Investering in online training kwantumfysica

Superleuk dat je wilt investeren in mijn online training. Jij gaat zien en ervaren dat je zelf de creator van je leven bent en ik ga je leren hoe je met kennis van de kwantumfysica deze krachtige creator wordt.

Jij hebt het besluit genomen te investeren en dat is de belangrijkste stap. Het Universum reageert hier vervolgens op en je zult zien dat je je investering zo terug hebt ‘verdiend’. Hoe dat werkt leer je in de training.

Vul hieronder je gegevens in en kies een betaalmethode. Vergeet ook niet de voorwaarden aan te vinken. Indien de bestelling is afgerond (en betaald) ontvang je de inloggegevens via een e-mail. Met deze inloggegevens kun je op de website inloggen en heb je toegang tot mijn online programma. Je kunt dan meteen beginnen en je hebt onbeperkt toegang.

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Online training Creëren met behulp van de kwantumfysica  × 1 197.00
Subtotaal 197.00
Tax 41.37
Totaal 238.37
  • Select your bank

Heb je al een account bij Anja Zerrouk, dan dien je ingelogd te zijn om tot aankoop over te gaan.

Mijn rekeningnummer staat op naam van mijn andere bedrijf, Talentenbureau Vitamine T.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, te kunnen inloggen op de online omgeving en het gebruiksgemak van de website te verhogen. Deze en andere doelen worden beschreven in mijn privacybeleid.