Jouw Human Design

Voel je dat er veel meer in je zit dan dat er nu uitkomt? Voel jij je anders dan anderen en soms wat onbegrepen? 

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je de dingen doet zoals je ze doet? En vraag jij jezelf ook wel eens af waarom mensen zo verschillend kunnen reageren in dezelfde situaties?

Onze huidige maatschappij leert ons dat we hard moeten werken voor ons geld, dat het ‘normaal’ is dat je van half 9 tot 5 genoeg energie hebt om te werken en dat jij je het best kunt specialiseren in iets.

Maar… dat is dus helemaal niet waar. Althans voor het overgrote deel van ons.

Wanneer jij jezelf niet kent, kun je ook makkelijker beïnvloed worden door anderen. Je vervalt misschien in pleasegedrag of je laat je leiden door verwachtingen van anderen.

Zodra dit gebeurt is de kans natuurlijk groot dat je dingen doet die niet in lijn zijn met wie je écht bent.

Hoe verder jij van jezelf of een leven dat bij jou past verwijderd raakt hoe meer ‘last’ je hier van kunt krijgen. Zoals bijvoorbeeld het ‘is dit alles’-gevoel of juist een burn-out.

Maar jij bent anders dan alle anderen. Jij bent uniek en ook voor jou is een mooi leven weggelegd. Een leven dat helemaal bij jou past. Bij jouw wensen, verlangens en joy.

We zijn namelijk allemaal geboren met een bepaalde energetische blauwdruk. Deze blauwdruk is als het ware een soort van handleiding waarom jij de dingen doet zoals je ze doet, hoe je energie stroomt, waar je talenten maar ook je valkuilen liggen.

Het geeft je tools en inzichten om je leven zo moeiteloos mogelijk te leven op een manier die helemaal bij jou past. Een tool die je dus ook helpt met het vinden van antwoorden op vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Waarom ben ik hier?’

En niet alleen dat maar het geeft je ook inzicht in waar jij beïnvloedbaar bent door anderen en makkelijk geconditioneerd kunt worden.

Je zult zien dat meer inzicht in je Human Design voelt als thuiskomen bij jezelf.

Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats wordt er een bodygraph bepaald (zie afbeelding). Deze bestaat uit negen centra, 36 kanalen en 64 poorten.

Jouw persoonlijke bodygraph geeft jou o.a. inzicht in:
– tot welke van de vier (vijf) typen jij behoort,
– je eigenschappen en valkuilen, 
– hoe jij het beste keuzes kunt maken.

Hoe meer jij gaat leven volgens jouw design, hoe makkelijker de dingen je afgaan. Ik spreek uit ervaring.

Dit is een absolute aanrader. De human design reading gaf meer inzicht in mijzelf, wie ik mag zijn, waar mijn kracht en valkuilen liggen. Een inzicht voor het leven.

Maike Bosman
Human Design

Hoe ik met Human Design in aanraking kwam

Ik ben drie jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Human Design door een collega-onderneemster. Daarna kwam het zo vaak op mijn pad, dat ik voelde dat ik daar meer mee mocht gaan doen. Ik vond (en vind) het zo magisch en zo interessant. 

Ik herken mezelf ook echt heel erg in mijn profiel. Als moeder zijnde heb ik me ook verdiept in de profielen van o.a. mijn kinderen (ook spot-on) en zie nu in dat ze ook echt een andere benadering nodig hebben.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er in het begin wel mijn bedenkingen bij had, als nuchtere, toch wel een beetje sceptische, wetenschapper. Maar ik ben het toe gaan passen en ik merk dat ik steeds minder hoef te DOEN en meer mag ZIJN. Wat weer helemaal aansluit bij de kwantumfysica.

Ik heb begin 2021 een training gevolgd om readings te kunnen geven. Eerst ben ik gaan ‘experimenteren’ (3/5 profiel) met het integreren van Human Design in mijn 1-op-1 coaching. Omdat de reacties zo positief waren, heb ik het als los aanbod opgenomen. 

Vanochtend een human design reading gehad bij Anja. Ik wist wat ik was en haalde wel eens overal wat info vandaan, maar heb nooit echt de tijd gehad om me er vol in te gaan verdiepen. Maar man o man, had ik dat maar eerder gedaan. Er zijn tijdens de sessie heel wat kwartjes gevallen.

Ben jij benieuwd naar je human design en wil je jezelf gewoon beter leren kennen? Dan is dit echt een waardevol cadeautje die je aan jezelf kunt geven. 

Lynn Vinke

Je krijgt inzicht in:

Dit is na een reading of een gepersonaliseerd e-book
 • wat voor energie type jij bent en wat daar de kenmerken van zijn,
 • op welke manier jij het best door het leven kunt navigeren en beslissingen kunt nemen,
 • wat je profiel is en wat dat over je zegt,
 • signalen wanneer jij niet en wanneer je wel volgens jouw design leeft,
 • welke centra jij gedefinieerd en niet gedefinieerd hebt en wat dit concreet betekent,
 • welke kanalen jij gedefinieerd hebt en wat dat over je zegt.

Ben jij iemand die al lange tijd probeert te ontdekken wie je echt bent, maar lukt het op de een of andere manier niet? Dan is een Human Design reading een goede eerste stap.

Wat levert het je op?:

Dit is wat de deelnemers zelf aangeven
 • Inzicht in je talenten en valkuilen.
 • Thuiskomen bij jezelf.
 • Boost aan zelfvertrouwen.
 • Leren loslaten en vertrouwen op wat zich mag ontvouwen.
 • Praktische tip, inzichtgevende opdrachten en meer.
 • Inzichten voor het leven.
 • Veel (her)kenning en acceptatie.
 • Bewustwording van je conditioneringen en hoe dit om te buigen.

Als jij inzicht krijgt in je Human Design en het experiment aangaat, weet ik zeker dat je leven steeds moeitelozer gaat. Ik spreek uit ervaring.

Aanbod:

Je kunt op drie manieren meer inzicht in je Human Design krijgen.

 1. Op de eerste plaats mijn Ultieme Gids per energie type. Hierin ontdek je meer over welk type je bent en hoe jij het best door het leven navigeert.

 2. In het gepersonaliseerde e-book wordt dit aangevuld met specifieke informatie over jou zoals je profiel, de verschillende centra en hoe dat bij jou zit en je volle kanalen. Dit is een zeer uitgebreid e-book waarin je ook een link naar een video vindt die helemaal over jouw energie type gaat, zodat een persoonlijke reading niet meer nodig is.

 3.  Met behulp van mijn online training ‘Reis langs de centra’ kun je met jouw Human Design gaan experimenteren en het gaan implementeren. In 9 weken neem ik je mee (inclusief mailing) langs alle centra in Human Design en de poorten.

Ultieme Gids per energie type

Een uitgebreide gids met meer informatie over jouw energie type

Wat krijg je:

 • een digitale gids met kort wat algemene informatie over Human Design en de verschillende energie typen.
 • uitgebreide uitleg over jouw energie type.
 • inzichtgevende vragen en krachtige opdrachten
 • gewoontentracker

Investering v.a.€ 22,-

Human Design digitaal boek

uitgewerkt bestand van jouw Human Design

Wat krijg je:

 • jouw Human Design bodygraph uitgewerkt in een mooi opgemaakt digitaal boek (rond de 100 pagina’s).
 • informatie over je energietype, je strategie en autoriteit, je profiel, alle centra en je volle kanalen. Je ontvangt ook alle poorten in je gedefinieerde centra uitgebreid uitgewerkt.
 • uitgebreide video over o.a. jouw energie type, aura en strategie.
 • inzichtgevende vragen en krachtige opdrachten.
 • gewoontentracker.

Investering € 111,-

SneakPeak van het gepersonaliseerde e-book

Reis langs de centa

Een uitgebreide online training

Wat krijg je:

 • een online training die je in 9 weken mee op reis neemt door de verschillende centra.
 • inzicht in zowel de centra als alle poorten.
 • een 9 weken durende mailing om je in de experimenteer-modus te houden.
 • inzichtgevende vragen en krachtige opdrachten.
 • per centrum transformerende affirmaties.

Investering € 97,- (nu tijdelijk € 47,-)

>> Klik hier voor meer info over de online training.

Wat ik voorafgaand aan de reading of voor het opmaken van het boek nodig heb, is:
– je geboortedatum
– je geboortetijd. Weet je deze niet, dan kun je hem opvragen bij je gemeente
– geboorteplaats

Review van Lynn Vinke (Salesfunnelgirl)

Projector

Vanochtend een human design reading gehad bij Anja. Ik wist wat ik was en haalde wel eens overal wat info vandaan, maar heb nooit echt de tijd gehad om me er vol in te gaan verdiepen. Maar man o man, had ik dat maar eerder gedaan. Het gevoel dat je continue aan het rennen bent in drijfzand en dan erachter komen dat je het eigenlijk niet deed zoals de manier wat voor mij eigenlijk bestemd is. Ik was continue te hard aan het doen in plaats van zijn waardoor ik zelf alles stagneerde. Er zijn tijdens de sessie heel wat kwartjes gevallen.

Tijdens de sessie veel aantekeningen gemaakt en de handige handleiding die ik daarna hebt ontvangen is heel handig om te hebben. Zo kan ik het nog eens teruglezen en gaat het mij enorm helpen om de nieuwe veranderingen door te voeren. 

Anja vertelt het heel rustig en beantwoord ook de vragen die je tussendoor hebt. Zo ga je jezelf nog beter begrijpen en snap je dat er “mis” ging. Ben jij benieuwd naar je human design en wil je jezelf gewoon beter leren kennen? Dan is dit echt een waardevol cadeautje die je aan jezelf kunt geven. 

Review van Eefje (PuurEefje)

Projector

De afgelopen tijd trok Human design steeds meer mijn aandacht. Ik ben mezelf er al wat in gaan verdiepen en wist dus ook al wat mijn Human design was.

Als ‘Projector’ vond ik het echter soms nog wel lastig om echt voldoende rust te pakken en erop te vertrouwen dat dit geen invloed zou hebben op de groei van mijn onderneming. Hier wilde ik graag eens met iemand over praten die hier meer verstand van en ervaring mee heeft.

Tijdens de reading werd nogmaals benadrukt dat ik ook vanuit rust kan manifesteren en dat mijn ontwikkelproces en dus ook mijn onderneming dan gewoon door kunnen groeien.
Heel fijn vond ik de praktische tips over hoe ik mijn tijd het beste kan besteden: door te doen wat ik het liefste doe en waar ik blij van wordt. Het werd mij nog helderder hoe ik mijn verhaal het beste kan vertellen en wat dit mij en mijn klanten brengt.

Anja heeft ontzettend veel kennis, is empathisch en gewoon een heel fijn en prettig persoon om mee te praten.

De reading gaf mij echt een boost in mijn vertrouwen, dat ik het echt al wel goed doe en de twijfels nog meer los mag laten. Zodat ik nog krachtiger wordt in mijn coaching en alles hierdoor nog leuker wordt en makkelijker zal gaan.

Review van Suzanne van der Steen

Generator

Het is echt een grote aanrader bij Anja je Human Design aan te vragen, de reading was niet alleen gezellig en vrolijk maar heeft mij echt geholpen meer diepere inzichten te krijgen in mijn eigen zijn.

Het is echt een cadeautje aan jezelf om meer te weten te komen over jouw eigen ontwerp. Het helpt mij nu bijvoorbeeld in vrede te zijn met het feit dat ik geen actie hoef te ondernemen maar mag reageren op hetgeen zich ontvouwt.

Het heeft me iets gegeven wat ik een tijdje kwijt was, de bevestiging dat ik op de goede weg ben.

Dank Anja voor jouw wijsheid , kundigheid en mooie energie!

Review van Nikki Pommer

Manifesting Generator

De reading van Anja is voor mij een verzameling van inzichten geweest! Er zijn soms eigenschappen / kwaliteiten van mezelf die ik rationeel niet kan verklaren.

Dankzij het verdiepende inzicht in mijn Human Design kan ik dat wel en veel beter. Het geeft me heel veel rust om te weten dat deze eigenschappen bij mij horen en dat ze mij juist maken wie ik ben.

Ik heb er veel aan gehad. Nu door met nog meer leven naar mijn design! 

Review van Debbie Dreessen

Manifesting Generator

De reden dat ik een Human Design heb aangevraagd is omdat ik het voorbij zag komen en ik een nieuwsgierigheid en enthousiasme voelde. Na kort contact Anja via de mail, was het voor mij meteen een ja! 

Het verraste me dat het zo ontzettend herkenbaar is en dat het klopt met de dingen die ik zelf de laatste jaren ontdekt heb. Het was een fijne bevestiging dat het klopt wat ik zelf ervaar en dat ik me dat toch niet zelf wijs maak. 

Ik vind Anja een heel prettig persoon, het enthousiasme straalt van haar af en ze legt de dingen goed en duidelijk uit. De voorbeelden die ze van zichzelf geeft, vond ik zelf prettig omdat het voor mij zo herkenbaar was.

Review van Annemieke Friesen

Generator

Wat een kennis over Human Design heeft ze, wat een energie, wat een fijn gesprek. Kortom, wat een goede beslissing om contact met Anja te zoeken.

Ik wist al wat van mijn Human Design, maar samen met Anja maakte ik een deep dive om wat specifieker naar mijn design te kijken, op het gebied van ondernemen in dit geval. Waar zit mijn kracht en energie, wat werkt voor mij rondom marketing en profileren, en wat kan ik beter laten?

Ik ben zoveel wijzer, er zijn wel 30 kwartjes gevallen. Ik ben een maandje verder nu, en pluk nog dagelijks de vruchten van deze sessie.

Ben Anja zeer dankbaar. Annemieke