Ontdek de ultieme sleutel tot zelfkennis:
Jouw persoonlijke Human Design ebook

In een wereld vol met anderen is het mooiste wat je kunt worden, jezelf.

Nu TIJDELIJK van € 127,- voor maar slechts € 97,-

Jouw Human Design

Ben je op een punt aangekomen dat je voelt dat er meer in het leven moet zijn dan dit? Worstel je met vragen over je richting, je ware zelf, of hoe je jouw leven zodanig kunt inrichten dat het echt bij je past? Dan is een Human Design gepersonaliseerd ebook iets voor jou.

Zeker passend voor jou als jij:

 • Verlangt naar diepgaand zelfinzicht en een helder kompas voor je leven.
 • Voelt dat standaardadviezen en one-size-fits-all oplossingen je niet meer verder helpt.
 • Klaar bent om de unieke mogelijkheden van je eigen design te omarmen en te leven volgens jouw ware natuur.

 

human design reading

Be yourself; everyone else is already taken.

Oscar Wilde

Nog niet zo thuis in Human Design?

Vraag hier het gratis e-book 'Wat is Human Design?' aan.

Het leven biedt zelden een handleiding, maar jouw gepersonaliseerde Human Design e-book komt verbazingwekkend dichtbij. Dit is geen tijdelijke oplossing. Het is een levenslange gids voor diepgaande persoonlijke transformatie en zelfverwerkelijking.

Wat je kunt verwachten:

 • Diepgaande persoonlijke inzichten:
  Begrijp de fijne nuances van jouw karakter en energie die invloed hebben op alles wat je doet — van carrièrekeuzes tot persoonlijke relaties.

 • Thuiskomen bij jezelf:
  Ontdek je ware zelf en begin met het bouwen van een leven dat echt resoneren met wie je bent, niet wie je denkt dat je moet zijn.

 • Een leven van moeiteloosheid:
  Leer hoe je kunt navigeren door de uitdagingen van het leven met meer gratie en gemak door jouw natuurlijke energetische krachten te omarmen.

Dit is een absolute aanrader. De human design reading gaf meer inzicht in mijzelf, wie ik mag zijn, waar mijn kracht en valkuilen liggen. Een inzicht voor het leven.

Maike Bosman

Wat Human Design voor mij betekent

Drie jaar geleden ontdekte ik Human Design, dankzij een collega-ondernemer. Al snel kwam ik het steeds vaker tegen, en dat voelde als een teken om me er verder in te verdiepen. Het fascineerde me meteen – die magie en diepgang ervan.

Toegegeven, als nuchtere wetenschapper was ik in het begin sceptisch. Maar door het te integreren in mijn leven, merkte ik dat ik minder hoefde te ‘doen’ en meer kon ‘zijn’. Dit sloot perfect aan bij mijn inzichten in de kwantumfysica.

Mijn bedrijf heb ik inmiddels helemaal ingericht volgens mijn Human Design, niet vanuit strategisch denken, maar vanuit wat me echt energie geeft.

Begin 2021 volgde ik een training om zelf readings te kunnen geven. Inmiddels bied ik alleen nog met name gepersonaliseerde (inclusief video’s met info die je ook in een reading zou krijgen) ebooks aan, een diepgaande training ‘Reis langs de centra’ en uiteraard deel ik mijn kennis in mijn QuantumKennisBank.

Voor mij betekent Human Design een enorme verrijking. Ik voel me sterker, zelfverzekerder en heb een dieper inzicht in wie ik ben. Ik herken nu wanneer ik niet helemaal mezelf ben en kan dat meestal bijsturen. Het heeft mij, en de mensen om mij heen, echt geholpen om meer in lijn te leven met wie we werkelijk zijn.

Vanochtend een human design reading gehad bij Anja. Ik wist wat ik was en haalde wel eens overal wat info vandaan, maar heb nooit echt de tijd gehad om me er vol in te gaan verdiepen. Maar man o man, had ik dat maar eerder gedaan. Er zijn tijdens de sessie heel wat kwartjes gevallen. Ben jij benieuwd naar je human design en wil je jezelf gewoon beter leren kennen? Dan is dit echt een waardevol cadeautje die je aan jezelf kunt geven.

Lynn Vinke

Je krijgt inzicht in:

 • wat voor energietype jij bent en wat daar de kenmerken van zijn,
 • op welke manier jij het best door het leven kunt navigeren en beslissingen kunt nemen (inclusief tips),
 • wat je profiel en definitie is en wat dat over je zegt,
 • signalen wanneer jij niet en wanneer je wel volgens jouw design leeft,
 • welke centra jij gedefinieerd en niet gedefinieerd hebt en wat dit concreet betekent,
 • welke kanalen jij gedefinieerd hebt en wat dat over je zegt.

Ben jij iemand die al lange tijd probeert te ontdekken wie je echt bent, maar lukt het op de een of andere manier niet? Dan is een Human Design reading een goede eerste stap.

Dit levert het je op:

Dit is wat mijn klanten zelf aangeven na een reading
 • Inzicht in je talenten en valkuilen.
 • Thuiskomen bij jezelf.
 • Boost aan zelfvertrouwen.
 • Leren loslaten en vertrouwen op wat zich mag ontvouwen.
 • Praktische tip, inzichtgevende opdrachten en meer.
 • Inzichten voor het leven.
 • Veel (her)kenning en acceptatie.
 • Bewustwording van je conditioneringen en hoe dit om te buigen.

Als jij inzicht krijgt in je Human Design en het experiment aangaat, weet ik zeker dat je leven steeds moeitelozer gaat. Ik spreek uit ervaring.

Ben je aardig thuis in je Human Design, maar ben je vooral op zoek naar de integratie in je dagelijkse leven? Dan past mijn online training ‘Reis langs de centra’ perfect bij jou. Liever op een laagdrempelige manier alles zelf uitzoeken? Dan is mijn QuantumKennisBank wat voor jou.

 • Review Lynn Vinke

  Projector

  Vanochtend een human design reading gehad bij Anja. Ik wist wat ik was en haalde wel eens overal wat info vandaan, maar heb nooit echt de tijd gehad om me er vol in te gaan verdiepen. Maar man o man, had ik dat maar eerder gedaan. Het gevoel dat je continue aan het rennen bent in drijfzand en dan erachter komen dat je het eigenlijk niet deed zoals de manier wat voor mij eigenlijk bestemd is. Ik was continue te hard aan het doen in plaats van zijn waardoor ik zelf alles stagneerde. Er zijn tijdens de sessie heel wat kwartjes gevallen.

  Tijdens de sessie veel aantekeningen gemaakt en de handige handleiding die ik daarna hebt ontvangen is heel handig om te hebben. Zo kan ik het nog eens teruglezen en gaat het mij enorm helpen om de nieuwe veranderingen door te voeren. 

  Anja vertelt het heel rustig en beantwoord ook de vragen die je tussendoor hebt. Zo ga je jezelf nog beter begrijpen en snap je dat er “mis” ging. Ben jij benieuwd naar je human design en wil je jezelf gewoon beter leren kennen? Dan is dit echt een waardevol cadeautje die je aan jezelf kunt geven. 

 • Review Eefje

  Projector

  De afgelopen tijd trok Human design steeds meer mijn aandacht. Ik ben mezelf er al wat in gaan verdiepen en wist dus ook al wat mijn Human design was.

  Als ‘Projector’ vond ik het echter soms nog wel lastig om echt voldoende rust te pakken en erop te vertrouwen dat dit geen invloed zou hebben op de groei van mijn onderneming. Hier wilde ik graag eens met iemand over praten die hier meer verstand van en ervaring mee heeft.

  Tijdens de reading werd nogmaals benadrukt dat ik ook vanuit rust kan manifesteren en dat mijn ontwikkelproces en dus ook mijn onderneming dan gewoon door kunnen groeien.
  Heel fijn vond ik de praktische tips over hoe ik mijn tijd het beste kan besteden: door te doen wat ik het liefste doe en waar ik blij van wordt. Het werd mij nog helderder hoe ik mijn verhaal het beste kan vertellen en wat dit mij en mijn klanten brengt.

  Anja heeft ontzettend veel kennis, is empathisch en gewoon een heel fijn en prettig persoon om mee te praten.

  De reading gaf mij echt een boost in mijn vertrouwen, dat ik het echt al wel goed doe en de twijfels nog meer los mag laten. Zodat ik nog krachtiger wordt in mijn coaching en alles hierdoor nog leuker wordt en makkelijker zal gaan.

 • Review Suzanne van der Steen

  Generator

  Het is echt een grote aanrader bij Anja je Human Design aan te vragen, de reading was niet alleen gezellig en vrolijk maar heeft mij echt geholpen meer diepere inzichten te krijgen in mijn eigen zijn.

  Het is echt een cadeautje aan jezelf om meer te weten te komen over jouw eigen ontwerp. Het helpt mij nu bijvoorbeeld in vrede te zijn met het feit dat ik geen actie hoef te ondernemen maar mag reageren op hetgeen zich ontvouwt.

  Het heeft me iets gegeven wat ik een tijdje kwijt was, de bevestiging dat ik op de goede weg ben.

  Dank Anja voor jouw wijsheid , kundigheid en mooie energie!

 • Review Nikki Pommers

  Manifesting Generator

  De reading van Anja is voor mij een verzameling van inzichten geweest! Er zijn soms eigenschappen / kwaliteiten van mezelf die ik rationeel niet kan verklaren.

  Dankzij het verdiepende inzicht in mijn Human Design kan ik dat wel en veel beter. Het geeft me heel veel rust om te weten dat deze eigenschappen bij mij horen en dat ze mij juist maken wie ik ben.

  Ik heb er veel aan gehad. Nu door met nog meer leven naar mijn design! 

 • Review Debbie Dreessen

  Manifesting Generator

  De reden dat ik een Human Design heb aangevraagd is omdat ik het voorbij zag komen en ik een nieuwsgierigheid en enthousiasme voelde. Na kort contact Anja via de mail, was het voor mij meteen een ja! 

  Het verraste me dat het zo ontzettend herkenbaar is en dat het klopt met de dingen die ik zelf de laatste jaren ontdekt heb. Het was een fijne bevestiging dat het klopt wat ik zelf ervaar en dat ik me dat toch niet zelf wijs maak. 

  Ik vind Anja een heel prettig persoon, het enthousiasme straalt van haar af en ze legt de dingen goed en duidelijk uit. De voorbeelden die ze van zichzelf geeft, vond ik zelf prettig omdat het voor mij zo herkenbaar was.

 • Review Annemieke Friesen

  Generator

  Wat een kennis over Human Design heeft ze, wat een energie, wat een fijn gesprek. Kortom, wat een goede beslissing om contact met Anja te zoeken.

  Ik wist al wat van mijn Human Design, maar samen met Anja maakte ik een deep dive om wat specifieker naar mijn design te kijken, op het gebied van ondernemen in dit geval. Waar zit mijn kracht en energie, wat werkt voor mij rondom marketing en profileren, en wat kan ik beter laten?

  Ik ben zoveel wijzer, er zijn wel 30 kwartjes gevallen. Ik ben een maandje verder nu, en pluk nog dagelijks de vruchten van deze sessie.

  Ben Anja zeer dankbaar. Annemieke