Mini training: Hoe je met je energie een succesvol bedrijf neerzet

Van identiteit naar realiteit

Jij bent ondernemer geworden omdat jij grote dromen had, maar in de praktijk valt het eigenlijk tegen.

Het loopt niet zoals je had gehoopt, terwijl je voor je gevoel alles ‘volgens het boekje’ doet.

Vervolgens zie je op social media allemaal krachtige creators voorbij komen die door hun bedrijf een leven vol vrijheid, plezier en overvloed leven en, ook al wil je het niet, ben je eigenlijk een beetje jaloers.

Als zij dit kunnen, kun jij dat ook. Ergens weet je dat ook wel, maar op de een of andere manier lukt het je niet.

Je hebt een moodboard gemaakt, je mediteert, je visualiseert en nog wat andere dingen, maar op de een of andere reden shift er weinig tot niets in jouw realiteit.

Maar toch blijf je diep vanbinnen dat gevoel houden dat er meer voor je is weggelegd, waardoor je toch blijf zoeken naar een andere of betere manier.

En toen kwam je bij deze mini training terecht…niet zonder reden. Ik geloof niet in toeval en jij na deze mini training ook niet meer.

Voel jij dat er veel meer in jou en je bedrijf zit?

Meer vrijheid, meer tijd voor je gezin, meer geld, Een grotere impact op de wereld en vooral meer rust in je hoofd.

Investering maar slechts € 33,- 

Is het iets voor jou? Wel als jij je in één of meer punten herkent:

 • Je hebt het idee dat anderen super makkelijk succes behalen, maar dat het bij jou allemaal niet zo snel gaat als dat je zou willen. Waarom lukt het anderen wel en jou niet?

 • Je denkt regelmatig: ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘wie zit er nu op mij te wachten?’ Met die belemmerende gedachten heb je het helemaal gehad en je bent toe aan verandering!

 • Je hebt al vaker gedacht ‘en nu ga ik het helemaal anders doen!’, maar toch heb je de stap niet gezet en kan je er niet de vinger op leggen wat je nou eigenlijk tegenhoudt.

 • Je bent voor je gevoel al jaren aan het ploeteren en wil nu eindelijk dat het eens gemakkelijk en als vanzelf gaat. 

Wat nu als…

…  je met een shift in je denken en doen wel een succesvol bedrijf neer kunt zetten?

… je dromen doelen worden en je die droom wél kunt leven?

… jij met die droom meer inkomen kunt genereren dan dat je nu doet zonder meer of harder te werken?

… jij daardoor weer kan genieten van het ondernemerschap (en je gezin)?

… er dan meer ruimte is voor jouw creativiteit en je iedere dag weer geprikkeld wordt om het beste uit jezelf te halen?

… dat zorgt voor meer balans, een gevoel van vrijheid en veel meer rust in je hoofd?

En geloof me, als ik het kan, kan jij het ook. Jij bent zoveel meer dan dat je denkt. Nu is het tijd om deze superkrachten in te gaan zetten.

Wat ga je leren?

 • wat kwantumfysica nu precies is en waarom iedereen hier meer van zou moeten weten.

 • vier van de wetten die er op dit niveau van toepassing zijn en hoe deze in je bedrijf in te zetten. Bijvoorbeeld Wet van de Aantrekkingskracht.

 • vanuit welk verouderd denkkader je denkt en wat je anders zou mogen doen, zodat klanten jou vinden in plaats van andersom.

 • hoe je deze kennis kunt inzetten om een succesvol bedrijf neer te zetten.

 • hoe jij de identiteit aanneemt van een succesvolle ondernemer.

 • nog veel meer, maar dat verklap ik nog niet.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een online video (ook in mp3-bestand) van 45 minuten die je (onbeperkt) op elk moment kunt volgen. Je krijgt ook een ‘boost je dag’-document, zodat je iedere dag jezelf kunt afstemmen op succes. Tot slot krijg je een maand lang geregeld inspirerende e-mails om je in de juiste energie te houden.  

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Voor de ondernemende bewuste vrouw (of man) die voelt dat er meer uit zichzelf en haar bedrijf te halen valt en daar nu eindelijk eens écht mee aan de slag wil gaan, zodat ze moeitelozer klanten aantrekt.

INVESTERING MINI TRAINING?

De investering voor deze online mini training is € 33 inclusief BTW. De BTW is aftrekbaar als ondernemer.

Hi, ik ben Anja

Jaren geleden had ik het gevoel vast te zitten. Vast in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf en daar was ik behoorlijk klaar mee.

Ik was moe van al dat harde werken om mijn dromen na te jagen en vroeg mezelf af of dat niet makkelijker kon.

Dat ‘is dit alles’-gevoel wilde ik eindelijk eens voor eens en altijd achter me laten, want ik raakte alleen maar gefrustreerd als de resultaten weer eens achterbleven.

Daarnaast was ik er ook vooral klaar mee me continu af te vragen of ik het allemaal wel goed deed en keek bij, in mijn ogen, succesvolle concullega’s of ik niet iets ‘miste’.

Ik geloofde inmiddels niet meer zo in al die ‘positief denken’-goeroes. Ik heb zeker affiniteit met spiritualiteit, maar ik merkte dat de wetenschap me meer trok.

Via een podcast ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met de kwantumfysica en tot op de dag van vandaag houd ik me er iedere dag mee bezig. Sindsdien is er zoveel in positieve zin veranderd. En als ik dat kan, kan jij dat ook.

Dit is wat ik hier te doen heb. Jou helpen met je persoonlijke groei en bewustwording. Het manifestatieproces in ‘Jip en Janneke’-taal uitleggen, zodat jij moeiteloos en vanuit flow je werk kunt doen. Een leven vol vrijheid en rust in je hoofd is zoveel dichterbij dan dat je denkt. Jij bent zelf de creator en ik leer je hoe.

 

Ben jij er helemaal klaar voor om:

 • te ontdekken hoe jij jouw energie kunt inzetten om een succesvol bedrijf neer te zetten
 • uit de sleur te komen en die bewuste creator te worden zodat jij je leven van binnen naar buiten kunt gaan transformeren en vanuit die staat van zijn moeitelozer klanten aantrekt?
 • trots en vol zelfvertrouwen te voelen omdat je eindelijk krijgt wat jij graag wilt i.p.v. je gefrustreerd te voelen omdat je resultaten uitblijven?