Investeren in groepstraject

Wat goed dat je wilt investeren in jezelf. Zeg nou zelf, je bent deze investering toch ook waard? Jij durft naar jezelf te kijken en het heft in eigen hand te nemen. En ik ben ervan overtuigd dat je deze investering in no-time hebt terugverdiend.

Vul hieronder je gegevens in en zodra er betaald is, krijg jij je inloggegevens toegestuurd. Op 30 mei beginnen we. Ik heb er zin in!

(Wil je liever in termijnen betalen, mail me dan even via anja@anjazerrouk.nl) 

“Dit traject is een aanrader voor elke ondernemer die wel eens twijfelt aan zichzelf. Door dit traject besef je hoeveel invloed je eigenlijk zelf hebt op je acties en resultaten en ga je hier veel bewuster mee om. Had ik dit maar eerder geweten!”
Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Groepstraject leven vanuit zijn (2021)  × 1 1,111.00
Subtotaal 1,111.00
Tax 233.31
Totaal 1,344.31
  • Select your bank

Heb je al een account bij Anja Zerrouk, dan dien je ingelogd te zijn om tot aankoop over te gaan.

Mijn rekeningnummer staat op naam van mijn andere bedrijf, Talentenbureau Vitamine T.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, te kunnen inloggen op de online omgeving en het gebruiksgemak van de website te verhogen. Deze en andere doelen worden beschreven in mijn privacybeleid.

* Let wel; het rekeningnummer is gekoppeld aan mijn andere bedrijfsnaam Talentenbureau Vitamine T.

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven