Investeren in online training ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’

Superleuk dat je wilt investeren in mijn online training. Jij pakt zelf de regie en neemt de verantwoording over je leven. 

Vul hieronder je gegevens in en kies een betaalmethode. Vergeet ook niet de voorwaarden aan te vinken. Indien de bestelling is afgerond (en betaald) ontvang je de inloggegevens via een e-mail. Met deze inloggegevens kun je op de website inloggen en heb je vanaf april toegang tot mijn online programma.

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Online training Creëren met behulp van de kwantumfysica  × 1 197.00
Subtotaal 197.00
Tax 41.37
Totaal 238.37
  • Select your bank

Heb je al een account bij Anja Zerrouk, dan dien je ingelogd te zijn om tot aankoop over te gaan.

Mijn rekeningnummer staat op naam van mijn andere bedrijf, Talentenbureau Vitamine T.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, te kunnen inloggen op de online omgeving en het gebruiksgemak van de website te verhogen. Deze en andere doelen worden beschreven in mijn privacybeleid.

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven