Hoe creëer ik mijn eigen realiteit met de kwantumfysica

hoe creëer in mijn eigen realiteit met de kwantumfysica

Hoe creëer ik mijn realiteit? Dit was een vraag die me lange tijd bezighield. In mijn reis van persoonlijke groei, ontdekte ik de kracht van de kwantumfysica. Dit veranderde mijn kijk op de wereld volledig. Hier deel ik een stappenplan hoe jij met de kwantumfysica je eigen realiteit kan creëren.

Wat is kwantumfysica?

Kwantumfysica, een essentieel onderdeel van de wetenschap, onderzoekt kwanta – de kleinste bestaande deeltjes. Wat ons fascineert is dat deze deeltjes voor meer dan 99,999…% uit energie bestaan, en niet uit materie zoals we gewoonlijk denken. Dit betekent dat alles, inclusief wijzelf, in essentie energie is.

De rol van jouw brein en perceptie

Hoe ervaren we een fysieke werkelijkheid als alles energie is? Hier komt jouw brein om de hoek kijken. Het functioneert als een vertaler van de omringende energieën, door het omzetten van energieclusters naar een fysieke realiteit via je zintuigen. Met andere woorden, je creëert je eigen realiteit – je leeft van binnen naar buiten, niet andersom.

Het kwantumveld en jouw vibratie

We maken allemaal deel uit van een groot energieveld, het kwantumveld. Omdat alles energie is en energie informatie bevat, kunnen we niet alle informatie verwerken. Je brein kan enkel die informatie vertalen die resoneert met jouw unieke frequentie, jouw vibratie. Dus, je creëert je realiteit op basis van jouw huidige vibratie en staat van zijn.

Je creëert je eigen realiteit op basis van je huidige frequentie. Jouw gedachten en gevoelens genereren een elektromagnetisch veld, dat resoneert met een specifiek kwantumveld – jouw huidige realiteit. Als je verandering wilt, moet je je vibratie verhogen om te resoneren met het veld waar jouw meest ideale versie van jezelf leeft.

Jouw wereld als spiegel

Houd in gedachten dat je buitenwereld een weerspiegeling is van je binnenwereld. Als je verandering wilt, moet je erkennen dat je niet het slachtoffer bent van externe omstandigheden. Jij bent de creator van je eigen realiteit. Deze reis kan beperkende overtuigingen en conditioneringen met zich meebrengen, maar het is mogelijk om jezelf te transformeren en een nieuwe realiteit te creëren.

Hoe creëer ik mijn eigen realiteit; Concrete stappen

Stap 1: Begrijp de kwantumfysica. Dompel jezelf onder in de wereld van de kwantumfysica. Leer over de basisconcepten, zoals hoe alles in de essentie energie is, en hoe de kleinste deeltjes, de kwanta, functioneren. Ik heb al veel voor je verzameld in mijn QuantumKennisBank.

Stap 2: Leer over je eigen vibratie
. Alles in het universum resoneert met zijn eigen unieke frequentie, inclusief jij. Leer deze unieke ‘vibratie’ van jezelf herkennen en begrijpen. Dit kan je doen door middel van meditatie, zelfreflectie, en bewustzijnsverruimende oefeningen.

Stap 3: Reflecteer op jouw huidige realiteit
. Begrijp dat jouw huidige realiteit een weerspiegeling is van jouw binnenwereld. Kijk kritisch naar je huidige omstandigheden en vraag jezelf af wat dit over jouw interne staat zegt. Welke patronen, overtuigingen en gedachten dragen bij aan de situatie waarin je je nu bevindt?

Stap 4: Verander je frequentie Als je je realiteit wilt veranderen, zul je eerst je frequentie moeten veranderen. Dit kan je doen door positieve affirmaties, visualisaties en emoties te gebruiken die overeenkomen met de gewenste realiteit. Het idee hier is om te resoneren met de frequentie van het leven dat je wilt leiden.

Stap 5: Creëer bewust jouw eigen realiteit Leer jezelf om bewust te zijn van je gedachten, gevoelens, en overtuigingen, en begrijp hoe ze invloed hebben op de realiteit die je ervaart. Cultiveer gedachten en emoties die overeenkomen met de realiteit die je wenst te creëren. Dit vereist consistentie en geduld, maar met de tijd zul je veranderingen in je leven beginnen te zien die overeenkomen met jouw gewenste realiteit.

Kwantumfysica biedt een uniek perspectief op de realiteit en jouw rol als creator daarbinnen. Door je bewust te worden van jouw vibratie, gedachten en gevoelens, kun je je realiteit hercreëren en de meest ideale versie van jezelf manifesteren. Laat de kwantumfysica en jouw eigen creatiekracht je begeleiden op je pad naar persoonlijke groei en zelfrealisatie.

Heb je wat hulp nodig op dit pad? Meld je dan aan voor mijn QuantumKennisBank. Voor een kleine maandelijkse bijdrage krijg je toegang tot mijn uitgebreide kennisbank, waar ik al mijn kennis over kwantumfysica, Human Design en veel meer deel.

>> meer informatie over de kennisbank

Of vraag mijn gratis masterclass ‘Quantum Design je leven’ aan

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.