human design template

Human Design Werkboek template

€ 15,00

Transformeer Jouw Coaching met Ons Uniek Human Design Werkboek Template

Ben je klaar om je Human Design coaching naar een ongekend niveau te tillen? Dit zorgvuldig ontworpen werkboek template biedt jou de perfecte basis om je eigen, unieke werkboek samen te stellen. Met een elegante en flexibele layout als fundament, staat dit template klaar om gevuld te worden met jouw inzichten, kennis en persoonlijke touch.

Waarom dit werkboek template onmisbaar is voor jou:

  • Flexibiliteit: De basis staat met enkele Engelse titels, maar de inhoud? Die bepaal jij. Dit geeft jou de vrijheid om je werkboek volledig aan te passen aan de behoeften van jouw cliënten.

  • Gebruiksgemak: Met slechts één klik kun je de Engelse titels naar het Nederlands vertalen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen talen.

  • Ruimte voor Creativiteit: De rest van het werkboek is een canvas voor jouw expertise. Vul het met jouw eigen oefeningen, inzichten en vragen. Maak het echt van jou.

  • Professionele Uitstraling: De layout van dit template zorgt ervoor dat je werkboek er strak en professioneel uitziet, wat de waarde voor jouw cliënten verhoogt.

Dit werkboek template is niet zomaar een hulpmiddel. Het is een kans om jezelf te onderscheiden in de wereld van Human Design coaching. Creëer een werkboek dat niet alleen informeert, maar transformeert. Een werkboek dat niet alleen kennis deelt, maar ook inspireert tot persoonlijke groei en zelfontdekking.

Bestel nu en begin direct met het creëren van een werkboek dat jouw coaching naar een hoger niveau tilt. Jouw reis naar transformatie en succes begint hier.

Dit Human Design Werkboek Template bevat:

Onder andere
  • Een aanpasbaar Canva Ebook sjabloon van 30+ pagina’s

  • Een gevarieerd aanbod van paginalay-outs voor verschillende soorten content

  • Gratis toegang tot elegante lettertypen en ontwerpelementen

❗️BELANGRIJK! LEES ZORGVULDIG
➡️ Alle grafische elementen in de sjablonen zijn GRATIS beschikbaar voor Canva-gebruikers, zonder extra kosten. Het Human Design Werkboek template is uitsluitend bedoeld voor gebruik met Canva.com. Het kan niet worden bewerkt in Photoshop, Powerpoint, InDesign of andere software.

➡️ Afbeeldingen/foto’s die aan de sjablonen in de lijstafbeeldingen zijn toegevoegd, zijn alleen voor weergavedoeleinden. 

➡️ De tekst die in de sjabloon wordt gebruikt, is de tijdelijke aanduiding “Lorem Ipsum” (Latijnse) tekst. De feitelijke Human Design-informatie/kennis moet door jou zelf worden toegevoegd uiteraard.
➡️ Dit is een digitaal product dat direct kan worden gedownload (🥳) Er worden geen fysieke items verzonden 

➡️ Alle verkopen zijn definitief en er worden geen restituties verleend vanwege de aard van dit digitale item

➡️ Elke gekochte sjabloon geeft je onbeperkt commercieel gebruik voor het maken van afbeeldingen. EINDproducten MOETEN ALTIJD platgedrukte JPG/PNG/PDF-bestanden of afgedrukte stukken zijn.

❌ Verboden handelingen: het doorverkopen, herdistribueren, in sublicentie geven of weggeven van de sjablonen zoals ze zijn of de link naar de sjablonen in welke vorm dan ook. Het is je niet toegestaan de originele sjabloonbestanden te delen of te verkopen, of deze sjablonen te bewerken om sjablonen te maken die andere mensen kunnen gebruiken.