Verander je gewoonten, verander je leven

ONLINE TRAINING

De kracht van gewoonten

Hoe je gedrag voorgoed verandert zonder al te veel wilskracht.

We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is daarom geen daad, maar een gewoonte.

Mijn naam is Anja

Ken je dat? Vol goede moed begin je aan een nieuwe gewoonte, vol overtuiging dat het deze keer écht gaat lukken. Maar dan, na een tijdje, lijkt het weer alsof alles in duigen valt. Frustrerend, toch?

Dat gevoel ken ik maar al te goed. Al die pogingen, alle energie die je erin steekt, en toch lukt het maar niet om die gewoonten vast te houden.

Toen ik me verdiepte in de geheimen neuroplasticiteit, zag ik in waarom het zo moeilijk is om die patronen te doorbreken. Onze hersenen zijn geprogrammeerd om het bekende te volgen, zelfs als dat bekende niet goed voor ons is. Maar het mooie is, we kunnen die programmering veranderen.

Dat inzicht was een gamechanger voor mij. Ik ontdekte dat ik niet alleen mijn gewoonten kon veranderen, maar ook de hele manier waarop ik mijn leven beleefde. En dat is wat ik jou ook wil leren. 

In deze training duiken we diep in de wereld van gewoontegedrag. Je leert niet alleen hoe gewoonten werken, maar ook hoe je ze kunt maken en breken.

Met een mix van wetenschappelijk onderbouwde technieken en praktische oefeningen bied ik je de tools om:

 • Triggers te herkennen:
  Word bewust van de externe factoren die je gedrag beïnvloeden en leer hoe je deze kennis kunt gebruiken om positieve veranderingen door te voeren.

 • Nieuwe, positieve gewoonten te vormen:
  Ontdek strategieën om duurzame, positieve gewoonten te ontwikkelen die je helpen je doelen te bereiken.

 • Je zelfdiscipline te versterken:
  Leer hoe je zelfdiscipline kunt opbouwen en gebruiken om consistent te blijven in je groei en ontwikkeling.

Voor wie? Deze training is perfect voor jou als je:

 • Voelt dat oude gewoonten je tegenhouden.
 • Verlangt naar een leven dat meer in lijn is met wie je écht bent.
 • Gemotiveerd bent om actief aan je persoonlijke en professionele groei te werken.

Waarom is deze training uniek?

In deze training duiken we in de wetenschap achter gewoontevorming en neuroplasticiteit. Met praktische, concrete tips en technieken ontdek je hoe je met minimale wilskracht maximale veranderingen in je leven brengt. We doorlopen stap voor stap het proces van gewoonte-herprogrammering, met een mix van theorie en oefeningen die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen.

Ben je klaar om de controle over je leven terug te nemen? Wil je oude patronen doorbreken en gewoonten ontwikkelen die je écht verder helpen?

Investering

De investering voor deze krachtige en transformerende training bedraagt

nu slechts € 197,-

wat is gewoontegedrag

Ben je al lid van mijn QuantumKennisBank?
Dan  vind je de training in module 5

Wat ga je leren?

Module 1:

Wat zijn gewoonten?

Ontdek de kern van gewoontegedrag en leer hoe deze onbewuste patronen je dagelijks leven beïnvloeden.

Module 2:

Neurowetenschap en gewoontevorming

Duik in de werking van je brein en begrijp hoe gewoontes neurologisch worden gevormd en vastgehouden.

Module 3:

In kaart brengen oude gewoonten

Leer je eigen gedragspatronen herkennen en analyseren om inzicht te krijgen in je persoonlijke gewoontelandschap.

Module 4:

Vormgeven nieuwe gewoonten

Ontwikkel effectieve strategieën om gezonde en ondersteunende gewoontes te vormen die je leven verrijken.

Module 5:

Volhouden gewoonten

Tips om je nieuwe gewoonten nu eindelijk eens wél vol te houden.

BONUS

Gewoonten afgestemd op jouw Human Design

Leer hoe je je gewoonten kunt afstemmen op jouw unieke Human Design, voor een harmonieuzer en authentieker leven.

"Je leven verandert niet wanneer je omstandigheden veranderen, je leven verandert wanneer jij verandert." - Jim Rohn

Veel gestelde vragen:

In deze training leer je de wetenschap achter gewoontevorming, hoe je ongewenste gewoontes kunt herkennen en veranderen, en technieken om nieuwe, positieve gewoontes te ontwikkelen en te onderhouden. Elk aspect is ontworpen om je een praktische en diepgaande kijk te geven op hoe je jouw dagelijkse gedrag kunt transformeren.

De training vraagt geen grote tijdsinvestering om hem te volgen. Er zijn 14 video’s variërend tussen de 5 en 18 minuten. Daarnaast vind je er ook een werkboek, een visualisatie en hulpmiddelen. De tijd die je nodig hebt per nieuwe gewoonte is per persoon afhankelijk maar na deze training ontdek je dat dit niet veel tijd hoeft te kosten.

De training is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je voorkennis. We beginnen bij de basis en bouwen op naar meer geavanceerde concepten, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als mensen die al enige ervaring hebben met persoonlijke ontwikkeling.

Deze training is zeer praktisch. Elk concept wordt vergezeld van concrete voorbeelden en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Het doel is om je praktische tools te geven voor blijvende verandering.

Deze training is ontworpen als een zelfstandige leerervaring, zonder persoonlijke coaching of directe feedback. Ik heb de training zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat alle informatie, oefeningen en strategieën duidelijk en gemakkelijk te volgen zijn. Dit stelt mij in staat om de prijs betaalbaar te houden, terwijl je toch alles krijgt wat je nodig hebt om succesvolle gewoonteveranderingen door te voeren, zoals bijvoorbeeld een gewoontetracker.

De bonusmodule over Human Design helpt je om je gewoonteveranderingen af te stemmen op je unieke persoonlijkheidsprofiel. Dit zorgt voor een meer gepersonaliseerde en effectieve aanpak in je transformatieproces.

© copyright Anja Zerrouk 2024