Let’s go Quantum

Transformeer jezelf van binnen naar buiten naar een leven met meer vrijheid en voldoening

Het is inmiddels meerdere keren wetenschappelijk bewezen dat alles energie is. Je kunt met je bewustzijn invloed uitoefenen op je realiteit.

Je kent waarschijnlijk ook wel van die mensen waarbij het lijkt alsof alles lukt. Je volgt ze op Instagram en je vindt ze super inspirerend, maar ze maken je ook jaloers omdat het ze zo moeiteloos lijkt af te gaan, terwijl jij struggelt met wat je wilt en het vaak niet krijgt. Jij lijkt wel de ene na de andere tegenvaller aan te trekken.

Deze mensen hebben het geheim van manifesteren en kwantumfysica ontdekt. Soms bewust en soms onbewust.

Het goede nieuws is dat jij dit ook kunt. Je moet alleen even weten hoe. 

Kijk, en daar help ik je graag bij.

Ben je er klaar voor om te manifesteren met de kwantumfysica? Op een concrete en wetenschappelijke taal (kwantumfysica en neurowetenschap) aan de slag zodat jij veel meer gaat aantrekken wat jij wilt.

En je hoeft het niet alleen te doen, want in dit traject ga je zowel met mij als met een groep aan de slag.

Lukt het manifesteren je nog niet zoals je graag wilt? Maak je geen zorgen.

Waarschijnlijk is er gewoon iets energetisch in jou wat nog niet helemaal goed gaat. Dat hebben heel veel mensen. Misschien voelt het nu voor jou alsof het voor jou niet werkt of dat jij stuk bent ofzo, maar meestal ligt het aan een aantal dingen en ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om uiteindelijk de dingen te manifesteren die jij graag wilt.

Ik doe het wel net iets anders dan de meeste coaches op het gebied van de Wet van de Aantrekkingskracht, wat zorgt voor betere resultaten. Ik benader alles vanuit een meer wetenschappelijke manier, namelijk vanuit de kwantumfysica. Ik laat je zien wat wel en niet werkt en waarom dat zo is.

De meeste coaches vertellen je namelijk dat je alleen maar positief hoeft te denken en dat je dan aantrekt waar jij zo naar verlangt, maar dit is niet mijn waarheid.

Iedereen heeft negatieve gedachten, ik ook, en die mogen er ook best zijn. Het is echt niet zo dat jij met een keer negatief denken ineens negativiteit aantrekt. Als dit zo was, zou dit andersom ook zo werken, toch?

Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat jij niet eens iets aantrekt, want vanuit de kwantumfysica gekeken bestaat er geen tijd en ruimte én is er niets buiten jou. Alles is dus op dit moment aanwezig in een groot veld van oneindige mogelijkheden. Jij hoeft jouw dromen en verlangens niet aan te trekken, maar jij mag ermee gaan resoneren. Het lijkt overigens wel alsof het van buiten je komt, maar eigenlijk doe je het allemaal zelf.

Hoe je dat doet, leer ik je uitgebreid in mijn ‘Transformeer jezelf’-traject.
Niet de zoveelste pleister op een wond, maar een stap voor stap proces naar een diepe blijvende transformatie.

Als je 1 of meerdere van onderstaande punten herkent, help ik je graag.

Herken je dit:

 • Je hebt het idee dat jij nog wat mist. Je hebt inmiddels een moodboard gemaakt, je mediteert, je visualiseert en nog wat andere dingen, maar op de een of andere reden shift er weinig tot niets in jouw realiteit. Sterker nog, de ene na de andere tegenvaller.

 • Je hebt al iets eerder met Law of Attraction gedaan, maar je vindt het nog te ‘zweverig’. Je hebt (nog) niet zoveel met gidsen, engelen en drakenenergie, maar houdt meer van wetenschappelijke concrete taal, zodat je weet wat je kunt doen.

 • Je houdt van feitjes en wetenschap, maar ook van spiritualiteit. Je wilt meer de diepte in over hoe de wereld werkt en hoe je gedachten en gedraging hier van invloed op zijn.

 • Je voelt je alsof je leeft met de handrem erop. Je hebt het idee dat er zoveel meer potentie in je zit maar het komt er nog niet uit. Je blijft dat knagende gevoel houden, maar je kunt de vinger er niet echt opleggen.

 • Jij krijgt jeuk van middelmatigheid. Het leven zoals heel veel mensen dat leven met een prima baan een ok relatie dat is niet voor jou weggelegd. Jij wilt maximaal. Je wilt alles uit het leven halen. Jij wilt overvloed en rijkdom op alle gebieden van je leven.

Het geheim van manifesteren

Wil jij je leven veranderen, dan moet je werken aan je mindset en positief denken, althans dat lees je overal op social media.

Ik wil jou meer inzicht geven waarom dit niet geheel waar is.

Maximaal 5% van je dag wordt bepaald door je bewustzijn en de andere 95% neemt jouw onderbewustzijn voor zijn rekening. Jij denkt misschien dat je heel bewust leeft en zelf (met je bewustzijn) aan het roer staat, maar dat is niet zo.

Sterker nog, onderzoek wijst uit dat als jij denkt bewust een besluit te nemen, je brein dit al 7 seconden eerder heeft gedaan. Vervolgens wordt het naar de linkerkant van je hersenen gestuurd en hier maakt je brein er een verhaaltje bij zodat je (bewust) kunt verklaren waarom je dat besluit hebt genomen.

Kortom, 95% van al jouw gedachten (en gevoelens, beslissingen en acties) zijn dus automatisch.

Als jij wilt veranderen, mag je dus eerst je onderbewustzijn aan gaan passen. Focus je dus niet op wat je dóet, maar op wie je bént. Je huidige realiteit is dus ook niets anders dan een reflectie van je identiteit (onderbewustzijn).

Het geheim voor het manifesteren van een leven dat jij wilt is dus ook dat jij jouw onderbewustzijn moet gaan herprogrammeren, zodat er programma’s gaan draaien die voor je werken in plaats van tegen je.

Vul je onderbewustzijn daarnaast met overtuigingen, percepties en dus energie die jouw bewust gewenste uitkomst ondersteunen. Zo zend je uit én trek je aan.

Hoe dit werkt, en vooral wat je kunt doen om je leven veel meer zelf te sturen, ontdek je in het ‘Transformeer jezelf’-groepstraject.

Dit zegt Petra K. over het traject:

Ik heb geïnvesteerd in het traject omdat ik meer de diepte in wilde over hoe de wereld werkt en hoe mijn gedachten en gedraging hier van invloed op zijn.

Ik hou van feitjes en wetenschap, maar ook van spiritualiteit. Door het krijgen van kennis hierover versterkt dit het geloof en besef van de magie van het leven en word ik me steeds bewuster en mijn kracht en aandeel daarin.
De grootste verandering in mezelf is dat ik inzie hoe erg van invloed je gedachten zijn. Het is EERST zijn en dat krijgen/zien in plaats van andersom. Je bent zelf de oorzaak van het gevolg. Ik merk nu ook dat er kracht zit in de overtuiging.

Het meest verrassende aan het traject vind ik dat het veranderen / verandering, in zulke kleine acties en gewoontes zitten. Kleine gewoontes die nieuwe gewoontes worden en die leiden naar waar je bewust voor hebt gekozen. En dus ook dat we geen enorme dingen hoeven te shiften, maar dat die veranderingen kleine gewoontes zijn.

Je overtuigingskracht en je passie vind ik enorm inspirerend! En dat je zelf het levende voorbeeld bent, omdat het voor jou eerst ook anders was. Daardoor voelt het dichtbij en haalbaar en je weet daardoor dat het kan.
En wat heel erg naar voren komt in je filmpjes en in eigenlijk alle content, is dat je merkt dat je echt wilt helpen. Je bent zo enthousiast, en lief, en dit komt terug in wat je doet en hoe je het doet. Again, heel inspirerend!

De herhaling van bepaalde kennis is heel waardevol. Het krijgen van nieuwe informatie is heel fijn, maar de nadruk op informatie die zo belangrijk is, is ook heel fijn.

Bedankt voor het maken en vrijgeven van alle inspirerende teksten, mails, filmpjes – alles wat je gemaakt hebt voor anderen om te helpen om het leven te creëren wat we willen!

‘Transformeer jezelf, transformeer je leven’

Hi, mijn naam is Anja

Jaren geleden had ik ook last van het ‘is dit alles’-gevoel. Ik voelde me onzeker in wat ik hier te doen had en was de balans kwijt.

Ik voelde diep vanbinnen dat er meer was weggelegd. Maar wat dan? Dat ik op social media allemaal mensen voorbij zag komen die hun passie volgde en daarbij helemaal zichzelf leken te zijn, hielp ook niet mee in dat gevoel. 

Waar was dat kleine meisje van vroeger toch gebleven die zo heerlijk kon fantaseren en grote dromen voor later had?

Leef jij jouw droom? Of ben je door de sleur van alledag en invloeden van buitenaf steeds verder van je droom afgeraakt?  Als jij jouw bedrijf helemaal naar jouw wens zou kunnen inrichten, hoe zou jouw bedrijf er dan uitzien? Welke impact zou jij in de wereld hebben? Hoe zou je leven er dan uitzien?

Is het geen tijd om er niet meer over te dromen, maar om het echt te gaan doen? Als ik het kan, kun jij dat ook. Je bent tot zoveel meer in staat dan dat je zelf denkt. Tijd om op te staan. Ik help je graag.

Ben jij er helemaal klaar voor om:

 • te ontdekken welke superkrachten jij hebt en hoe je hiermee je droomleven kunt manifesteren?

 • uit de sleur te komen en die bewuste creator te worden zodat jij je leven van binnen naar buiten kunt gaan transformeren?

 • je trots en vol zelfvertrouwen te voelen omdat je eindelijk krijgt wat jij graag wilt i.p.v. je gefrustreerd te voelen omdat je resultaten uitblijven?

 • het leven van je dromen te gaan leiden?

Wat anderen zeggen:

Shirley de Vaan

Vliegop!Ateliers

Dankzij Anja heb ik mijn eigen keuzes durven maken. Keuzes die ik normaal niet zomaar zou maken. Ik liep zo ontzettend vast in mijn leven, vond mijn baan niet meer leuk en merkte dat ik me steeds vaker afvroeg of dit het nou was. Door gesprekken met Anja voelde ik mijn zelfvertrouwen groeien en ging ik steeds meer in mezelf geloven en de plannen die ik had. Doordat de drempel laag is, durfde ik echt mezelf te zijn bij haar Super fijn. Ook de uitleg die ze geef over kwantumfysica is erg interessant. Op een fijne en duidelijke manier legt ze uit hoe het werkt en hoe alles met elkaar in verbinding staat. Ben onwijs dankbaar dat ik de stap heb genomen om haar me te laten helen bij dit proces in mijn leven. Ze is een topper!

Eveline Broekhuizen

Schrijfcoach

“Voor het traject zocht ik mijn succes vaak buiten mijzelf. Anja heeft mij geleerd dat ik het niet hoef na te jagen, maar dat ik mag leunen in vertrouwen om vanuit die energie klanten aan te trekken. De oefeningen van de modules hielpen om de boeiende informatie over onder andere de kwantumtheorie eigen te maken en toe te passen op mijn bedrijf.  Ook vond het ik fijn om naar aanleiding van de oefeningen te journalen, om zo contact te maken met mijn innerlijke bron van wijsheid.”

Hoe gaaf zou het zijn als:

… je iedere dag de vrijheid voelt om dat werk te mogen doen waar je echt blij van wordt?

… een ultieme vrijheid ervaart in je hoofd en helemaal jezelf kunt zijn?

… er meer geld binnenkomt dan dat je ooit had durven dromen, terwijl je niet eens het idee hebt dat je werkt?

… je minder last had van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

… je vol zelfvertrouwen af gaat op je doel zonder je druk te maken wat een ander van je vindt of van je verwacht?

… je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid?

… je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven?

… het voelt alsof alles mogelijk is, als je maar de juiste acties onderneemt?

… je jouw droombedrijf en daarmee jouw droomleven hebt gemanifesteerd vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN?

Die stip op de horizon, stiekem ben je er al. Met een kleine aanpassing in denken en voelen laat ik je QUANTUMSPRONGEN maken.

Wat gaan we doen:

Module 1

Je ontdek wat kwantumfysica is en diverse wetten op kwantumniveau die voor je kunnen werken.

Module 2

Je gaat aan de slag met je grootste droom. Je ontdekt wat jouw richting is in het leven.

Module 3

In deze module gaan we concreet aan de slag met hetgeen je wilt manifesteren. 

Module 4

Je gaat aan de slag met je identiteit en ontdekt d.m.v leuke opdrachten hoe vast je zit in je patronen.

Module 5

Je gaat je huidige zelf in kaart brengen en je wordt je bewust van alle beperkende verhalen die jij jezelf wijsmaakt.

Module 6

In deze module ga jij jouw ‘nieuwe zelf’ vormgeven en ontdek je welke overtuigingen, gewoonten etc. zij heeft.

Module 7

Je ontdekt hoe jij jouw brein blijvend kunt gaan herprogrammeren zodat je je acties wél volhoudt.

Module 8

Je gaat aan de slag met je brein tot rust te brengen zodat je ook daadwerkelijk meer rust in je hoofd ervaart en inspiratie kunt ontvangen.

Module 9

Je ontdekt de kracht van je gedachten.

Module 10

Je ontdekt diverse manieren hoe jij jouw vibe kunt aanpassen om te krijgen waar jij zo naar verlangt.

Module 11

Je ontdekt hoe jij helemaal in de rol van je nieuwe zelf kunt stappen om jouw droomleven te manifesteren.

Groepstraject ‘Transformeer jezelf’

TRANSFORMEER JEZELF in 14 weken VAN BINNEN NAAR BUITEN NAAR EEN LEVEN MET MEER VRIJHEID EN VOLDOENING

Zeer uitgebreid online groepstraject. 

✔ Toegang tot 27 inspirerende video’s

✔ Toegang tot alle werkboeken

✔ Extra ondersteunende tools zoals een visualisatie, meditatie, hypnose-audio’s, een ‘boost je dag’-document, ‘to manifest’-document, ‘doelenoverzicht, ‘alter ego’-document en mijn e-handleiding ‘Hoe vind ik mijn missie?’

✔ Motiverende e-mails om je in focus en flow te houden

✔ Een besloten Facebookgroep waarin je me iedere week al je vragen mag stellen

✔ Een gezamenlijke kick-off sessie om kennis te maken en intenties te delen

✔ Twee 1-op-1 coachsessies van 1 uur (via zoom) met mij zodat we helemaal in kunnen gaan op jouw situatie

✔ Jouw persoonlijke uitgewerkte Human Design document

✔ Diverse masterclasses van inspirerende ondernemers (Hypnose, Human Design, ademwerk)

✔ Een gezamenlijke laatste sessie via zoom op een leuke en krachtige manier. Vorige deelnemers spreken er nu nog over

Investering bedraagt:

€ 997,- (ex BTW)

Voor deze pilotronde maar slechts:

797,- (ex BTW)*

 • Start 14 februari
 • Maximaal 10 deelnemers
* Geen ondernemer, wel interesse? Neem dan even contact met me op.

Wanneer is dit traject een MUST voor jou?

 • Je bent ondernemer en je wilt alleen het allerbeste.
 • Je droomt groot en wilt echt grote sprongen maken.
 • Je bent klaar met het ‘is dit het nu?’-gevoel.
 • Je wilt het ALLERBESTE uit jezelf en uit je bedrijf halen.
 • Je wilt voor de volle 100% zelf kunnen bepalen hoe jij je leven richting geeft.
 • Persoonlijke groei belangrijk voor jou is.
 • Je wilt leren hoe je creëert met behulp van de kwantumfysica.
 • Je wilt voor jezelf een leven in OVERVLOED en RIJKDOM creëren. 
 • Je durft uit je comfortzone te gaan en ziet in dat investeren in je persoonlijke groei (en niet alleen in geld) essentieel is.
 • Moeiteloos wilt ondernemen vanuit ZIJN in plaats van vanuit DOEN.

Een groot en succesvol bedrijf vergt namelijk een GROTERE EN SUCCESVOLLERE versie van jou.

Wanneer wil je vooral niet met het traject beginnen?

 • Als je niet binnen 4 maanden een wezenlijke verandering van je leven wilt doormaken.
 • Wanneer je niet aan gaat op woorden als alignment, wet van aantrekking, en kwantumfysica.
 • Als je denkt dat jouw lot al vast ligt en je maar gewoon hebt te dragen wat dat voor je in petto heeft.
 • Wanneer je niet vanuit je diepe binnenste voelt dat er meer voor jou is weggelegd dan er nu uitkomt
 • Als je klankschalen, tarotkaarten en wierrooklucht verwacht tijdens de video’s/sessies (tenzij je deze zelf inzet)
 • Als je een coach zoekt die je helpt bij je ideale klant, marketingstrategie, omzetdoelen en salestechnieken.
 • Wanneer je eigenlijk wel oké bent met je leven zoals het er nu uitziet.

Is het geen tijd dat je het leven gaat leiden dat je écht wilt? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. 
Investeer in jezelf en het bereiken van jouw bestemming.

“What you think, you create

What you feel, you attract

What you imagine, you become”

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een online groepstraject aangevuld met 1-op-1 sessies. Het traject bestaat uit 11 modules ondersteunt door uitgebreide video’s. Je vindt er daarnaast ook werkboeken, extra ondersteunende video’s, meditatie, hypnoses, een visualisatie en boekentips. 

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT?

Het traject neemt ongeveer 4 maanden in beslag. Per module is de tijdsinvestering verschillend. Sommige modules hebben meerdere video’s. De video’s variëren in duur tussen de 5 tot 22 minuten. Ook de tijdsinvestering voor de opdrachten wisselt.
Daarbij wil ik graag dat jij grote stappen gaat zetten en een klantmagneet wordt. Daar horen ook inzichtgevende en transformerende opdrachten bij. Het is aan jou of je dat doet en hoeveel tijd je daarvoor neemt. 

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Voor de ondernemende bewuste vrouw (of man) die klaar is met het getrut en een intens verlangen heeft om te gaan knallen met haar bedrijf en impact te maken op het leven van vele anderen. Voor de ondernemende bewuste vrouw die moeiteloos en vanuit flow wil ondernemen en zo voor zichzelf een fijn en gelukkig leven creëert.


Whether you think you can, or you think you can’t…you’re right.

Henry Ford

Het feit dat je deze pagina tot beneden toe hebt gelezen, betekent dat het met je resoneert en het dus iets voor je is. Je gevoel is je geleidesysteem. Het is het verhaal in je hoofd (niet het juiste moment, te duur, te goedkoop, ik weet het allemaal wel, geen tijd, etc.) wat jou weerhoudt uit je comfortzone te gaan en te groeien. Zeg ja tegen jezelf,  jij bent het toch waard om je droomleven te leven.

Hoe meer websites je bezoekt, hoe meer je zult realiseren dat je bij mij moet zijn omdat ik net die andere invalshoek heb, die jij nodig hebt.

Ik ben ervan overtuigd dat jij grote stappen gaat zetten ‘tijdens en na mijn traject, maar de keuze is aan jou. Vragen? Laat het me gerust weten.