Dubbele getallen; het universum geeft je geen signalen

dubbele getallen

Zie jij vaak dubbele getallen en witte veren?
Vaak zien we dat als een teken dat we op het juiste pad zijn, maar is dat ook wel echt zo?

Laat ik je meenemen in mijn gedachtegang.

Alles is energie

Alles is energie en energie is alles dat er is. Energie is in beweging en heeft dus een trilling. Alles wat een trilling heeft, heeft een frequentie. Dus alles in het universum, jij ook, heeft een unieke frequentie.

Jouw unieke frequentie is wat jij frequent ziet in jouw realiteit, want jouw unieke frequentie resoneert met een unieke realiteit. Alles in het universum wat resoneert met jouw frequentie zal voor jou zichtbaar worden. Je brein is namelijk zo ingericht alles bewust op te nemen wat resoneert met jou. Jij ziet de wereld niet zoals deze is, maar zoals jij bent.

Als jij dus een wit veertje ziet, betekent dat dat je op de frequentie van het witte veertje zit. Niet dat het universum of engelen dit op je pad hebben neergelegd. Ik geloof niet dat het universum of engelen jou een signaal hebben gegeven dat jij op de juiste weg bent, maar dit doe je zelf. Er is namelijk niets buiten jou. Dit veertje lag er gisteren misschien ook wel, maar is deze jou niet opgevallen omdat jij niet op de frequentie van het witte veertje zat.

Nu denk ik dus wel dat het een teken is dat je op de juiste weg bent, want je vibreert op een andere frequentie dan gisteren toen je het veertje niet zag. Naarmate je dichter bij jezelf en je unieke frequentie komt, zul je hoger vibreren en dus weer andere dingen gaan zien. Dingen die je vandaag niet ziet.

Dubbele getallen

Ik hoor en lees ook vaak mensen die betekenis geven aan dubbele getallen. Op de eerste plaats is het opvallender dat je 3.33 of 11.11 ziet op de klok dan bijvoorbeeld 14.27. Maar dat tijdstip komt even vaak voor als alle andere tijdstippen. Wat er gebeurt, is dat jij 33 ziet en er even een seconde meer aandacht aan besteedt omdat het een opvallender getal is.

Hierdoor geef je als het ware, onbewust weliswaar, je brein de opdracht hier naar op zoek te gaan omdat er een zaadje is gepland. Ik heb wel eens gelezen dat als jij iemand kent die verdronken is in bad, jij statistisch gezien meer kans hebt te verdrinken in bad, puur en alleen omdat dit nu dus als mogelijkheid in je brein ligt opgeslagen.

Ook hier geloof ik niet dat dubbele getallen een teken vanuit het universum zijn. Mijn coach zei altijd dat niets betekenis heeft, behalve de betekenis die jij eraan geeft. En dat wat jij gelooft, zie je terug in jouw realiteit. In de wetenschap ook wel confirmation bias genoemd.

Maar, dit is mijn waarheid en niet dé waarheid. Deze is voor iedereen anders. Ik sta open voor andere zienswijze, dus als jij dit anders ziet, deel dit dan gerust met mij.

Meer weten?  Vraag hier mijn gratis masterclass over kwantumfysica en Human Design aan.

Op een laagdrempelige maar effectieve manier werken aan je persoonlijke groei en bewustwording?
Word dan lid van mijn QuantumKennisBank. Dé toolkit voor een fijner en vrijer leven waarin je meer rust en vertrouwen in jezelf vindt.

>> klik hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.