Herken je dit?

In plaats van lekker te slapen, lig jij tegenwoordig steeds vaker te piekeren in je bed.

Je ziet er tegenop om naar je werk te gaan. Niet omdat je werk zo verschrikkelijk is of omdat je geen leuke collega’s hebt, maar omdat je het gevoel hebt dat er meer voor je is weggelegd. Zodra je er rationeel over na gaat denken kom je tot de conclusie dat je niet zo moet zeuren, want zo slecht is het eigenlijk niet. En zo hobbel je maar weer door… tot het volgende baalmoment. Je wilt wel iets anders, eigenlijk misschien wel voor jezelf beginnen, maar in actie komen doe je niet.

Je twijfelt ook heel erg of je een coach in zal schakelen, want je vraagt je af of hier nu echt uit gaat komen wat voor jou is weggelegd. Dus twijfels, twijfels en nog eens twijfels.

Mocht je nu wel weten wat je wilt, of dit nu zelfstandig ondernemerschap is of een bepaalde functie in loondienst die je voor ogen hebt, kijk dan zeker even bij mijn andere coachingstraject. Hier kan ik je helpen deze dromen waar te maken.

Het kan ook anders. Wat als je nu:

 • Iedere dag wakker wordt met zin om aan de dag te beginnen.
 • Je iedere ochtend weer zingend onder de douche staat en vervolgens fluitend in de auto zit.
 • Vol energie aan het werk gaat en (net zo belangrijk) weer vol energie thuiskomt.
 • Echt voldoening uit je werk haalt.
 • Het idee hebt dat je echt het verschil kunt maken voor andere mensen.
 • Weer meer plezier in je leven hebt.
 • Je weer beter in je vel zit.

Ben jij klaar voor een toekomst waarin jij je gelukkig, energiek en vol zelfvertrouwen voelt?

De weg ernaartoe

Ik kan je helpen… Je kunt namelijk pas weten wat je wilt, als je weet wie je bent. O ja, en ben je iemand die heel veel leuk vindt? Wie zegt dat er één richting uit moet komen. Bestaat de functie niet, dan creëer je hem toch zelf. Heb ik ook gedaan.

Waarom dit online programma bij mij? Ik weet uit ervaring hoe dit ‘is-dit-alles’-gevoel voelt. Iedereen om je heen lijkt wel zijn ideale baan te hebben gevonden, maar jij niet. Je hoort anderen regelmatig praten over het volgen van je passie en werk maken van je talent. Iedere keer als je dat hoort, vraag jij je af of je wel talenten (of een passie) hebt. En zo ja, hoe kom je er dan achter wat? 

In het ‘Inzicht in jezelf’-programma ga je aan de slag om inzicht te krijgen in wie je bent. In hetgeen jou uniek maakt. Je gaat ontdekken wanneer jij vanuit flow werkt.

Na dit traject met mij weet je:

 • Wat jouw talenten en kernkwaliteiten zijn.
 • Waarmee jij het verschil kunt maken.
 • In hoeverre jouw mindset van invloed is op je gedrag.
 • Hoe jij je innerlijke criticus en je belemmerende overtuigingen de baas wordt.
 • Hoe je van jouw leven een meesterwerk maakt.

Na dit traject voel jij je krachtiger dan ooit en zie je in dat je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om het bereiken van je dromen. Je weet welke stappen je moet zetten en hebt tools die je hierbij ondersteunen, zodat je hier iedere dag zelf mee aan de slag kunt.

Durf jij de uitdaging aan?

Wanneer is dit traject een MUST voor jou?

 • Je klaar bent met het ‘is dit alles’-gevoel.
 • Je ook niet direct weet wat je dan wél wilt.
 • Je meer balans zoekt in je leven.
 • Je je eigen leven 100% zelf wilt kunnen bepalen.
 • Je misschien wel voor jezelf wilt beginnen.
 • Je op zoek bent naar jezelf.
 • Je wilt leren luisteren naar je hart in plaats van je hoofd.

 

Investering

De investering voor het online programma bedraagt € 347.

 • Je krijgt hiervoor toegang tot mijn online programma met 9 lessen met heldere uitleg zodat je meteen kunt starten om inzicht te krijgen.
 • Per les een online werkboek dat je digitaal kunt invullen en op je computer op kunt slaan.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Genoemde prijzen zijn de kortingsprijzen die ik voor particulieren hanteer. 

Is het geen tijd dat je het leven gaat leiden dat je écht wilt? Laat deze kans dan niet voorbij gaan. 

Stel jezelf eens de eerlijke vraag: Waar wil ik binnen 6 maanden staan?
Is dat nog steeds op de plaats waar je nu staat of wil je in balans en vol energie zijn? Diep van binnen weet je dat je de investering waard bent. 

Kies jij nu eens voor jezelf? De beste investering die je kunt doen is in jezelf. De keuze is aan jou.

Als er nog vragen zijn, mag je me altijd bellen

Wat zeggen anderen

 • ‘Heel inspirerend om te lezen hoe jouw missie en jouw doelen gericht zijn op het geven van inzichten aan een ander m.b.t. al hun (onbewuste) mogelijkheden. Zo positief.’

 • ‘Ik gebruik dagelijks een aantal tools die je hebt aangereikt en met succes.’

   

 • ‘De opdrachten zijn heel waardevol. Ik ben hier al langere tijd mee bezig dus ik weet hoe het voelt om te ontdekken dat er bepaalde patronen zijn en dat je die kunt doorbreken. Nu weet ik hoe dat moet.’

 •  ‘Een duidelijk programma dat heel veel waarde heeft voor veel mensen.’

 •  ‘Het is een goed (tot handelen aanzettend) programma.’

 • De gesprekken met Anja heb ik als zeer fijn ervaren. Ze luistert goed en stemt haar aanpak af op mij als persoon.  Iedereen is uniek en Anja beseft dit. Ze coacht op basis van eigen ervaringen waardoor je veel herkent en begrijpt.
 • Tijdens de gesprekken heeft Anja me meerdere inzichten gegeven over hoe je zaken aantrekt en hoe je jezelf kunt herconditioneren. Kracht zit in jezelf alleen moet je deze kunnen vinden/inzetten. Anja helpt je daarbij. Ik zou Anja zeker bij anderen aanbevelen.

Meest gestelde vragen

Waarom kom ik bij betaling op een andere website?

Dit is de website van Talentenbureau Vitamine T. Dat is mijn andere bedrijf. Op de website van Vitamine T heb ik een online omgeving waar dit online programma draait.

Hoelang doe ik over een traject?

Dat is per persoon afhankelijk. De trajecten zijn erop ingericht dat iedereen het in zijn of haar eigen tempo kan volgen. De een heeft meer tijd nodig dan de ander. Daarbij komt ook dat niet iedereen even makkelijk zijn gevoel weet te omschrijven.

Gemiddeld genomen kun je verwachten dat je voor iedere les één week nodig hebt. Met de ene les ben je wat eerder klaar en de andere les is wat intensiever. 

Kan ik individuele gesprekken aan het traject toevoegen?

Ja, dat kan zeker. De investering voor een 1-op-1 gesprek is € 100 per uur.

Waarom krijg ik de lessen in delen?

Ik wil jou graag helpen om meer inzicht in jezelf te krijgen. Die doe je er niet ‘gewoon’ maar even bij. Het is een proces van bewustwording en ook van acceptatie. Dit heeft tijd nodig. Door jou meteen toegang te geven tot alle lessen loop ik het gevaar dat je toch alvast alle lessen eerst even gaat bekijken. 

Mijn werkgever wil betalen. Hoe werkt dat?

De prijzen die op de website vermeld staan zijn de prijzen voor particulieren. Voor bedrijven gelden andere prijzen. Neem even contact (013-2113789 of info@anjazerrouk.nl) op zodat ik een juiste factuur kan opmaken.

Wat als ik niet tevreden ben met het programma?

Als je me dit binnen 14 dagen na aankoop van het programma laat weten, kunnen wij samen naar een passende oplossing zoeken.

Hoe zit het met mijn privacy?

Jij hebt toegang tot jouw deel van het online programma. Ik kan niet inzien waar je bent en welke antwoorden je hebt gegeven. Voor meer informatie hoe ik met gegevens omga, verwijs ik je graag naar mijn algemene voorwaarden en privacy