Gelukt!

Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis e-book ‘Wat is Human Design?’ Het e-book is naar je onderweg.

Voordat je gaat, wil ik je vragen om nog heel even te wachten en bijgaand filmpje (1:33 min) te bekijken terwijl je wacht op de gratis e-book…

Omdat jij mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent aan verandering. Aan die volgende stap ik jouw persoonlijke ontwikkeling en aan meer inzicht in jezelf.

Om die reden wil ik je graag mijn online training ‘Meer rust in je hoofd’ tegen een gereduceerd tarief aanbieden. Deze training is niet meer op mijn website te vinden.

Pas als jij rust in je hoofd hebt, heb je de ruimte om naar binnen te keren en écht effectief aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling. 

‘Ik heb les 1 3x doorgenomen en vind het enorm interessant. Ik ben echt blij dat ik deze cursus volg!!’

Je hebt het gevoel dat je hoofd voortdurend aan het werk is. Denken, organiseren, onthouden, opvolgen, analyseren, piekeren en oh ja…de koffiebonen zijn ook bijna op. Deze onrust in je hoofd geeft je een gejaagd gevoel.

Daarnaast kun je ook snel getriggerd worden door een persoon of situatie met als gevolg dat je gedachten in een negatieve gedachtespiraal belanden wat je ook weer onrust geeft.

Het lijkt het makkelijkst om het weg te duwen en te negeren, maar zodra je dat doet, lijkt het tig keer zo erg terug te komen. Het enige probleem is dat je wel weet dat je iets mag veranderen, maar je weet niet zo goed hoe, want je hoofd vindt ook namelijk overal wat van.

Is dit precies waar je tegenaan loopt? Je bent niet de enige. Zoveel vrouwen lopen er tegenaan dat ze het gevoel hebben het overzicht kwijt te zijn en dat het getetter in hun hoofd maar doorgaat. Doordat je hoofd voor je gevoel overal is, heb je ook nergens meer de focus op.

Dat is waarom ik de online training ‘Meer rust in je hoofd’ heb gecreëerd. Het is ontworpen om jou te helpen inzicht te krijgen in waar gedachten nu eigenlijk vandaan komen, waarom het belangrijk is aandacht te besteden aan hoe je denkt en uiteraard concrete tips die je kunt doen voor meer rust in je hoofd.

Via deze link vind je mijn online training om te gaan van spaghetti in je hoofd en het gejaagde gevoel dat je met je aandacht overal en nergens bent naar meer rust in je hoofd. Ik help je graag.

Wil je stoppen met malen, piekeren, negatieve gevoelens? Klik dan op deze link. Zodat je weet wat jij kunt doen om meer rust in je hoofd te creëren.

5/5
Danny Pijp
Lees verder
Warm aanbevolen als je op zoek bent naar meer rust in je hoofd en daar professionele begeleiding bij wenst.
5/5
Bob van Z.
Lees verder
Door het volgen van de training van Anja heb ik een raamwerk gekregen om mijn gedachten te structureren en daarbij praktische tips ontvangen om te werken naar meer rust in mijn hoofd.’

Na deze training:

Je krijgt:
– 8 verschillende lessen met video
– van elke video is ook een audiobestand
– diverse werkboeken
– ondersteunende documenten
– toegang tot de training zolang ik deze aanbied

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven