Het is tijd het leven te gaan leven waar je altijd van gedroomd hebt!

Download hier de succesvolle gratis masterclass ‘creëren met de kwantumfysica’ en zie ook in dat jij veel meer invloed hebt op je leven dan dat je in eerste instantie denkt.

Mindset & Manifestatie expert voor de ondernemende zelfbewuste vrouw (en man) die voelt dat er meer voor haar is weggelegd.

Ben je geïnteresseerd in het vormgeven van een leven dat je stoutste dromen overtreft zodat je iedere dag met volle teugen van het leven geniet, je vervuld voelt en het werk doet dat je het allerliefste doet en daarmee het verschil voor anderen kan maken? Lees dan verder.

Let’s go quantum

Let’s go quantum, je zult nu wel denken ‘wat bedoel je?’, dus laat me je even meenemen.

Alles in onze realiteit is opgebouwd uit atomen. Atomen zijn vervolgens weer opgebouwd uit hele kleine pakketjes aan energie, kwanta genaamd. Dus eigenlijk bestaat alles uit energie, jij ook.

Kwantumfysica onderzoekt en beschrijft het gedrag van deze zeer kleine deeltjes. De kwantumfysica heeft de wereld van de wetenschap op zijn kop gezet door aan te tonen dat in de wereld van deze kleinste deeltjes van de materie geheel andere natuurwetten gaan gelden dan de tot nu toe algemeen aanvaarde natuurwetten, je weet wel, zwaartekracht enzovoorts.

Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat bewustzijn invloed uitoefent op deze energie en dat de wereld om ons heen dus geen statische wereld is, maar voor iedereen anders is. We leven als het ware in een groot veld aan energie, het kwantumveld.

Jij, ik en alle andere mensen, dieren, objecten et cetera hebben een elektromagnetisch veld om zich heen. Dit veld is continu informatie aan het uitwisselen met het kwantumveld. Daar waar jij je op focust, ga je zichtbaar maken voor jezelf. Ofwel manifesteren of materialiseren.

Met andere woorden; welke realiteit zich manifesteert hangt af van de waarnemer…van jou dus. Jouw persoonlijkheid (wat je denkt en voelt) bepaalt wat jij in je leven wel en niet gaat manifesteren. Het goede nieuws is dat je daar dus zelf invloed op kunt uitoefenen.

Hoe je dat doet, leer ik je in mijn ‘Transformeer jezelf-traject.

“Het kwantumveld reageert niet op wat we willen, maar het reageert op wie we zijn.” 

‘Het Transformeer jezelf’-traject

Geen woo-woo maar wetenschap

In dit 14 weken durende transformerende traject ga jij aan de slag om je mooiste leven vorm te geven op een manier die helemaal bij jou past.

Ik deel veel kennis met je over hoe het manifestatieproces nu eigenlijk werkt en hoe jij dit voor je kunt laten werken. Maar je gaat vooral veel zelf aan de slag, zodat je nu voor eens en altijd die transformatie doormaakt en het leven gaat leiden waar je zo naar verlangt.

Zowel 1-op-1 als ook geheel online te volgen.

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem zelf te creëren.” 

Over mij

Jaren geleden had ik het gevoel vast te zitten. Vast in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf en daar was ik behoorlijk klaar mee.

Ik was moe van al dat harde werken om mijn dromen na te jagen en vroeg mezelf af of dat niet makkelijker kon.

Dat ‘is dit alles’-gevoel wilde ik eindelijk eens voor eens en altijd achter me laten, want ik raakte alleen maar gefrustreerd als de resultaten weer eens achterbleven.

Daarnaast was ik er ook vooral klaar mee me continu af te vragen of ik het allemaal wel goed deed en keek bij, in mijn ogen, succesvolle concullega’s of ik niet iets ‘miste’.

Ik geloofde inmiddels niet meer zo in al die ‘positief denken’-goeroes. Ik heb zeker affiniteit met spiritualiteit, maar ik merkte dat de wetenschap me meer trok.

Via een podcast ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met de kwantumfysica en tot op de dag van vandaag houd ik me er iedere dag mee bezig. Sindsdien is er zoveel in positieve zin veranderd. En als ik dat kan, kan jij dat ook.

Dit is wat ik hier te doen heb. Jou helpen met je persoonlijke groei en bewustwording. Het manifestatieproces in ‘Jip en Janneke’-taal uitleggen, zodat jij moeiteloos en vanuit flow je werk kunt doen. Een leven vol vrijheid en rust in je hoofd is zoveel dichterbij dan dat je denkt. Jij bent zelf de creator en ik leer je hoe.

Mijn meest bekeken video op YouTube