Hoe jouw unieke frequentie je brengt naar meer klanten

unieke frequentie

Een voor mijn doen wat meer spirituele blog, maar wel wat ik geloof.

Vraag jij jezelf nooit af waarom jij geboren bent? Al die zielen die er zijn en maar zo weinig nemen er een fysieke vorm aan. Jij wel. Ik geloof dat dit niet zomaar is. Ik geloof dat jij hier bent een reden. En die reden ‘wist’ jij toen je geboren werd. Jij hebt een unieke frequentie en daar matcht een unieke realiteit bij. Een realiteit die je letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven is.

Unieke frequentie

Kwantumtechnisch gezien is alles energie en heeft dus een frequentie. De Wet van de Resonantie zegt dat gelijke frequenties elkaar op zoeken. Jij hebt ook een unieke frequentie.

Bij die unieke frequentie hoort ook een uniek doel waarom je hier bent. Persoonlijk denk ik dat het doel van het leven is dat jij je zoveel mogelijk ontwikkelt om bij jouw unieke kern te komen. Mijn ‘lijfspreuk’ is ook altijd ‘Life live to the fullest and make a difference along the way’. Je leven leven vanuit flow.

Daarom is de quote ‘dat wat jij zoekt, zoekt jou’ ook juist. Het universum zoekt jou om doorheen te stromen. Waarom krijg jij bepaalde inzichten, ideeën en ingevingen, die ik niet heb en vice versa. Vraag je eens af waar deze vandaan komen. Die bedenk jij niet zelf, maar worden als het ware aan je gegeven.

Zelfbeeld

Toen jij werd geboren had jij jouw unieke frequentie nog en leefde jij puur op je gevoel. Je voelde bijvoorbeeld dat je honger of slaap had. Rond een jaar of 8 heb je, als gevolg van alle conditioneringen, een bepaald zelfbeeld ontwikkeld en ben je door een bepaalde bril naar de wereld gaan kijken, wat er vervolgens voor zorgde dat je een andere frequentie kreeg. Naarmate je opgroeit wordt de lens van de bril telkens anders, maar zelden meer vanuit jouw unieke frequentie.

Als de dingen die je doet moeite kosten en voelen als echt werk, dan leef jij niet de expressie van jouw meest authentieke zelf. Als jij in jouw unieke frequentie leeft, herinner jij je weer dat je een kanaal bent en dat er dingen door je heen gaan stromen…moeiteloos. Je echte verlangens komen dan aan oppervlakte en zul je zien dat je ook die stroom aan klanten/ideale partner/huis/gezondheid/… gaat manifesteren. Je wordt geholpen, want jij bent hier immers met een reden. Als jij je meest authentieke zelf bent, maak jij je niet meer druk om wat anderen van je vinden, want jij weet dat dat gewoon een reflectie is van wie zij zijn en niet wie jij bent. Je voelt je vrij, gelukkig en ervaart rust in je hoofd. En terwijl jij je zo voelt, ben je als een vuurtoren. Je straalt licht en energie en je klanten pikken dat op en volgen het licht vanzelf naar jou.

Leven vanuit zijn

Wat jij mag doen om weer naar jouw unieke frequentie te komen is je ontdoen van alle laagjes, zodat jij ook die vuurtoren wordt? Je ont-wikkelen terug naar de kern.

En dat is precies wat je in mijn online traject gaat doen. Je gaat aan de slag met:
– wat kwantumfysica is
– hoe jij de creator bent
– de niet helpende verhalen die jij jezelf vertelt
– hoe jij je brein kunt herprogrammeren
– en last but zeker not least…hoe jij in jouw vibe kunt blijven

Dus ben jij er klaar voor om:

  • te ontdekken welke superkrachten jij hebt en hoe je hiermee je droomleven kunt manifesteren?
  • uit de sleur te komen en die bewuste creator te worden zodat jij je leven van binnen naar buiten kunt gaan transformeren?
  • je trots en vol zelfvertrouwen te voelen omdat je eindelijk krijgt wat jij graag wilt i.p.v. je gefrustreerd te voelen omdat je resultaten uitblijven?
  • het leven van je dromen te gaan leiden?

Dan leer ik je hoe ik dat heb gedaan. Stap voor stap deel ik deze in mijn online traject ‘Transformeer jezelf’.
Je gaat aan de slag om je te ont-wikkelen van alle laagjes zodat jij vanuit jouw authentieke zelf je leven kunt leven vanuit ‘zijn’ en vanuit daar een klantmagneet wordt.

Quit hiding your magic. The world is ready for you.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.