Dé Ultieme Gids voor de Projector.

Ontdek jouw unieke energetische blauwdruk en hoe jij dat in kunt zetten om voor jezelf een fijner en vrijer leven vorm te geven.

Weet je wel hoe krachtig jij bent!

Jij bent dus een geboren leider die de samenleving begeleidt naar een nieuwe wereld. Maar…

Zo krachtig voel jij je eigenlijk niet.

Vaak voel jij je anders dan de rest. Het grootste deel van de wereldbevolking, bijna 80%, is een energie type, maar jij dus niet. Hierdoor word je ontzettend beïnvloed en kan het zo zijn dat jij je leven leidt dat niet in lijn is met wie je echt bent, maar door conditioneringen van buitenaf.

Dit kan al vroeg leiden tot een burn-out of uitputting doordat je denkt continu aan te moeten staan. Jij hebt namelijk een ongedefinieerd sacraal wat betekent dat jij niet ontworpen bent om continu ‘aan’ te staan, maar jij hebt ook meer rust nodig.

Jij bent hier niet om te werken, maar om andere te gidsen en te begeleiden naar een mooiere wereld.

Herken je bovenstaande, dan gaat deze digitale Ultieme Gids je zoveel inzichten geven.

Na het lezen van deze digitale Ultieme Gids, weet jij hoe jij keuzes kunt maken die helemaal aansluiten bij wie jij bent, zodat je in lijn gaat leven met wie je echt bent. Het leven zal veel moeitelozer gaan en dingen lijken naar je toe te komen.

 
Sabine van Boxstael
Lees verder
Met veel belangstelling begon ik te lezen en kreeg ik het ene aha-momentje na het andere. Jezelf nog meer begrijpen en aanvaarden zoals je bent is van onschatbare waarde. Dat deed de Ultieme Gids wel voor mij. Ik voel me nu niet meer schuldig als ik moe ben overdag en neem nu echt tijd voor dutjes. Sindsdien voel ik het nu zelfs veel bewuster aan wanneer mijn batterij leeg aan het lopen is. Ik respecteer mezelf dan om ook echt die time-out te nemen. Het deed zoveel deugd om bevestigd te krijgen wat ik voel, hoe ik verschil tov de rest vd mensen op vlak van het meedraaien in de maatschappij. Jarenlang gedacht dat ik "niet normaal was". Nu weet ik dat dit gewoon mijn energetische anatomie is.. Zalig vind ik dat. Ook de oefeningen die erin staan zijn een meerwaarde. Iedereen zou dit moeten weten tot welk type ze behoren. Er zouden veel minder depressies zijn, burn-outs etc.. De wereld zou er gelukkiger uitzien. Blijf dus doen wat je doet, lieve Anja.
Joke Brughmans
Lees verder
Aangezien ik zelf al veel ben bezig geweest met Human design en mijn eigen design was het fijn om in deze gids een heel duidelijke omschrijving en toelichting/uiteenzetting te lezen over het projectorschap. Ik zou hem wel willen gebruiken zelfs als tool naar anderen toe 😉 Ik besloot in ieder geval door deze mooie gids en energie van jou Anja om nog eens een sessie uitleg over mijn Human design en privé sessie maar dan met jou! Je voelt heel fijn en oprecht 🙏
Vorige
Volgende

De Ultieme Gids bevat:

Nu van € 45,- voor maar slechts € 22,-

Tijdelijk aanbod
Let op. Deze korting is beperkt geldig.