Human Design Template instagram Gold

Human Design Social Media templates Poorten

€ 11,00

Breng jouw Human Design coaching naar een visueel hoger niveau met onze stijlvolle Instagram-templates voor de verschillende Human Design-poorten. Deze zijn een perfecte basis voor coaches die hun volgers willen inspireren en informeren.

Deze templates komen in drie kleurthema’s (maar zijn qua templates hetzelfde):
* Goud voor een gevoel van luxe, 
* Rood voor een krachtige uitstraling van passie, 
* Zwart/Goud voor tijdloze elegantie.

Ze zijn zorgvuldig ontworpen om de essentie van de Human Design-poorten vast te leggen en zullen jouw boodschap met impact overbrengen. Deze templates zijn gemakkelijk aan te passen; je voegt simpelweg je eigen teksten toe en past ze aan aan jouw unieke huisstijl voor een naadloze integratie met jouw merk.

Deze Human Design InstagramTemplate bevat:

Onder andere

* 4 x Energietypen
* 5 x Centra
* Template voor tips
* Templates voor strategie
* Template gedefinieerd/ongedefinieerd
* Template voor autoriteit
en meer

Human Design Template instagram Gold

Instagram Templates Goud

Hier kun je de goudkleurige variant aanschaffen.

Human Design Instagram Templates Red

Instagram Templates Rood

Hier kun je de roodkleurige variant aanschaffen.

Instagram Templates Zwart/Goud

Hier kun je de zwart/goud kleurige variant aanschaffen.

❗️BELANGRIJK! LEES ZORGVULDIG
➡️ Alle grafische elementen in de sjablonen zijn GRATIS beschikbaar voor Canva-gebruikers, zonder extra kosten. Het Human Design Reading template is uitsluitend bedoeld voor gebruik met Canva.com. Het kan niet worden bewerkt in Photoshop, Powerpoint, InDesign of andere software.

➡️ Afbeeldingen/foto’s die aan de sjablonen in de lijstafbeeldingen zijn toegevoegd, zijn alleen voor weergavedoeleinden. 

➡️ De tekst die in de sjabloon wordt gebruikt, is de tijdelijke aanduiding “Lorem Ipsum” (Latijnse) tekst. De feitelijke Human Design-informatie/kennis moet door jou zelf worden toegevoegd uiteraard.
➡️ Dit is een digitaal product dat direct kan worden gedownload (🥳) Er worden geen fysieke items verzonden 

➡️ Alle verkopen zijn definitief en er worden geen restituties verleend vanwege de aard van dit digitale item

➡️ Elke gekochte sjabloon geeft je onbeperkt commercieel gebruik voor het maken van afbeeldingen. EINDproducten MOETEN ALTIJD platgedrukte JPG/PNG/PDF-bestanden of afgedrukte stukken zijn.

❌ Verboden handelingen: het doorverkopen, herdistribueren, in sublicentie geven of weggeven van de sjablonen zoals ze zijn of de link naar de sjablonen in welke vorm dan ook. Het is je niet toegestaan de originele sjabloonbestanden te delen of te verkopen, of deze sjablonen te bewerken om sjablonen te maken die andere mensen kunnen gebruiken.