Experimenteren met Human Design

Human Design

Een Manifesting Generator met een 3/5 profiel, dat ben ik. Een wat? zul je zeggen. Laat me je in deze blog meenemen in Human Design.

In 2019 kwam ik voor het eerst in aanraking met Human Design. Ik was onderdeel van een ondernemersclub en daar vertelde een collega-ondernemer over Human Design. Human Design is als het ware een holistisch systeem bestaande uit 4 esoterische wetenschappen (Astrologie, I-Ching, Chakra en de Joodse Kaballah ‘tree of life) en vier moderne wetenschappen (genetica, biochemica, astronomie en kwantummechanica). Op basis van je geboortegegevens komt er een bepaalde bodygraph uit die je inzicht geeft in wie je bent.

In eerste instantie had ik er niet zo heel veel mee. Ik vond het wat ‘zweverig’ en bovendien klopt mijn horoscoop ook nooit, dus waarom dit wel.

Experimenteren met Human Design

Toch merkte ik dat het steeds vaker op mijn pad kwam. Zo vaak zelfs dat het geen toeval meer was. Ik kocht een boek en ging mijn eigen design helemaal uitpluizen. Ik vond het zelfs zo interessant dat ik begin 2021 een training heb gevolgd om zelf readings te kunnen geven.
Ook sprak ik met meerdere experts over mijn eigen design en zij gaven mij als tip veel meer te experimenteren. Dit is namelijk wat bij mijn profiel past.

Ik hoef niet te leren uit boeken, maar juist uit mijn levenservaringen. Daarnaast mocht ik ook meer afwachten wat er op mijn pad kwam en daarop reageren in plaats van altijd maar in de ‘go-getter’- energie te zitten. Dat deed ik nog veel te weinig. Daar ben ik vervolgens mee gaan experimenteren.

Ook ben ik gaan experimenten met het geven van Human Design readings aan mijn 1-op-1 klanten en op de achtergrond af en toe wat gepost op Instagram. Ik merkte dat ik in korte tijd veel geïnteresseerden aantrok, die na hun reading anderen weer enthousiast maakten. Ik merkte dat ik er dus helemaal niet zo hard aan hoefde te trekken maar dat ik, naarmate ik meer mijn design leef, als een magneet word.

Door de weerstand heen

Soms moest ik wel door wat weerstand van mezelf heen, omdat ik mezelf geconditioneerd heb dat ik eerst alles moet weten voordat ik er mee naar buiten treed. Misschien herken je dat ook wel. Je leert/leest iets interessants en dan ga je dat weer verder uitzoeken. Daar lees je vervolgens weer iets anders en leidt het pad je weer ergens anders heen met als gevolg dat je het gevoel hebt dat je nooit genoeg weet.

Om in de woorden van Marie Forleo te spreken; ‘start before you’re ready’. Dit heb ik dus ook gedaan en al doende leer ik steeds meer over Human Design.

Inmiddels heb ik het afgelopen jaar alweer tientallen readings mogen geven en heb ik nog meer gepersonaliseerde e-book mogen opmaken.

Human Design als bewustwordingstool

Het geeft je tools en inzichten om je leven zo moeiteloos mogelijk te leven op een manier die helemaal bij jou past. Een tool die je dus ook helpt met het vinden van antwoorden op vragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Waarom ben ik hier?’

En niet alleen dat maar het geeft je ook inzicht in waar jij beïnvloedbaar bent door anderen en makkelijk geconditioneerd kunt worden.

Je zult zien dat meer inzicht in je Human Design voelt als thuiskomen bij jezelf.

Heb ik je nieuwgierig gemaakt? Vraag dan mijn gratis e-book ‘Wat is Human Design?  aan. Je ontdekt wat jouw Human Design is en hoe jij jouw bodygraph kunt lezen.

>> Gratis e-book ‘Wat is Human Design?’

Heb je liever dat ik in je Human Design duik? Dat kan ook.

>>Meer informatie over een reading of gepersonaliseerd digitaal boek.

Dit is een absolute aanrader. De human design reading gaf meer inzicht in mijzelf, wie ik mag zijn, waar mijn kracht en valkuilen liggen. Een inzicht voor het leven. – Maike Bosman

Human design

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.