Hoe ontdek ik mijn purpose?

purpose

Het einde van het jaar nadert en veel mensen maken plannen voor 2022. Misschien jij ook wel.
Een van de vragen die daar vaak bij komt kijken is ‘wat wil ik nu echt?’ en ‘Hoe ontdek ik mijn purpose?’Je pakt pen en papier en je gaat vervolgens bedenken wat hetgeen is dat jij graag wilt.

Maar wat nu als je dat helemaal niet hoeft te doen?

Wat als jij helemaal niet op zoek hoeft naar wat je écht wilt?

Wat nu als jij jouw hele leven onbewust al bestellingen in het universum hebt geslingerd?

Door al jouw ervaringen uit het verleden weet je wat je wel wilt en weet je wat je niet wilt. Dit alles ligt opgeslagen in een soort van portaal, de Vortex zoals Abraham Hicks het noemt. Het wacht op jou totdat je weerstandvrij bent zodat het moeiteloos door jou heen kan stromen.

Er is dus iets wat door jou heen wil stromen. Dat wat jij zoekt, zoekt jou. Iets dat matcht bij al die bestellingen die je onbewust je hele leven al hebt geplaatst. Echter, er is dus een probleem. En dat probleem ben jij zelf.

Het verhaal dat jij jezelf vertelt

Jij hebt door al jouw recepties en overtuigingen jezelf een bepaald verhaal verteld, waar je ook nog eens in bent gaan geloven. Een verhaal dat iets niet kan, dat iets niet goed genoeg is, dat jij niet goed genoeg bent, dat dit niet voor jou is weggelegd, et cetera.

Als we iets willen in onze 3D wereld moeten we van A naar B en daar moet je voor werken voor je gevoel. Maar wat nu als dat niet zo hoeft te zijn? Wat als jouw doel in het leven is om vrij te worden van die weerstand en te leren leven vanuit zijn en daarmee een soort van kanaal worden. Zodat door jou heen mag gaan stromen wat door jou heen wil stromen, datgeen wat jij (nu nog onbewust) heel graag wilt.

Het feit dat je er hard naar op zoek gaat, is een van de redenen waarom je het nog niet hebt gevonden. Want je ziet in je realiteit terug wat je gelooft en als jij gelooft dat jij je purpose/missie/richting nog niet hebt gevonden, spiegelt jouw wereld dit ook aan je terug. Je ‘zie je wel’-momentjes. Jij zit jezelf in de weg. Het enige wat jij hoeft te doen is te leven vanuit zijn en je gedachten onder controle krijgen. Zorg ervoor dat jij je zo fijn mogelijk voelt zodat je afgestemd bent op de frequentie die jij wilt.

Hoe ontdek ik mijn purpose?

Je leven ‘on purpose’ leven betekent naar mijn idee dan ook dat je doet waar je blij van wordt en dat hoeft niet per se altijd werk te zijn.
Wanneer jij echt on purpose leeft, komen de mensen, middelen en kansen die je nodig hebt om verder te komen gewoon op je pad. Want hoe beter jij wordt, hoe beter jij anderen weer kunt helpen.

Hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe beter jij ook anderen kunt helpen. Ga naar die sauna, koop die nieuwe kleren, volg die training, ga dat weekendje weg…….als jij voelt dat je dat nodig hebt, volg je gevoel dan want dat zorgt ervoor dat jij beter in je vel zit, waardoor jij hoger vibreert, waardoor jij dus een mooiere wereld maakt voor zowel jezelf als anderen.

Jouw unieke frequentie

Kwantum technisch gezien is alles energie en heeft dus een frequentie. De Wet van de Resonantie zegt dat gelijke frequenties elkaar op zoeken. Jij hebt ook een unieke frequentie. Die unieke frequentie vind je overigens niet door je te blijven vergelijken met anderen en te doen wat anderen doen.
Bij jouw unieke frequentie hoort ook een uniek doel waarom je hier bent. Daarom is de quote ‘dat wat jij zoekt, zoekt jou’ ook juist. Het universum zoekt jou om doorheen te stromen.

Vraag je ook eens af vanuit waar jij gedachten ontvangt? Waarom krijg jij bepaalde inzichten, ideeën en ingevingen, die ik niet heb en vice versa. Vraag je eens af waar deze vandaan komen. Die bedenk jij niet zelf, maar worden als het ware aan je gegeven. Maar jij moet wel openstaan om ze te ontvangen.

Conditioneringen

Toen jij werd geboren had jij jouw unieke frequentie nog en leefde jij puur op je gevoel. Je voelde bijvoorbeeld wanneer je honger of slaap had. Rond een jaar of 8 heb je, als gevolg van alle conditioneringen, een bepaald zelfbeeld ontwikkeld en ben je door een bepaalde bril naar de wereld gaan kijken. Naarmate je opgroeit wordt de lens van de bril telkens anders, maar zelden meer vanuit jouw unieke frequentie.

Als de dingen die je doet moeite kosten en voelen als echt werk, dan leef jij niet de expressie van jouw meest authentieke zelf. Als jij in jouw unieke frequentie leeft, herinner jij je weer dat je een kanaal bent en dat er dingen door je heen gaan stromen…moeiteloos.

Wat jij mag doen om weer naar jouw unieke frequentie te komen is je ontdoen van alle laagjes. Je ont-wikkelen terug naar de kern. Dus wil je een antwoord op de vraag ‘Hoe ontdek ik mijn purpose?’ is dat waar je mee mag gaan starten.

Hoe?

In mijn e-handleiding ‘Hoe vind ik mijn missie?’ ontdek je vier krachtige manieren om je missie in het leven te ontdekken. Daarbij vind je in deze e-handleiding ook een krachtige visualisatie + meditatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.