Vraag hier aan!

Gratis masterclass ‘Ondernemen met de kwantumfysica’

Ontdek de drie stappen naar succesvol ondernemen.

Vraag aan!

* indicates required

Ben je klaar met al dat harde werken en vraag jij je af hoe het makkelijker kan?

In deze masterclass ontdek je de drie stappen naar succesvol ondernemen, zodat jij een bedrijf manifesteert op jouw voorwaarden…

…en zo meer kunt gaan genieten vanuit flow in plaats van forceren.

5/5


Herkenbaar?

succesvol ondernemen
5/5

Hoe gaaf zou het zijn als...

Hi, ik ben Anja 

Ongeveer 15 jaar geleden ben ik afgestudeerd als wetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt als HR-adviseur ben ik in 2016 begonnen met mijn eerste bedrijf Talentenbureau Vitamine T.

Al had ik nog zo gezocht naar oorzaken buiten mezelf; er was maar 1 obstakel dat mij tegenhield in mijn groei en dat was ik zelf. Daarom heb ik alle pijlen gericht op mijn persoonlijke groei; je bedrijf kan namelijk nooit groter worden dat jij als persoon bent. En ik kwam tot de conclusie dat ik mezelf maar erg klein vond. Ik kwam op het pad van de kwantumfysica terecht.

Zelf zie ik het als mijn missie om dit proces van groei en transformatie te doorlopen, en dit met anderen te delen. Ik ben er, door me te verdiepen in de kwantumfysica (quantum), achtergekomen dat de wereld ander is dan dat ik altijd dacht. Nu ik dit weet kan in mijn leven veel meer sturen. Dit gun ik iedereen. 

Ik ben er van overtuigd dat iedereen in staat is zijn of haar eigen realiteit vorm te geven. Op manieren waar je je nu misschien nog niet van bewust bent. Het leven is net een boek; het duurde alleen even voor ik inzag dat ik zelf de schrijver ben.

Ik ben hard op weg om van mijn leven een bestseller te maken. Ik voel me vrij, gelukkig en intens dankbaar voor het leven dat ik leid.

Hoe ik dat heb gedaan, hoor je ook in de masterclass.