Dé Ultieme Gids voor de Generator.

Ontdek jouw unieke energetische blauwdruk en hoe jij dat in kunt zetten om voor jezelf een fijner en vrijer leven vorm te geven.

Zakena A.Generator
Lees verder
Ik vond de ultieme gids prettig om te lezen. Een en ander had ik al op het internet kunnen lezen over Human Design maar jij wist dit mooi samen te vatten waarbij je ook handige tools hebt bijgesloten die mensen echt kunnen helpen om inzicht te krijgen in zichzelf. Wat voor mij specifiek heel interessant was, is de audio die je had bijgesloten. Lekker praktisch en gelijk kunnen oefenen. Dit maakte dat ik ook verschil merkte in hoe dit aanvoelde in mijn buik. Zo ben ik een beetje gaan oefenen met verschillende vragen. Op deze manier ontdekte ik de juiste antwoorden voor mijzelf als mijn hoofd er weer tussenkwam. Dus dank je wel hiervoor!!

Weet je wel hoe krachtig jij bent!

 Jij kunt de wereld upliften met jouw energie, maar…

Zo krachtig voel jij je eigenlijk niet. Je voelt vanbinnen de power wel borrelen, maar je kunt het nog lastig sturen.

Als jij doet waar je echt blij van wordt en je passies en verlangens naleeft, dan sta je helemaal in je kracht. Hierdoor ben je erg charismatisch en dit, in combinatie met je enthousiasme, maakt dat je heel aantrekkelijk bent voor anderen. Je lijkt dan wel een magneet.

Dit weet je ook van jezelf, maar dat lijkt iets uit een ver verleden.

In de praktijk lijkt dit niet zo te werken.

Tegenwoordig betrap jij jezelf erop dat jij je wat vaker gefrustreerd voelt, want:

  • je twijfelt of wat je doet nog wel echt bij je past.
  •  je hebt het gevoel dat je stilstaat.
  • je hoort iedereen praten over ‘groter en meer’ en het doorbreken van de sleur, maar voor jou hoeft dat eigenlijk helemaal niet.
  •  je bent vooral druk met plannen en controleren terwijl je voelt dat het anders kan en mag.
  •  je zegt veel te vaak ‘ja’ tegen anderen en ‘nee’ tegen jezelf.

Herken je bovenstaande, dan gaat deze digitale Ultieme Gids je zoveel inzichten geven. En niet alleen dat. Je ontvangt in de Gids ook twee linkjes naar video’s uit mijn QuantumKennisBank als bonus.

Na het lezen van deze digitale Ultieme Gids, weet jij hoe jij keuzes kunt maken die helemaal aansluiten bij wie jij bent, zodat je in lijn gaat leven met wie je echt bent. Het leven zal veel moeitelozer gaan en dingen lijken naar je toe te komen.

 

De Ultieme Gids bevat:

Nu van € 47,- voor maar slechts € 27,-

Tijdelijk aanbod
Let op. Deze korting is beperkt geldig.