Hoe jij je verleden herleeft

Ken je die statisch geladen bollen? Die bollen waar je met je hand overheen kunt gaan en dat dan de energie naar je hand gaat?

Zo voelde ik me lange tijd. Mijn energie ging overal heen. En als er dan iets of iemand iets van me wilde, schoot mijn energie van mijn kern alle kanten op, behalve de goede.

Door je energie overal heen te laten schieten, maak je meteen contact met alles en iedereen om je heen en worden ook meteen allerlei neuroverbindingen in je hoofd geactiveerd die weer bepaalde gedachten en gedragingen activeren.
Neuroverbindingen die ontstaan zijn uit eerdere situaties waar jij een bepaalde betekenis aan hebt gegeven. Door deze weer te activeren, leef je dus ook als het ware in het verleden.

Van binnen naar buiten

Maar wist je dat je eerst je realiteit in je hoofd creëert en daarna pas in je buitenwereld?

Waar je namelijk geen neuroverbindingen voor hebt, herken je schijnbaar niet. Je kent ongetwijfeld van die afbeeldingen dat er iets anders te zien is dan dat je in eerste instantie dacht. En als iemand je dan vertelt wat je nog meer kunt zien, kun je het de keer erna niet meer niet zien. Dit komt omdat nu eenmaal een neuroverbinding is gelegd die dit dus een volgende keer herkent.

Als we worden geboren, hebben we nog geen overtuigingen, paradigma of een bepaald perspectief. We waren niet in staat om ergens betekenis aan te geven. Door alle dingen die je in je jonge jaren hoort, ziet en meemaakt, creëer je als het ware een soort van kaart van de realiteit in je hoofd en op basis daarvan geeft jij de dingen betekenis.

Automatische piloot

De betekenis die jij aan bepaalde dingen geeft, triggert vervolgens weer bepaalde emoties. En op basis van deze emoties handel jij.
Vaak is dit dus een volledig geautomatiseerd proces.

Maar herken jij de volgende dingen als ondernemer:
* het gevoel niet genoeg tijd te hebben om alles te doen
* je leid niet het leven dat je graag wilt
* je voelt je altijd gestrest en gehaast
* je hebt het gevoel te veel uren te maken waar te weinig inkomsten tegenover staan.

Vraag jezelf dan eens af of hier geen automatisch gedrag onder kan liggen.
Gedrag dat op de automatische piloot gaat, omdat jij zelf misschien ook nog te vaak die energie verspreid overal in jouw bal.

Wat je zou mogen doen, is een duidelijk beeld van je toekomst creëren en op basis van deze toekomst je brein gaan herprogrammeren. Dus nieuwe verbindingen in je brein gaan aanleggen, zodat je deze toekomst gaat zien. Vanuit kwantumtechnisch oogpunt is alles namelijk nu al aanwezig. Alleen jij bent nog niet de persoon om het te kunnen ontvangen. En dat is nu precies waar we in mijn traject ‘Transformeer jezelf’ mee aan de slag gaan.

Op zondag 30 mei start er een nieuwe lichting van mijn online groepstraject. Hier gaan we in 14 weken aan de slag om jezelf te transformeren naar de persoon die jij graag wilt zijn. We focussen ons niet op marketingstrategieën en e-mailfunnels, maar volledig op jou als persoon. Jouw bedrijf kan namelijk niet groter worden dan dat jij in je mind bent.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie over mijn groepstraject.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.