Hoe je met kwantumfysica en Human Design je realiteit vormgeeft

kwantumfysica en human design

Vandaag duik ik, wederom, in de wereld van quantumfysica en Human Design en ontdekken hoe deze concepten jouw realiteit kunnen vormgeven.

Vaak wordt gedacht dat quantumfysica alleen gaat over kleine deeltjes en complexe wetenschap. Maar het is zoveel meer! Het gaat over de basis van onze realiteit en hoe jij, als waarnemer, daar invloed op kunt uitoefenen. Ja, jij leest het goed! Jouw observaties en gedachten hebben een effect op de wereld om je heen. Wil je hier meer over weten? Check mijn QuantumKennisBank, waar ik uren aan video’s heb die dieper ingaan op dit fascinerende onderwerp.

Kwantumfysica en Human Design

Aan de andere kant hebben we Human Design. Dit geeft inzicht in wie jij bent op een diep niveau. Er zijn vier energietypes in Human Design: Manifestors, Generators (waaronder Manifesting Generators), Projectors, en Reflectors. Elk type heeft zijn unieke manier om door het kwantumveld te bewegen. Wat is jouw type? Ontdek hoe dit jouw interactie met de wereld en jouw mogelijkheden beïnvloedt.

Laten we ook even stilstaan bij neuroplasticiteit. Jouw hersenen zijn in staat om te veranderen en zich aan te passen aan jouw focus. Waar richt jij je aandacht op? Net zoals je Google gebruikt om informatie te zoeken, zoeken jouw hersenen naar overeenkomsten in jouw realiteit. Door je focus te veranderen, kan je dus echt invloed hebben op wat je ervaart en creëert in je leven.

Mijn eigen ervaring

Laat me een persoonlijk voorbeeld geven. Als Manifesting Generator ben ik constant bezig met het verkennen van mogelijkheden. Zo stond ik laatst voor de koelkast, niet wetend wat ik wilde eten. Ineens zag ik een avocado en hummus – en dat was het! Dit is hoe ik door het leven ga: open voor wat op mijn pad komt en reagerend op mijn sacrale reactie. En dat is ook hoe ik mijn bedrijf run: spontaan, energiek, en altijd nieuwsgierig naar wat nog mogelijk is.

In de kwantumfysica en Human Design speelt synchroniciteit een belangrijke rol. Hoe meer ik in lijn ben met mijn Human Design en bewust gebruik maak van de principes van quantumfysica, hoe meer ‘toevalligheden’ ik ervaar. Deze synchroniciteiten zijn een teken dat ik op het juiste pad ben.

Wil je meer weten? Ik nam er ook een video over op:

Start met kleine stappen

Wil je hiermee aan de slag? Begin klein. Let op de woorden die je gebruikt, want ook jouw woorden dragen energie. Hoe praat jij tegen jezelf? Zijn jouw woorden vol mogelijkheden of beperkingen? Begin met het positief formuleren van je gedachten en observeer de veranderingen in je realiteit.

Dus, daar heb je het: een kleine introductie in hoe kwantumfysica en Human Design jouw realiteit kunnen beïnvloeden. Wil je meer leren en praktische tips ontvangen? Word lid van mijn QuantumKennisBank, waar ik dieper inga op deze boeiende onderwerpen.

Of vraag mijn gratis masterclass ‘Quantum Design je leven’ aan.
>> naar de gratis masterclass

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.