Traject ‘Leven vanuit Zijn’


In deze nog uitgebreidere vorm van mijn 1-op-1 coaching gaan we samen intensief aan de slag.

Je krijgt toegang tot mijn online traject waar je 14 weken lang toegang krijgt tot nieuwe video’s die je helpen de creator van jouw leven te worden.


 • “Anja mij ontzettend goed geholpen bij het creëren van mijn ideale leven waardoor ik gerichtere acties kan ondernemen om hier daadwerkelijk naartoe te werken. Voor mij is het een ontzettend waardevol programma geweest en ik raad alle ondernemers dan ook aan om te werken aan hun mindset.”
 • “Er is nog niemand geweest die deze materie, op zo’n fijne en duidelijke manier heeft weten uit te leggen. Ze zou een boek moeten schrijven. Ik denk echt dat haar traject een must is voor iedereen”
 • “De werkboeken zijn heel erg duidelijk en fijn. Je legt alles heel helder uit. Ik merk dat ik het hele fijne oefeningen vind om hiermee bezig te zijn. De e-mails die ik om de dag van haar ontving, hielden me echt in de actiemodus. Dankjewel voor je fijne tips (en eye-openers).”
 • “Anja is een fantastische coach en zorgt ervoor dat je blijft doorzetten onder andere door alle motiverende mails.”

Mijn traject


Jij wilt meer en je wilt het nu!

In 14 weken tijd gaan we samen aan de slag om jouw mooiste leven in kaart te brengen en een actieplan opstellen om daar te komen. We beginnen met jouw nieuwe stip op de horizon…jouw grootste droom. Wat als alles mogelijk zou zijn? Wat wil je echt?

“Dream big, or go home”.

Je gaat leren hoe je met behulp van de kwantumfysica creëert (wat je in alle vlakken van je leven in kunt zetten). Je gaat leren te ondernemen vanuit ZIJN in plaats van vanuit DOEN.

Je komt erachter dat je dromen ineens doelen worden en je voelt ook echt dat je ze gaat halen.

Hoe? Je krijgt bijna wekelijks een video’s met een thema uit het creatieproces en uitgebreide werkboeken waarin ik mijn kennis en inzichten deel.

We hebben 7 online 1-op-1 sessies van 1 uur. Tussen de sessies door hebben we ook contact.

Je krijgt o.a. een geleide meditatie, een visualisatie en andere handige hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je jouw droomleven kunt gaan leven. Je krijg ook bijna om de dag een motiverende e-mail om je in de actiemodus te houden. 

Je krijgt onbeperkt toegang tot al mijn aanvullende online trainingen.

Onderwerpen die we behandelen:

Sessie 1: wat jouw allergrootste droom is.

Sessie 2: wat kwantumfysica inhoudt en hoe je dat effectief inzet.

Sessie 3: welke gedachten en gedragingen jou tegenhouden in je groei.

Sessie 4: hoe jouw persoonlijkheid is ontstaan en wat het effect hiervan is op jouw realiteit.

Sessie 5: wie je moet zijn om te krijgen wat je wilt.

Sessie 6: herprogrammeren van je brein om je dromen te halen.

Sessie 7: concrete tips en tools om het te integreren in je dagelijks leven en het ook daadwerkelijk vol te houden.

€ 1.444,- 


 • “Als ondernemer had ik dagelijks last van gedachten zoals: Kan ik dit wel? Wie zit er op mij te wachten? Wie denk ik dat ik ben om anderen iets te leren? Ben ik er wel klaar voor? Door bij Anja het 1- op- 1 traject te volgen heb ik geleerd om met deze gedachten om te gaan.”
 • “De eerste maand van het traject, had ik meteen mijn hoogste omzet ooit. Het ene inzicht na het andere.”
 • “Ik heb geleerd hoe belangrijk een juiste mindset is. Door grip te krijgen op mijn gedachten en me voor te stellen hoe ik mijn ideale leven wil leven is het me gelukt om dit stemmetje in mijn hoofd los te laten. Hierdoor begin ik mijn dag veel positiever en krijg ik meer voor elkaar. Ik heb duidelijk waarom ik bepaalde dingen doe en kan gerichtere keuzes maken, omdat ik weet waar ik naartoe wil werken.”
 • “De werkboeken zijn heel erg duidelijk en fijn. Anja legt alles heel helder uit. Ik merk dat ik het hele fijne oefeningen vind om hiermee bezig te zijn. De e-mails die ik om de dag van haar ontving, hielden me echt in de actiemodus. Dankjewel voor je fijne tips (en eye-openers).”
 • “Anja is een hele fijne coach die ervoor zorgt dat je gemotiveerd blijft om de aanpassingen in je leven daadwerkelijk te blijven volhouden. Door de motiverende e-mails blijf je hier bewust mee bezig. Ze weet precies welke valkuilen er bij komen kijken en weet hier op het juiste moment op in te spelen. De werkboeken vol met tips en opdrachten zijn hierbij ontzettend waardevol.”
 • “Het verhaal van de visualisatie is echt mega mooi. Alsof ik naar een sprookje luister van vroeger. Echt gaaf. Ze heeft zo’n fijne stem om naar te luisteren, ik vond het echt heel fijn!”
 • ” Dit traject is een aanrader voor elke ondernemer die wel eens twijfelt aan zichzelf”

Whether you think you can, or you think you can’t…you’re right.

Henry Ford