effectief nieuwe gewoonten kunt integreren.

Zichtbare resultaten boeken

Geniet van de voldoening en vooruitgang doordat je inspanningen leiden tot concrete en blijvende veranderingen in je persoonlijke en professionele leven.

‘Heel interessant. Ondertussen voelt jouw manier van kennis delen zo vertrouwd. 
De manier waarop je alles stap voor stap opbouwt en jouw heldere uitleg, zorgen ervoor dat het zo makkelijk is om te begrijpen.’
– Petra

Online training 'De kracht van gewoonten'

In deze training gaan we diep in op hoe gewoontegedrag werkt. Je leert niet alleen hoe gewoonten ontstaan, maar ook hoe je ze kunt creëren en doorbreken.

Met een mix van wetenschappelijk onderbouwde technieken en praktische oefeningen geef ik je de tools om:

 • Triggers te herkennen:
  Word bewust van de externe factoren die je gedrag beïnvloeden en leer hoe je deze kennis kunt gebruiken om positieve veranderingen door te voeren.
 • Nieuwe, positieve gewoonten te vormen:
  Ontdek strategieën om duurzame, positieve gewoonten te ontwikkelen die je helpen je doelen te bereiken.
 • Je zelfdiscipline te versterken:
  Leer hoe je zelfdiscipline kunt opbouwen en gebruiken om consistent te blijven in je groei en ontwikkeling.

Wat vind je in deze training:

bonus

Kracht van gewoonten

Training 'Kracht van gewoonten'

Dit is inbegrepen:

Nu voor slechts:

€9999

197,-

per maand

‘Heel interessant. Ondertussen voelt jouw manier van kennis delen zo vertrouwd. 
De manier waarop je alles stap voor stap opbouwt en jouw heldere uitleg, zorgen ervoor dat het zo makkelijk is om te begrijpen.’
– Petra

Waarom is deze training uniek

In deze training duiken we in de wetenschap achter gewoontevorming en neuroplasticiteit. Met praktische, concrete tips en technieken ontdek je hoe je met minimale wilskracht maximale veranderingen in je leven brengt. We doorlopen stap voor stap het proces van gewoonte-herprogrammering, met een mix van theorie en oefeningen die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen.

Ben je klaar om de controle over je leven terug te nemen? Wil je oude patronen doorbreken en gewoonten ontwikkelen die je écht verder helpen?

FAQ:

In deze training leer je de wetenschap achter gewoontevorming, hoe je ongewenste gewoontes kunt herkennen en veranderen, en technieken om nieuwe, positieve gewoontes te ontwikkelen en te onderhouden. Elk aspect is ontworpen om je een praktische en diepgaande kijk te geven op hoe je jouw dagelijkse gedrag kunt transformeren.

De training vraagt geen grote tijdsinvestering om hem te volgen. Er zijn 14 video’s variërend tussen de 5 en 18 minuten. Daarnaast vind je er ook een werkboek, een visualisatie en hulpmiddelen. De tijd die je nodig hebt per nieuwe gewoonte is per persoon afhankelijk maar na deze training ontdek je dat dit niet veel tijd hoeft te kosten.

Deze training is zeer praktisch. Elk concept wordt vergezeld van concrete voorbeelden en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Het doel is om je praktische tools te geven voor blijvende verandering.

Deze training is ontworpen als een zelfstandige leerervaring, zonder persoonlijke coaching of directe feedback. Ik heb de training zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat alle informatie, oefeningen en strategieën duidelijk en gemakkelijk te volgen zijn. Dit stelt mij in staat om de prijs betaalbaar te houden, terwijl je toch alles krijgt wat je nodig hebt om succesvolle gewoonteveranderingen door te voeren, zoals bijvoorbeeld een gewoontetracker.

De bonusmodule over Human Design helpt je om je gewoonteveranderingen af te stemmen op je unieke persoonlijkheidsprofiel. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en effectieve aanpak in je transformatieproces.

Je hebt nu 2 keuzes

01

Of je doet niets en blijft kostbare trainingen volgen zonder blijvende resultaten, altijd zoekend naar de volgende oplossing.

02

Of je schrijf je in voor 'De kracht van gewoonten' en ontdek hoe je blijvende veranderingen kunt realiseren met minimale wilskracht en maximale impact. Start vandaag nog en transformeer je leven!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.