Manifesteren met je vibratie

vibratie

Herken je dat, dat je ergens binnenkomt en er hangt een fijn gezellige sfeer? Nog voordat je iets hebt gezegd, of nog voordat iemand iets tegen jou heeft gezegd, merk je de energie in de ruimte. Het is er fijn en ontspannen en dat zorgt ervoor dat jij je ook zo voelt. Er hangt een fijne vibe, ofwel vibratie. Dat is energie in beweging.

Je bent ongetwijfeld ook wel eens een ruimte ingelopen waar juist geen fijne sfeer hing. Je had meteen het gevoel dat er ‘iets’ aan de hand was, zoals een ruzie die er net was geweest voordat jij binnenkwam. Het liefst zou je dan ook weer willen gaan. Dat is ook energie in beweging.

Je hebt me ongetwijfeld vaker horen zeggen dat alles energie is. Jij dus ook en je zendt energie uit.
Hieronder zie je de Hertz scale energy vibrations en deze geeft de frequentie weer van de emoties die we uitzenden.
Zie het als een signaal dat je uitzendt.

Je gedachten zijn elektrisch geladen en je gevoelens magnetisch en dit zorgt dat je een bepaald elektromagnetisch veld om je heen hebt hangen waarmee jij informatie uitwisselt met het kwantumveld.

Jij ziet wat matcht bij jouw vibratie

Jij ziet in het kwantumveld wat op jouw frequentie zit en dus matcht met jouw signaal. Dit is een proces wat in je brein gebeurt.

Vergelijk het met een radiozender. Als jij de frequentie opzoekt van radio 538, ontvang jij radio 538 en geen 3fm. 3 Fm is er wel, maar niet in jouw ‘realiteit’ want daar heb jij jouw radio niet op afgestemd. Wil jij liever 3fm ontvangen, dien je dus de frequentie van je radio aan te passen.

Het is jouw taak als het ware om zoveel mogelijk in ’love or above’ te leven, dus in een staat van liefde, plezier, dankbaarheid en in harmonie want dan ‘ontvang’ je de frequenties die daar weer mee matchen.

Je hebt altijd gevoelens. Zie dit als het ware als een soort bio mechanisme wat jouw laat voelen in welke vibratie je zit. Merk je dat je boos of angstig bent, dan zit je in een low-vibe. Probeer dan ook altijd om dit om te buigen naar een high-vibe waarin je mensen, situaties en kansen aantrekt die matchen bij jouw gevoel. Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat je te allen tijden in de high-vibe moet zitten. Er is geen licht zonder donker. Het hoort er nu eenmaal bij. Maar er is een verschil tussen een baaldag en een baalmaand.

Tips voor een hogere vibratie

Een aantal tips voor je om in deze hoge vibratie te komen.

#1
Leer meer over hoe het op kwantumniveau werkt en hoe jij met jouw vibratie effect hebt op jouw realiteit. Je gevoelens zenden een frequentie uit, hoe hoger je frequentie, hoe makkelijker je manifesteert. Wat je uitzendt, ga je in je realiteit terugzien.
Hoe kun je je vibratie verhogen:
* lachen
* dansen
* fijne muziek
* de natuur in
* mediteren
* verbind je met high-vibe mensen
* etc

#2
Werk met intenties. Zie het als een GPS. Als jij geen eindbestemming intoetst, weet je ook niet welke wegen je moet nemen om op je bestemming aan te komen. Maar…net als bij het ingeven van een eindbestemming, moet je ook een vertrekpunt hebben. Je kunt nog geen quantumjump maken van je vertrekpunt naar meteen je eindpunt. Er ligt een route tussen die je mag afleggen. Net als met de hertz frequenty scale. Je kunt niet meteen van schaamte naar verlichting. De sprong is te groot, maar het lukt wel met tussenstops.

#3
Achterhaal je grootste verlangen
Als er geen beperkingen waren en je alles kon doen, hebben, creëren, zijn wat je wilde, wat zou je dan doen? Hoe zou jij je dan voelen?
– ‘Wat zijn jouw grote dromen?’
– ‘Wat zou je doen als alles mogelijk zou zijn?’
– ‘Wat is je verlangen als je wist dat je niet zou kunnen falen?’

Weet dat als jij het kunt bedenken, het als een potentie in het kwantumveld aanwezig is. Alles is namelijk aanwezig en jij hebt deze verlangens niet voor niets. Keep your eyes on the price.
Shift je energie, shift je focus, shift je vibratie en wordt een match met wat je grootste verlangen is.

Jij bent tot zoveel meer in staat dan dat je denkt.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je beter begrijpen hoe het werkt met energie, frequenties en vibraties? Vraag dan ook zeker mijn gratis masterclass ‘manifesteren met de kwantumfysica’ aan.

frequentie, kwantumfysica, kwantumveld, vibratie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.