1-op-1 traject 'Leven vanuit zijn'


In plaats van lekker te slapen, lig jij tegenwoordig steeds vaker te piekeren in je bed. De gedachten 'is dit nu alles?' en 'wat wil ik nu echt?' zijn steeds vaker aanwezig. Je mist betekenis en voldoening. 

Je ziet er tegenop om naar je werk te gaan. Niet omdat je werk zo verschrikkelijk is of omdat je geen leuke collega’s hebt, maar omdat je het gevoel hebt dat er meer voor je is weggelegd. Misschien zelfs wel in de vorm van een eigen bedrijf, maar dat durf je nog niet hardop uit te spreken.

Je haalt geen voldoening meer uit je werk.

Zodra je er rationeel over na gaat denken kom je tot de conclusie dat je niet zo moet zeuren, want zo slecht is het eigenlijk niet. En zo hobbel je maar weer door… tot het volgende baalmoment. Je wilt wel iets anders, eigenlijk toch wel heel graag voor jezelf beginnen (maar waarin dan?), maar in actie komen doe je niet.

Je twijfelt ook heel erg of je een coach in zal schakelen, want je vraagt je af of hier nu echt uit gaat komen wat voor jou is weggelegd. Dus twijfels, twijfels en nog eens twijfels.

Dit is niet het leven zoals je dat voor je had gezien. Die stip aan de horizon lijkt ineens heel ver weg.

Ben jij klaar om te leren wat jij nodig hebt om MOEITELOOS te werken, zodat jij dat leven vol voldoening kunt gaan leven?

Mocht je nu wel weten wat je wilt, of dit nu zelfstandig ondernemerschap is of een bepaalde functie in loondienst die je voor ogen hebt, kijk dan zeker even bij mijn andere coachingstraject. Hier kan ik je helpen deze dromen waar te maken.

Herken je dit?

 • Je bent in je huidige baan gerold, maar weet niet goed of dit nog wel écht bij je past.
 • Je hebt last van het 'is dit alles'-gevoel.
 • Je voelt aan alles dat je tot veel meer in staat bent dan dat je nu laat zien. 
 • Je voelt dat je werkomgeving je beperkt in je mogelijkheden.
 • Je wilt een functie met meer betekenis, meer voldoening. Je wilt meer impact maken, maar je weet niet goed waarmee precies.
 • Je denkt er steeds vaker over na om misschien wel voor jezelf te beginnen.
 • Je vertelt jezelf verhalen in de categorie "dat gaat toch nooit lukken", "wie zit er nou op mij te wachten"en "ik heb het niet in me", 'ik ben geen ondernemer". 
 • Je voelt je onzeker; waarom lukt het bij anderen wel en bij jou niet? Daardoor ga je steeds meer aan jezelf twijfelen.
Diep van binnen voel je dat er veel meer voor je is weggelegd; jij voelt dat je tot meer in staat bent dan dat er nu uit komt.
 
Tot nu. Nu ben je er klaar mee! Het is nu echt tijd voor actie. Tijd om in actie te komen en jouw DROOMLEVEN daadwerkelijk te leven.

Hoe gaaf zou het zijn als...


...  jij weet waarom jij hier bent en hoe jij, met jouw unieke 'zijn', voor een ander van betekenis bent.

...je ’s avonds thuiskomt met een voldaan gevoel? Als je je droom leeft, en het sprankelt als je denkt aan de stappen die je nog zou kunnen zetten om het nog mooier te maken? 

... je minder last had van die stemmen in je hoofd die zeggen dat je het toch niet kunt, of dat je niet goed genoeg bent? 

... je iedere ochtend dat gevoel van rust, geluk en vrijheid ervaart. Niet alleen in tijd, maar ook vooral in je hoofd. Dit is de reden dat je waarvoor jij hier bent.

... je meer dan eens gewoon een traantje wegpinkt van geluk en dankbaarheid.

... je nu eens echt boven jezelf uit gaat stijgen en dat betekenisvolle leven leidt waar je al jaren van droomde maar nooit echt vorm kon geven.

... jij, met wat je het allerliefste doet, het verschil voor anderen kunt maken en daarbij zelf ook nog iedere dag groeit.

Leef jij je droom als:

 • je iedere dag de vrijheid voelt om dat werk te mogen doen waar je echt blij van wordt?

 • een ultieme vrijheid ervaart in je hoofd en helemaal jezelf kunt zijn?

 • er meer geld binnenkomt dan dat je ooit had durven dromen, terwijl je niet eens het idee hebt dat je werkt?

 • je veel meer kunt genieten van het leven omdat je meer innerlijke rust ervaart?

 • sleur een woord is uit een grijs verleden en nu plaats heeft gemaakt voor voldoening?

 • het voelt alsof alles mogelijk is, als je maar de juiste acties onderneemt?

 • je jouw droomleven hebt gecreëerd vanuit ZIJN en niet vanuit DOEN?

Mijn 1-op-1 coachingstraject


Jij wilt meer en je wilt het nu! Het is tijd voor dat leven met meer voldoening.

In dit traject gaan we samen aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag 'Wat wil ik écht?' Wat als alles mogelijk zou zijn?

"Dream big, or go home".

Je komt erachter dat je dromen ineens doelen worden en je voelt ook echt dat je ze gaat halen.

Hoe? We hebben vijf 1-op-1 sessies van een uur (in real life of Skype). Tussen de sessies door krijg je opdrachten ter ondersteuning en voorbereiding.

Je krijgt o.a. een visualisatie en andere handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je jouw stip op de muur in kaart krijgt.

De weg naar een leven vol voldoening, vrijheid en plezier:


Ik weet uit ervaring hoe dit ‘is-dit-alles’-gevoel voelt. Iedereen om je heen lijkt wel zijn ideale baan te hebben gevonden, maar jij niet. Je hoort anderen regelmatig praten over het volgen van je passie en werk maken van je talent. Iedere keer als je dat hoort, vraag jij je af of je wel talenten (of een passie) hebt. En zo ja, hoe kom je er dan achter wat?

Ik heb dit proces inmiddels doorlopen. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik inmiddels een leven vol voldoening, plezier en vrijheid voor mezelf heb gecreëerd. En ik zie nu in wat ik altijd 'fout' heb gedaan waarom ik eerder het antwoord niet vond.

In dit 1-op-1 traject ontdek je:

 • wat jouw grootste droom (euh...doel) is.
 • wat je moet doen (en vooral moet laten) om daar te komen.
 • wat je tot nu toe heeft belemmerd en hoe je dat aanpakt.
 • het belang van afgestemd zijn en hoe je dit doet.
 • hoe jouw onbewuste patronen van invloed zijn op jouw realiteit.
 • hoe je van jouw leven een meesterwerk maakt.

Na dit traject voel jij je krachtiger dan ooit en zie je in dat dat betekenisvolle leven ook voor jou is weggelegd. Jij hebt je stip op de muur en je bent er klaar voor om de juiste stappen te zetten. 

Durf jij de uitdaging aan?

Wanneer is dit traject een MUST voor jou:

 • Je klaar bent met het ‘is dit alles’-gevoel.

 • Je ook niet direct weet wat je dan wél wilt.

 • Je meer balans zoekt in je leven.

 • Je je eigen leven 100% zelf wilt kunnen bepalen.

 • Je misschien wel voor jezelf wilt beginnen.

 • Je op zoek bent naar jezelf.

 • Je wilt leren luisteren naar je hart in plaats van je hoofd.

 

 

'Your crown has been bought and paid for. Put it on your head and wear it.'

- Dr. Maya Angelou

Investering

Is het geen tijd dat je het leven gaat leiden dat je écht wilt? Laat deze kans dan niet voorbij gaan.

Jouw investering voor je droomleven: € 649,-.

Stel jezelf eens de eerlijke vraag: Waar wil ik binnen 6 maanden staan?
Is dat nog steeds op de plaats waar je nu staat of wil je in balans en vol energie zijn? Diep van binnen weet je dat je de investering waard bent. En de zomer(vakantie) is hier het juiste moment voor. Je normale routines worden doorbroken en je hebt meer tijd voor zelfreflectie. Na de zomer begin jij aan de rest van jouw (droom)leven.

Kies jij nu eens voor jezelf? De beste investering die je kunt doen is in jezelf. De keuze is aan jou.

Wat zeggen anderen?


 • Heel inspirerend om te lezen hoe jouw missie en jouw doelen gericht zijn op het geven van inzichten aan een ander m.b.t. al hun (onbewuste) mogelijkheden. Zo positief.

 • De gesprekken met Anja heb ik als zeer fijn ervaren. Ze luistert goed en stemt haar aanpak af op mij als persoon.  Iedereen is uniek en Anja beseft dit. Ze coacht op basis van eigen ervaringen waardoor je veel herkent en begrijpt

 • Tijdens de gesprekken heeft Anja me meerdere inzichten gegeven over hoe je zaken aantrekt en hoe je jezelf kunt herconditioneren. Kracht zit in jezelf alleen moet je deze kunnen vinden/inzetten. Anja helpt je daarbij. Ik zou Anja zeker bij anderen aanbevelen.

 • De heldere en laagdrempelige manier waarop Anja je meeneemt in de werking van o.a. je brein is fascinerend en brengt je verder op het pad dat je wilt bewandelen.

  Whether you think you can, or you think you can't...you're right.

  Henry Ford