Jouw Human Design

Ben je op een punt aangekomen dat je voelt dat er meer in het leven moet zijn dan dit? Worstel je met vragen over je richting, je ware zelf, of hoe je jouw leven zodanig kunt inrichten dat het echt bij je past? Dan is een Human Design reading iets voor jou.

Specifiek bedoeld voor mensen die:

 • Verlangen naar diepgaand zelfinzicht en een helder kompas voor hun leven.
 • Voelen dat standaardadviezen en one-size-fits-all oplossingen hen niet verder helpen.
 • Klaar zijn om de unieke mogelijkheden van hun eigen design te omarmen en te leven volgens hun ware natuur.

Onze huidige maatschappij leert ons dat we hard moeten werken voor ons geld, dat het ‘normaal’ is dat je van half 9 tot 5 genoeg energie hebt om te werken en dat jij je het best kunt specialiseren in iets.

Maar… dat is dus helemaal niet waar. Althans voor het overgrote deel van ons.

Wanneer jij jezelf niet kent, kun je ook makkelijker beïnvloed worden door anderen. Je vervalt misschien in pleasegedrag of je laat je leiden door verwachtingen van anderen.

Zodra dit gebeurt is de kans natuurlijk groot dat je dingen doet die niet in lijn zijn met wie je écht bent.

Hoe verder jij van jezelf of een leven dat bij jou past verwijderd raakt hoe meer ‘last’ je hier van kunt krijgen. Zoals bijvoorbeeld het ‘is dit alles’-gevoel of juist een burn-out.

Maar jij bent anders dan alle anderen. Jij bent uniek en ook voor jou is een mooi leven weggelegd. Een leven dat helemaal bij jou past. Bij jouw wensen, verlangens en joy.

We zijn namelijk allemaal geboren met een bepaalde energetische blauwdruk. Deze blauwdruk is als het ware een soort van handleiding waarom jij de dingen doet zoals je ze doet, hoe je energie stroomt, waar je talenten maar ook je valkuilen liggen.

Het geeft je tools en inzichten om je leven zo moeiteloos mogelijk te leven op een manier die helemaal bij jou past. Een tool die je dus ook helpt met het vinden van antwoorden op vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Waarom ben ik hier?’

En niet alleen dat maar het geeft je ook inzicht in waar jij beïnvloedbaar bent door anderen en makkelijk geconditioneerd kunt worden.

Je zult zien dat meer inzicht in je Human Design voelt als thuiskomen bij jezelf.

Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats wordt er een bodygraph bepaald (zie afbeelding). Deze bestaat uit negen centra, 36 kanalen en 64 poorten.

Jouw persoonlijke bodygraph geeft jou o.a. inzicht in:
– tot welke van de vier (vijf) typen jij behoort,
– je eigenschappen en valkuilen, 
– hoe jij het beste keuzes kunt maken.

Hoe meer jij gaat leven volgens jouw design, hoe makkelijker de dingen je afgaan. Ik spreek uit ervaring.

Dit is een absolute aanrader. De human design reading gaf meer inzicht in mijzelf, wie ik mag zijn, waar mijn kracht en valkuilen liggen. Een inzicht voor het leven.

Maike Bosman

Wat Human Design voor mij betekent

Drie jaar geleden ontdekte ik Human Design, dankzij een collega-ondernemer. Al snel kwam ik het steeds vaker tegen, en dat voelde als een teken om me er verder in te verdiepen. Het fascineerde me meteen – die magie en diepgang ervan.

Ik herkende mezelf verbazingwekkend goed in mijn eigen profiel. Als moeder begon ik ook de profielen van mijn kinderen te bestuderen, en wat bleek? Die klopten ook als een bus. Het heeft me geholpen om hen beter te begrijpen en te zien dat ze elk een unieke benadering nodig hebben.

Toegegeven, als nuchtere wetenschapper was ik in het begin sceptisch. Maar door het te integreren in mijn leven, merkte ik dat ik minder hoefde te ‘doen’ en meer kon ‘zijn’. Dit sloot perfect aan bij mijn inzichten in de kwantumfysica.

Mijn bedrijf heb ik inmiddels helemaal ingericht volgens mijn Human Design, niet vanuit strategisch denken, maar vanuit wat me echt energie geeft.

Begin 2021 volgde ik een training om zelf readings te kunnen geven. Eerst heb ik geëxperimenteerd met het toepassen van Human Design in mijn 1-op-1 coaching, daarna ben ik readings gaan geven. Inmiddels bied ik alleen nog met name gepersonaliseerde (inclusief video met info die je ook in een reading zou krijgen) ebooks aan, een diepgaande training ‘Reis langs de centra’ en uiteraard deel ik mijn kennis in mijn QuantumKennisBank.

Voor mij betekent Human Design een enorme verrijking. Ik voel me sterker, zelfverzekerder en heb een dieper inzicht in wie ik ben. Ik herken nu wanneer ik niet helemaal mezelf ben en kan dat meestal bijsturen. Het heeft mij, en de mensen om mij heen, echt geholpen om meer in lijn te leven met wie we werkelijk zijn.

Vanochtend een human design reading gehad bij Anja. Ik wist wat ik was en haalde wel eens overal wat info vandaan, maar heb nooit echt de tijd gehad om me er vol in te gaan verdiepen. Maar man o man, had ik dat maar eerder gedaan. Er zijn tijdens de sessie heel wat kwartjes gevallen.

Ben jij benieuwd naar je human design en wil je jezelf gewoon beter leren kennen? Dan is dit echt een waardevol cadeautje die je aan jezelf kunt geven. 

Lynn Vinke

Welk product past het best bij jou

Op mijn website bied ik diverse opties aan voor iedereen die dieper wil duiken in de wereld van Human Design.

Afhankelijk van waar je staat in je ontdekkingstocht en wat je zoekt, is er een product dat perfect bij je past. Hier is hoe je kunt bepalen welk aanbod het beste aansluit bij jouw behoeften:

1. Ultieme Gids: Voor de nieuwsgierige ontdekkers

Begin je net je reis in de fascinerende wereld van Human Design? Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met de basis van je unieke design? Mijn Ultieme Gids over jouw energietype is dan jouw startpunt. Deze gids biedt een rijke bron van informatie over je energietype, strategie en autoriteit. Ideaal voor wie de eerste stappen zet op het pad van persoonlijke groei en bewustwording.

2. Gepersonaliseerd Human Design ebook: Voor de diepgaande verkenners

Heb je al een basiskennis van Human Design maar verlang je naar meer inzicht in jezelf? Zoek je verdieping en een persoonlijk kompas om je strategie en autoriteit écht te volgen? Het gepersonaliseerde Human Design ebook is dan jouw keuze. Dit uitgebreide, op maat gemaakte ebook biedt een dieper inzicht in je unieke design en praktische adviezen om je leven in lijn te brengen met wie je werkelijk bent.

3. Het Complete Pakket: Reading + Gepersonaliseerd ebook + Training ‘Reis Langs de Centra’

Voor degenen die het meeste uit hun Human Design experiment willen halen, bied ik het complete pakket aan. Dit omvat een persoonlijke reading met mijn collega Cecile, waarin jullie diepgaand jouw unieke design bespreken, een gepersonaliseerd ebook om alles wat jullie besproken hebben (en meer) op je gemak na te lezen, en toegang tot mijn training ‘Reis Langs de Centra’. Dit pakket is de ultieme keuze voor wie een volledige transformatie wil ondergaan en elk facet van hun design wil begrijpen en integreren.

Welk product past het beste bij jou?

 • Ben je een beginner, nieuwsgierig naar Human Design en klaar om de basis van je chart te verkennen? Begin met de Ultieme Gids.
 • Zoek je verdieping en wil je een grondig begrip van hoe je de elementen van je design kunt toepassen? Het gepersonaliseerde Human Design ebook is voor jou.
 • Wil je een allesomvattende ervaring met persoonlijke begeleiding, diepgaande analyse, en toegang tot verdere training? Kies dan voor het Complete Pakket.

Elk pad biedt zijn eigen unieke waarde en inzichten, afgestemd op jouw persoonlijke reis in de wereld van Human Design. Kies het pad dat resoneert met waar je nu staat, en zet de volgende stap naar zelfontdekking en transformatie.

Wat ik voorafgaand aan de reading of voor het opmaken van het boek nodig heb, is:
– je geboortedatum
– je geboortetijd. Weet je deze niet, dan kun je hem opvragen bij je gemeente
– geboorteplaats

Je krijgt inzicht in:

Dit is na een reading of een gepersonaliseerd e-book
 • wat voor energie type jij bent en wat daar de kenmerken van zijn,
 • op welke manier jij het best door het leven kunt navigeren en beslissingen kunt nemen,
 • wat je profiel is en wat dat over je zegt,
 • signalen wanneer jij niet en wanneer je wel volgens jouw design leeft,
 • welke centra jij gedefinieerd en niet gedefinieerd hebt en wat dit concreet betekent,
 • welke kanalen jij gedefinieerd hebt en wat dat over je zegt.

Ben jij iemand die al lange tijd probeert te ontdekken wie je echt bent, maar lukt het op de een of andere manier niet? Dan is een Human Design reading een goede eerste stap.

Dit levert het je op:

Dit is wat mijn klanten zelf aangeven na een reading
 • Inzicht in je talenten en valkuilen.
 • Thuiskomen bij jezelf.
 • Boost aan zelfvertrouwen.
 • Leren loslaten en vertrouwen op wat zich mag ontvouwen.
 • Praktische tip, inzichtgevende opdrachten en meer.
 • Inzichten voor het leven.
 • Veel (her)kenning en acceptatie.
 • Bewustwording van je conditioneringen en hoe dit om te buigen.

Als jij inzicht krijgt in je Human Design en het experiment aangaat, weet ik zeker dat je leven steeds moeitelozer gaat. Ik spreek uit ervaring.

Ben je aardig thuis in je Human Design, maar ben je vooral op zoek naar de integratie in je dagelijkse leven? Dan past mijn online training ‘Reis langs de centra’ perfect bij jou. Liever op een laagdrempelige manier alles zelf uitzoeken? Dan is mijn QuantumKennisBank wat voor jou.

 • Review Lynn Vinke

  Projector

  Vanochtend een human design reading gehad bij Anja. Ik wist wat ik was en haalde wel eens overal wat info vandaan, maar heb nooit echt de tijd gehad om me er vol in te gaan verdiepen. Maar man o man, had ik dat maar eerder gedaan. Het gevoel dat je continue aan het rennen bent in drijfzand en dan erachter komen dat je het eigenlijk niet deed zoals de manier wat voor mij eigenlijk bestemd is. Ik was continue te hard aan het doen in plaats van zijn waardoor ik zelf alles stagneerde. Er zijn tijdens de sessie heel wat kwartjes gevallen.

  Tijdens de sessie veel aantekeningen gemaakt en de handige handleiding die ik daarna hebt ontvangen is heel handig om te hebben. Zo kan ik het nog eens teruglezen en gaat het mij enorm helpen om de nieuwe veranderingen door te voeren. 

  Anja vertelt het heel rustig en beantwoord ook de vragen die je tussendoor hebt. Zo ga je jezelf nog beter begrijpen en snap je dat er “mis” ging. Ben jij benieuwd naar je human design en wil je jezelf gewoon beter leren kennen? Dan is dit echt een waardevol cadeautje die je aan jezelf kunt geven. 

 • Review Eefje

  Projector

  De afgelopen tijd trok Human design steeds meer mijn aandacht. Ik ben mezelf er al wat in gaan verdiepen en wist dus ook al wat mijn Human design was.

  Als ‘Projector’ vond ik het echter soms nog wel lastig om echt voldoende rust te pakken en erop te vertrouwen dat dit geen invloed zou hebben op de groei van mijn onderneming. Hier wilde ik graag eens met iemand over praten die hier meer verstand van en ervaring mee heeft.

  Tijdens de reading werd nogmaals benadrukt dat ik ook vanuit rust kan manifesteren en dat mijn ontwikkelproces en dus ook mijn onderneming dan gewoon door kunnen groeien.
  Heel fijn vond ik de praktische tips over hoe ik mijn tijd het beste kan besteden: door te doen wat ik het liefste doe en waar ik blij van wordt. Het werd mij nog helderder hoe ik mijn verhaal het beste kan vertellen en wat dit mij en mijn klanten brengt.

  Anja heeft ontzettend veel kennis, is empathisch en gewoon een heel fijn en prettig persoon om mee te praten.

  De reading gaf mij echt een boost in mijn vertrouwen, dat ik het echt al wel goed doe en de twijfels nog meer los mag laten. Zodat ik nog krachtiger wordt in mijn coaching en alles hierdoor nog leuker wordt en makkelijker zal gaan.

 • Review Suzanne van der Steen

  Generator

  Het is echt een grote aanrader bij Anja je Human Design aan te vragen, de reading was niet alleen gezellig en vrolijk maar heeft mij echt geholpen meer diepere inzichten te krijgen in mijn eigen zijn.

  Het is echt een cadeautje aan jezelf om meer te weten te komen over jouw eigen ontwerp. Het helpt mij nu bijvoorbeeld in vrede te zijn met het feit dat ik geen actie hoef te ondernemen maar mag reageren op hetgeen zich ontvouwt.

  Het heeft me iets gegeven wat ik een tijdje kwijt was, de bevestiging dat ik op de goede weg ben.

  Dank Anja voor jouw wijsheid , kundigheid en mooie energie!

 • Review Nikki Pommers

  Manifesting Generator

  De reading van Anja is voor mij een verzameling van inzichten geweest! Er zijn soms eigenschappen / kwaliteiten van mezelf die ik rationeel niet kan verklaren.

  Dankzij het verdiepende inzicht in mijn Human Design kan ik dat wel en veel beter. Het geeft me heel veel rust om te weten dat deze eigenschappen bij mij horen en dat ze mij juist maken wie ik ben.

  Ik heb er veel aan gehad. Nu door met nog meer leven naar mijn design! 

 • Review Debbie Dreessen

  Manifesting Generator

  De reden dat ik een Human Design heb aangevraagd is omdat ik het voorbij zag komen en ik een nieuwsgierigheid en enthousiasme voelde. Na kort contact Anja via de mail, was het voor mij meteen een ja! 

  Het verraste me dat het zo ontzettend herkenbaar is en dat het klopt met de dingen die ik zelf de laatste jaren ontdekt heb. Het was een fijne bevestiging dat het klopt wat ik zelf ervaar en dat ik me dat toch niet zelf wijs maak. 

  Ik vind Anja een heel prettig persoon, het enthousiasme straalt van haar af en ze legt de dingen goed en duidelijk uit. De voorbeelden die ze van zichzelf geeft, vond ik zelf prettig omdat het voor mij zo herkenbaar was.

 • Review Annemieke Friesen

  Generator

  Wat een kennis over Human Design heeft ze, wat een energie, wat een fijn gesprek. Kortom, wat een goede beslissing om contact met Anja te zoeken.

  Ik wist al wat van mijn Human Design, maar samen met Anja maakte ik een deep dive om wat specifieker naar mijn design te kijken, op het gebied van ondernemen in dit geval. Waar zit mijn kracht en energie, wat werkt voor mij rondom marketing en profileren, en wat kan ik beter laten?

  Ik ben zoveel wijzer, er zijn wel 30 kwartjes gevallen. Ik ben een maandje verder nu, en pluk nog dagelijks de vruchten van deze sessie.

  Ben Anja zeer dankbaar. Annemieke