Yes, je hebt de gratis masterclass aangevraagd!

Hieronder vind je de video van de gratis masterclass. Klik op de video en je kunt meteen gratis kijken.

“Everything you want is out there waiting for you to ask. Everything you want also wants you. But you have to take action to get it.” – Jack Canfield


De gratis masterclass bekeken? Wat vond je van de masterclass?

Je hebt nu mijn gratis masterclass aangevraagd welke oprecht waardevolle informatie bevat, maar er is nog nooit iemand succesvol geworden van alleen het kijken naar een masterclass.

Omdat jij mijn masterclass hebt aangevraagd, weet ik dat jij toe bent aan verandering. Aan die volgende stap ik jouw persoonlijke ontwikkeling en dus ook toe aan het manifesteren van een mooi leven. Daarom kun jij de komende 48 uur instappen in mijn online training ‘Creëren met de kwantumfysica’ tegen een gereduceerd tarief.

Maar…Ik heb nu ook een extra BONUS voor je. Stap je nu in, dan ontvang je tot 31 december 2022 gratis toegang tot mijn QuantumKennisBank, dé toolkit voor een fijner en vrijer leven.

En als tweede BONUS ontvang je tot 31 december gratis toegang tot mijn online trainingen:
– ‘Herprogrammeren van je brein’ 
– ‘Meer rust in je hoofd’.

Jouw investering voor mijn online training bedraagt maar slechts € 147,- in plaats van € 222,- + Gratis toegang tot 31 december 2022 tot mijn QuantumKennisBank

Gebruik de kortingscode:
lerenmanifesteren

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Een online training die je (onbeperkt) op elk moment kunt volgen, bestaande uit 5 verschillende lessen ondersteunt door uitgebreide video’s. Je vindt er daarnaast ook werkboeken, extra ondersteunende video’s, een visualisatie en boekentips.

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Voor de ondernemende bewuste vrouw (of man) die voelt dat er meer uit zichzelf en het leven te halen valt en daar nu eindelijk eens écht mee aan de slag wil gaan.

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT?

Dit is per les verschillend. De video’s variëren in duur tussen de 10 tot 22 minuten.
Daarbij wil ik graag dat jij grote stappen gaat zetten en dat leven vol vrijheid en rust in je hoofd gaat creëren. Daar horen ook inzichtgevende en transformerende opdrachten bij. Het is aan jou of je dat doet en hoeveel tijd je daarvoor neemt.

Hi, ik ben Anja

Jaren geleden had ik het gevoel vast te zitten. Vast in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf en daar was ik behoorlijk klaar mee.

Ik was moe van al dat harde werken om mijn dromen na te jagen en vroeg mezelf af of dat niet makkelijker kon.

Dat ‘is dit alles’-gevoel wilde ik eindelijk eens voor eens en altijd achter me laten, want ik raakte alleen maar gefrustreerd als de resultaten weer eens achterbleven.

Daarnaast was ik er ook vooral klaar mee me continu af te vragen of ik het allemaal wel goed deed en keek bij, in mijn ogen, succesvolle concullega’s of ik niet iets ‘miste’.

Ik geloofde inmiddels niet meer zo in al die ‘positief denken’-goeroes. Ik heb zeker affiniteit met spiritualiteit, maar ik merkte dat de wetenschap me meer trok.

Via een podcast ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met de kwantumfysica en tot op de dag van vandaag houd ik me er iedere dag mee bezig. Sindsdien is er zoveel in positieve zin veranderd. En als ik dat kan, kan jij dat ook.

Dit is wat ik hier te doen heb. Jou helpen met je persoonlijke groei en bewustwording. Het manifestatieproces in ‘Jip en Janneke’-taal uitleggen, zodat jij moeiteloos en vanuit flow je werk kunt doen. Een leven vol vrijheid en rust in je hoofd is zoveel dichterbij dan dat je denkt. Jij bent zelf de creator en ik leer je hoe.

 

Ben jij er helemaal klaar voor om:

  • te ontdekken hoe jij jouw energie kunt inzetten om een succesvol bedrijf neer te zetten
  • uit de sleur te komen en die bewuste creator te worden zodat jij je leven van binnen naar buiten kunt gaan transformeren en vanuit die staat van zijn moeitelozer klanten aantrekt?
  • trots en vol zelfvertrouwen te voelen omdat je eindelijk krijgt wat jij graag wilt i.p.v. je gefrustreerd te voelen omdat je resultaten uitblijven?

BONUS: Als je nu instapt, heb je tot 31 december 2022 GRATIS toegang tot mijn QuantumKennisBank. Dé toolkit voor een fijner en vrijer leven.

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven