Yes, je hebt de gratis masterclass aangevraagd!

 Inmiddels is de masterclass recent aangepast en ge-updated. Je vind mijn nieuwste masterclass ‘Quantum Design je leven’ ook op deze pagina.

Klik op de video en je kunt meteen gratis kijken.

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is om hem zelf te creëren.” 

Peter F. Drucker

De gratis masterclass bekeken? Wat vond je van de masterclass?

Je hebt nu mijn gratis masterclass aangevraagd welke oprecht waardevolle informatie bevat, maar er is nog nooit iemand succesvol geworden van alleen het kijken naar een masterclass.

Omdat jij mijn masterclass hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent aan verandering. Aan die volgende stap ik jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook toe aan het manifesteren van een mooi leven. Daarom kun jij de komende paar dagen instappen in mijn online training ‘Creëren met de kwantumfysica’ tegen een gereduceerd tarief.


HET AANBOD IS TIJDELIJK

Jouw investering voor mijn online training bedraagt maar slechts € 147,- in plaats van € 222,- 

Nu ook in 3 termijnen te betalen.

NIEUW!!

Hieronder vind je mijn nieuwste masterclass ‘Quantum Design je leven’. In deze masterclass neem ik ook Human Design mee.

Mijn nieuwste en meest transformerende online training van € 447,- voor maar slechts € 297,- 


Tijdelijk aanbod


*ook in termijnen te betalen

Online training ‘Quantum Design je leven’


De gratis masterclass bekeken? Wat vond je van de masterclass?

Je hebt nu mijn gratis masterclass aangevraagd welke oprecht waardevolle informatie bevat, maar er is nog nooit iemand succesvol geworden van alleen het kijken naar een masterclass.

Omdat jij mijn masterclass hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent aan verandering. Aan die volgende stap ik jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook toe aan het manifesteren van een mooi leven. Daarom kun jij de komende paar dagen instappen in mijn online training ‘Quantum Design je leven’ tegen een gereduceerd tarief.


HET AANBOD IS TIJDELIJK

Jouw investering voor mijn online training bedraagt maar slechts € 297,- in plaats van € 447,- 


Nu ook in 3 termijnen te betalen.

Quantum Design je leven

Mijn online training ‘Quantum Design je leven’ is de meest recente training die ik heb gemaakt. Het is een update en uitbreiding van mijn training ‘Creëren met de kwantumfysica’. Omdat Human Design me ook zoveel inzichten heeft gegeven, heb ik deze nieuwe training gecreëerd, zodat jij alle tools hebt om een fijn en vrij leven voor jezelf te creëren.

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een online training die je (onbeperkt) op elk moment kunt volgen, bestaande uit 4 verschillende modules ondersteunt door uitgebreide video’s (meer dan 18 video’s). Je vindt er daarnaast ook werkboeken, extra ondersteunende video’s, een visualisatie, boekentips en mailings die je in de actiestand houden.

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Voor de ondernemende bewuste vrouw (of man) die voelt dat er meer uit zichzelf en het leven te halen valt en daar nu eindelijk eens écht mee aan de slag wil gaan.

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT?

Dit is per les verschillend. De video’s variëren in duur tussen de 10 tot 22 minuten.
Daarbij wil ik graag dat jij grote stappen gaat zetten en dat leven vol vrijheid en rust in je hoofd gaat creëren. Daar horen ook inzichtgevende en transformerende opdrachten bij. Het is aan jou of je dat doet en hoeveel tijd je daarvoor neemt.

Hi, ik ben Anja

Jaren geleden had ik het gevoel vast te zitten. Vast in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf en daar was ik behoorlijk klaar mee.

Ik was moe van al dat harde werken om mijn dromen na te jagen en vroeg mezelf af of dat niet makkelijker kon.

Dat ‘is dit alles’-gevoel wilde ik eindelijk eens voor eens en altijd achter me laten, want ik raakte alleen maar gefrustreerd als de resultaten weer eens achterbleven.

Daarnaast was ik er ook vooral klaar mee me continu af te vragen of ik het allemaal wel goed deed en keek bij, in mijn ogen, succesvolle concullega’s of ik niet iets ‘miste’.

Ik geloofde inmiddels niet meer zo in al die ‘positief denken’-goeroes. Ik heb zeker affiniteit met spiritualiteit, maar ik merkte dat de wetenschap me meer trok.

Via een podcast ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met de kwantumfysica en tot op de dag van vandaag houd ik me er iedere dag mee bezig. Sindsdien is er zoveel in positieve zin veranderd. En als ik dat kan, kan jij dat ook.

Dit is wat ik hier te doen heb. Jou helpen met je persoonlijke groei en bewustwording. Het manifestatieproces in ‘Jip en Janneke’-taal uitleggen, zodat jij moeiteloos en vanuit flow je werk kunt doen. Een leven vol vrijheid en rust in je hoofd is zoveel dichterbij dan dat je denkt. Jij bent zelf de creator en ik leer je hoe.