De Wet van de Aantrekkingskracht klopt niet. Althans in mijn beleving.

Ik ben bij de workshop geweest van Abraham Hicks.
Wat me opvalt bij Abraham is dat er heel veel wordt gesproken over de Wet van de Aantrekkingskracht. Toch merk ik bij mezelf dat ik daar steeds vaker mijn vraagtekens bij zet.

Vanuit de kwantumfysica en ook zoals Abraham het zelf benoemt, is alles op dit moment aanwezig. Hoe trek je dan iets aan wat er als is? Bovendien door deze houding aan te nemen, beredeneer je het toch juist vanuit de verkeerde kant van de stok? Is het niet zo dat doordat je iets aan wilt trekken, je impliciet aangeeft ergens dus een te kort te ervaren? En juist dit zorgt ervoor dat je het niet aantrekt.

Als je iets aantrekt, zou het dus (volgens de Wet van de Aantrekkingskracht) vanuit het Universum komen. Maar er is niets buiten jou. Jij trekt het niet aan, je maakt het zichtbaar voor jezelf door ermee te resoneren.

In deze video hoor je:
– Wie Abraham Hicks nu is.
– Waarom ik vind dat de Wet van de Aantrekkingskracht niet klopt.
– Hoe het wel zou moeten zijn volgens mijn visie.

Eerder schreef ik hier ook al een blog over.