Ontdek jouw energetische blauwdruk…

…en leer jezelf op een dieper niveau kennen.
Vraag hier het gratis e-book 'Wat is Human Design?' aan.

Wil jij jezelf beter leren kennen en ontdekken waarom jij de dingen doet zoals je ze doet?

Ik herinner me nog dat ik voor de eerste keer in aanraking kwam met Human Design. Aan de ene kant werd ik getriggerd, maar aan de andere kant vond ik het maar zweverig en onzin... 'mijn horoscoop klopt ook nooit, dus waarom dit wel?'

Inmiddels kwam het zo vaak op mijn pad dat mijn interesse er toch naar uit bleef gaan. En maar goed ook, want...wow...het klopt zo ontzettend goed.

Situaties die ik echt anders aanpak dan anderen (en me wat onzeker kon maken) blijken juist helemaal bij mijn design te passen. Bij mijn unieke manier hoe mijn energie stroomt en hoe ik het best door het leven kan bewegen.

Niet een '13-in-een-dozijn'-manier zoals het wordt geleerd of zoals anderen het doen, maar op een manier die bij mij past. Een manier zodat ik mijn leven kan gaan leven in alignement met wie IK ben en niet bij wat van me wordt verwacht.

Vraag hier mijn e-book aan een laat je verwonderen.

Alles wat je nodig hebt om van je leven een succes te maken zit in je.

In dit e-book komt aan bod:

  • Wat Human Design is

  • Welke verschillende energie typen en zijn en wat het verschil is

  • Hoe jij het beste door het leven kunt bewegen

  • Hoe jij het best een besluit kunt nemen

  • De diverse onderdelen die je te zien krijgt als je voor het eerst je bodygraph opvraagt (+ link waar je dat kunt doen)

Wil jij jouw Human Design weten? Vraag dat het e-book aan!
Vraag hier het gratis e-book 'Wat is Human Design?' aan.

Hi, ik ben Anja

Jaren geleden had ik het gevoel vast te zitten. Vast in mijn leven en dus ook in mijn bedrijf en daar was ik behoorlijk klaar mee.

Ik was moe van al dat harde werken om mijn dromen na te jagen en vroeg mezelf af of dat niet makkelijker kon.

Dat ‘is dit alles’-gevoel wilde ik eindelijk eens voor eens en altijd achter me laten, want ik raakte alleen maar gefrustreerd als de resultaten weer eens achterbleven.

Daarnaast was ik er ook vooral klaar mee me continu af te vragen of ik het allemaal wel goed deed en keek bij, in mijn ogen, succesvolle concullega’s of ik niet iets ‘miste’.

Ik geloofde inmiddels niet meer zo in al die ‘positief denken’-goeroes. Ik heb zeker affiniteit met spiritualiteit, maar ik merkte dat de wetenschap me meer trok.

Via een podcast ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met de kwantumfysica en tot op de dag van vandaag houd ik me er iedere dag mee bezig.

Daarnaast ben ik in 2020 in aanraking gekomen met Human Design en dat heeft mijn bedrijf echt in een stroomversnelling geplaatst.

Sindsdien is er zoveel in positieve zin veranderd. En als ik dat kan, kan jij dat ook.

Dit is wat ik hier te doen heb. Jou helpen met je persoonlijke groei en bewustwording. Het manifestatieproces in 'Jip en Janneke'-taal uitleggen, zodat jij moeiteloos en vanuit flow je werk kunt doen. Een leven vol vrijheid en rust in je hoofd is zoveel dichterbij dan dat je denkt.

Er is rijkdom en overvloed voor iedereen. Ook voor jou. Op een manier die helemaal in lijn is met jou (en jouw Human Design).