Experimenteren met Human Design

Human Design

Een Manifesting Generator met een 3/5 profiel, dat ben ik. Een wat? zul je zeggen. Laat me je even meenemen in Human Design.

In 2019 kwam ik voor het eerst in aanraking met Human Design. Ik was onderdeel van een ondernemersclub en daar vertelde een collega-ondernemer over Human Design. Human Design is als het ware een holistisch systeem bestaande uit 4 esoterische wetenschappen (Astrologie, I-Ching, Chakra en de Joodse Kaballah ‘tree of life) en vier moderne wetenschappen (genetica, biochemica, astronomie en kwantummechanica). Op basis van je geboortegegevens komt er een bepaalde bodygraph uit die je inzicht geeft in wie je bent. Nieuwsgierig? Hier kun je jouw bodypraph gratis opvragen: https://www.jovianarchive.com/get_your_chart.

In eerste instantie had ik er niet zo heel veel mee. Mijn horoscoop klopt bijvoorbeeld nooit, dus waarom dit wel.

Experimenteren met Human Design

Toch merkte ik dat het steeds vaker op mijn pad kwam. Zo vaak zelfs dat het geen toeval meer was. Ik kocht een boek en ging mijn eigen design helemaal uitpluizen. Ik vond het zelfs zo interessant dat ik begin 2021 een training heb gevolgd om zelf readings te kunnen geven.
Ook sprak ik met een expert over mijn eigen design en zij gaf mij als tip veel meer te experimenteren. Dit is namelijk wat bij mijn profiel past.

Ik hoef niet te leren uit boeken, maar juist uit mijn levenservaringen. Daarnaast mocht ik ook meer afwachten wat er op mijn pad kwam en daarop reageren in plaats van altijd maar in de ‘go-getter’- energie te zitten. Dat deed ik nog veel te weinig. Daar ben ik vervolgens mee gaan experimenteren.

Ook ben ik gaan experimenten met het geven van Human Design readings aan mijn 1-op-1 klanten en op de achtergrond af en toe wat gepost op Instagram. Ik merkte dat ik in korte tijd veel geïnteresseerden aantrok, die na hun reading anderen weer enthousiast maakten. Ik merkte dat ik er dus helemaal niet zo hard aan hoefde te trekken maar dat ik, naarmate ik meer mijn design leef, als een magneet word.

Door de weerstand heen

Soms moest ik wel door wat weerstand van mezelf heen, omdat ik mezelf geconditioneerd heb dat ik eerst alles moet weten voordat ik er mee naar buiten treed. Misschien herken je dat ook wel. Je leert/leest iets interessants en dan ga je dat weer verder uitzoeken. Daar lees je vervolgens weer iets anders en leidt het pad je weer ergens anders heen met als gevolg dat je het gevoel hebt dat je nooit genoeg weet.

Om in de woorden van Marie Forleo te spreken; ‘start before you’re ready’. Dit heb ik dus ook gedaan en al doende leer ik steeds meer over Human Design. Ik ben echt (nog) geen expert, maar of ik dat uiteindelijk wil worden, weet ik nog niet. Maar ik voel wel dat ik er op dit moment van ‘aan’ ga, dat het past bij mijn design en dat ik tot nu toe alleen maar super enthousiaste klanten heb gehad. Maar ik voel ook dat het een onderdeel mag zijn van mijn bedrijf en niet mijn core-business.

Transformeer jezelf

Op 14 februari start er weer een ‘Transformeer jezelf’-groepstraject. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Human Design een onderdeel is van dit traject. Iedere deelnemer krijgt zijn of haar eigen Human Design document en ik heb eerder genoemde expert gevraagd om een masterclass te komen geven over hoe jij jouw Human Design optimaal inzet in je bedrijf.

Daarnaast zal er een ‘live’-hypnose sessie zijn van een hypnotherapeut en een masterclass over de kracht van je ademhaling. Ondanks dat het een groepstraject is, en er dus gezamenlijke momenten zijn, zijn er ook twee 1-op-1 sessies met mij zodat we dieper in kunnen gaan op jouw situatie.

En er is nog meer want, hoe kan het ook anders, je ontdekt wat kwantumfysica is en hoe je deze kennis kunt inzetten om jezelf te transformeren.

Ik merk dat mensen met een lijn 1 in hun Human Design profiel (mensen die houden van kennis vergaren) helemaal aangaan van mijn traject omdat ik veel kennis deel. Maar ook als je een ander profiel hebt, zijn er genoeg mogelijkheden om aan te slag te gaan.

Omdat het een intensief traject is en voor mij kwaliteit boven kwantiteit gaat, is er ruimte voor maximaal 10 personen.

Dus voel je aan alles dat jij er klaar voor bent om de potentie die je in je voelt naar buiten te brengen? Om een leven te creëren dat echt bij je past?

Dan nodig ik je graag uit voor mijn groepstraject. Meer informatie vind je hier.
liever een losse Human Design reading? Dat kan vanaf deze week ook. Meer informatie vind je hier.

Human design

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wacht,
Voordat je gaat!

Heb je mijn gratis masterclass ‘Creëren met behulp van de kwantumfysica’ al aangevraagd?

In deze masterclass leer ik je wat de 3 cruciale zaken zijn bij het manifesteren van je droomleven